Kérdésed van? Írj nekünk

Mindig örömmel hallunk felőled! Minden építő kritikát, pozitív visszajelzést, nagyon szívesen veszünk. Amennyiben könnyebb neked, akkor írj nyugodtan a Facebook oldalunkon. Ott is pár órán belül válaszolunk.

Itt írj nekünk

Cégünk elérhetősége

CÉGÜNK ADATAI:

Vargyas Petfood Kft.
adószám: 26616430-2-08
cégjegyzékszám: 08-09-03062
közösségi adószám: HU26616430
statisztikai számjel: 26616430-4791-113-08
e-mail: hello@mrscathy.hu

Tökéletes étrend A-Z

A nemzetközi szabályozásokat megszigorítva egy olyan sajátos szabályrendszert dolgoztunk ki, amire kifejezetten büszkék vagyunk! Próblád ki tápjainkat, és győződj meg róla magad.

🌀 Több energia

Macskádra optimalizált fehérjetartalom, hogy sose szenvedjen hiányt semmiben. Ez életmódjától függően 30-46% között változik tápjainkban.

👅 Ízlelőbimbók frissen-tartása

Mi a macskatáp gyártók egy részével szemben nem használunk mesterséges ízfokozókat. Emiatt a cicád ízlelőbimbói sem halhatnak el. Tehát mindig mennyeien friss zamatos ízeket ehet kedvére.

🍎 Kicsattanó boldogság

Nincs olyan létfontosságú vitamin, ami ne lenne benne a mi tápjainkban. Azért csak nem teszünk bele C-vitamint, mert az jól hangzik. Kizárólag olyan összetevőket használunk fel, amire macskádnak tényleg szüksége van.

⚕️ Teljes-körű védelem

El kell keserítenünk, mert amennyiben bizalmat szavazol nekünk, akkor már többé nem kell az állatorvoshoz menned. Maximum csak dicséretért.

👩 Totális szabadság

Manapság annyi mindent kell fejben tartani a gyerekek iskolai műsorától kezdve, a munkahelyi feladatokon át, hogy miért aggódnál feleslegesen még cicád egészséges etetése miatt is? Bízd ránk a munkát!

🚚 Már másnap házhoz jövünk

A DPD futárszolgálattal és a Magyar Postával együttműködve, minden rendelésed házhoz jön. Ha azonban szeretnéd, akkor Postapontra is tudsz rendelni. Mindemellett minden délig beérkező rendelést már a következő munkanapon kiszállíttatunk!

Ismerj meg minket jobban

Hetente töltünk fel új cicás tippeket, tanácsokat az online magazinunkra. Ezek mind olyan macskás tanácsok, hírek, amik téged is érdekelhetnek. Ne habozz, nézd meg te is!

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled csomagodat, akkor annak tartalma már másnap cicád táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településére szállítunk!

Prémium összetevők

Minden tápunk alapanyaga ellenőrzött gazdáktól származik. Számunkra cicád biztonsága a legfontosabb! Győződj meg róla magad!

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Írj nekünk Facebookon, vagy keress e-mailben.

Függetlenül ellenőrzött
1349 vélemény