SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Gyors házhozszállítás

Minden délig beérkező rendelést már másnap kiszállítunk neked. A dél után beérkezett rendelésedet a második munkanapon teljesítjük.

Precíz csomagolás

Minden csomagot úgy kezelünk, mintha az a sajátunk lenne! Nagyon figyelünk arra, hogy épségben érkezzen meg.

Ingyenes kiszállítás

Minden rendelés, amelynek értéke meghaladja a 15,000 Ft-ot ingyenesen kerül kiszállításra! DPD futárszolgálattal.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított maximum 5 napon belül kiszállítjuk. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

A csomagodat a DPD illetve az MPL szállítja ki neked házhoz, vagy csomagpontra. A szállítás költsége 790 Ft (postai csomagpont esetén) illetve 990 Ft (DPD vagy MPL házhoz szállítás esetén). 15,000 Ft összérték feletti rendelés esetén viszont ingyenes.

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző DPD vagy MPL futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Postai csomagpont estén pedig az MPL leszerződött partnereinél tudod kifizetni a csomagodat.

OTP SIMPLE PAY FIZETÉS

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 15,000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 15,000 Ft-ot. Ez esetben a DPD futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

e-mailben: hello@mrscathy.hu