Lépj be Te is a Partnerprogramunkba

Amennyiben csatlakozol a programunkhoz, az alábbi előnyökre számíthatsz

Segíts barátaidnak

Van sok cicás barátod? Nem elégedettek a meglévő tápjukkal, vagy újat keresnének? Esetleg van saját blogod? Vagy megosztanád cicusod kedvenc tápját az Instagramon és a YouTube-on?

Ha szeretnél ezzel pénzt keresni, vagy akár cicusod kedvenc tápját ingyen beszerezni, akkor csatlakozz Mrs. CAThy Partnerprogramjához. Ingyenes, egyszerű a regisztráció, és rengeteg előnyben részesülhet. Érdekel? Itt van minden, amit tudnod kell.

Mi örülünk egymás sikerének

Célunk az, hogy vásárlóinknak olyan lehetőséget, és cicusainak olyan tápokat biztosítsunk, amellyel könnyebben megvalósíthatják álmaikat. Ehhez minden időben a legjobb minőségű tápokat adjuk, amely hozzájárul cicusod mindennapos egészségéhez, boldogságához és a gazdi anyagi jólétéhez.

Mindezt olyan közösségben tesszük, ahol a tagok segítik egymást, örülnek egymás sikerének. Fontos számunkra a család egysége, a harmónia, az empátia és mindezekből fakadóan egy boldog élet.

Így működik a partnerprogramunk 3 egyszerű lépésben

Oszd meg a sikered

Add tudtára barátaidnak, ismerőseidnek hogy mennyire elégedett vagy Mrs. CAThy finomságaival.

Adj 10% kedvezményt nekik

Add meg nekik a személyes kuponkódod, ami az első vásárlásuknál 10% kedvezményt ad nekik.

Gyarapodjatok közösen

Élvezd a vásárlásaik után járó osztalékod, ami első vásárlásuk után 5,000 Ft, minden továbbinál pedig 1,000 Ft, amit a webshopunkban bármikor levásárolhatsz.

Kiszámítható fix kedvezmény

Minden ajánlás után kiszámítható, fix webshopunkban levásárolható osztalékot adunk, amit a saját vásárlásodból azonnal levonhatsz. Előfizetésed esetén pedig a következő fizetésedből automatikusan levonódik!

Már akár 2-3 ajánlással is ingyen lehet cicusod tápja

Amenniyben sikerül 2-3 barátodat is bevonni a programunkba, úgy már az osztalékaidból nagyon hamar ingyenes lehet cicád havi adagja.

Csak ha meg vagy elégedve velünk akkor ajánlj

Kizárólag csak már nálunk vásárolt cicgazdik élhetnek ezzel a lehetőséggel. Mi azt szeretnénk elérni, hogy ha már te elégedett vagy, akkor ezt oszd meg másokkal is.

Hogyan érhető el mindez?

1. regisztrálj programunkba

2. hívd meg barátaidat, ismerőseidet

3. élvezd a programunk minden előnyét az osztalékokkkal

Gyakori Kérdések

Bármikor lehet csatlakozni a Partnerprogramhoz?

Igen, hozzánk bármikor lehet csatlakozni és természetesen kilépni is. A regisztráció semmilyen kötelezettségekkel sem jár. Ez egy hatalmas lehetőség, de nem kötelezettség.

Mennyi osztalékot lehet keresni átlagosan?

Ezt nagyon nehéz megmondani, mert csak tőled függ. Az első vásárlások után az osztalékod 5,000 Ft, míg a továbbiak után 1,000 Ft.

Ha feltételezzük, hogy 3 barátodat bevonod a programba, akkor azonnal kerestél 15,000 Ft-ot. Tehát ha te 10,000 Ft értékben vásárolsz a webshopunkban, akkor az teljesen ingyen van neked. És még marad 5,000 Ft-nyi elkölthető összeged is.

Amennyiben a barátaid továbbra is vásárolnak tőlünk, akkor minden vásárlásuk után további 1,000 Ft-nyi osztalékot kapsz tőlünk. Ezt szintén bármikor levásárolhatod a webshopunkban.

Honnan tudhatom hogy volt-e hozzám köthető vásárlás?

A legfontosabb amire figyelned kell, hogy az első vásárláskor barátaid, ismerőseid a te linkeddel, vagy kuponoddal vásároljanak. Ezt a profiloldaladon látni fogod.

A profiloldalon az „alád rendelt vásárlók” fülön látni fogod őket. Ha ott vannak, akkor már nincsen semmi teendőd, mert mi tudjuk, hogy ha azzal az email címmel rendelnek, akkor utánuk te osztalékban részesülsz.

Minden vásárlást az „alád rendelt vásárlások” fülön fogsz látni.

Ha bármi kérdésed felmerül, nem habozz, azonnal keress minket emailben vagy telefonon. A kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén.

Több ember is lehet alám rendelve?

Természetesen igen. Gyakorlatilag végtelen sok ember lehet aki alád van rendelve, ezáltal utánuk minden vásárlással osztalékot keresel.

Viszont egy vásárló csak egy felhasználó alá lehet rendelve. Tehát egy vétel után csak egy ember kaphat osztalékot.

Hogyan válthatom be a megkeresett osztalékot?

Amennyiben van olyan személy akit te hívtál meg a saját linkeddel vagy kuponoddal a weboldalunkra, és ő már vásárolt is nálunk, akkor ő alád van regisztrálva.

Ez azt jelenti, hogy az első vásárlása után kaptál 5,000 Ft-nyi osztalékot.

Ezek után neki minden további vásárlása (legyen az előfizetés vagy egyszeri vétel) után további 1,000 Ft-nyi osztalékot kapsz végig. Függetlenül attól hogy használta-e a linked, vagy a kuponod. Mert az email címét a tiéd alá regisztráltuk be.

Innentől kezdve a profiloldaladon láthatod hogy mennyi osztalékot kerestél eddig. Erre 2 módod van elkölteni:

1) Termékeket raksz a kosaradba, majd a pénztár oldalon feljön egy üzenet hogy mennyi osztalékod van, és azt most beválthatjuk. Így csökkentve a teljes vételárat.

2) Van már aktív előfizetésed a weboldalunkon. Ez esetben amikor az előfizetésed megújul mi automatikus levonjuk az osztalékod összegét a fizetendő összegből. Így ingyenesen is érkezhet a terméked. Egyedül a postaköltséget kell csak megfizetni minden esetben.

Ez nem piramisjáték?

Természetesen nem! Ez inkább MLM-re hajaz, de az sem, miután itt nincsenek szintek. Csak elégedett vevők ajánlása van.

Az MLM-ben van valós termék, a hálózatba befolyt pénz mindig a termékek megvásárlásából keletkezik. Az újonnan beregisztrált tagok után semmilyen bónusz nem kerül kifizetésre. A termékek nélkül az MLM működésképtelenné válik, mivel megszűnik a forgalom (megj.: a jog jelenleg megengedi, hogy olyan hálózatok is működjenek, amelyek „fejnehezek”, vagyis annak ellenére, hogy termékre épülnek, az elején egy magasabb pénzösszeg fedezi a már bentlévő tagok kompenzálását, sok bi/tri/…náris rendszer ilyen).

A piramisjátékban szintén van termék, ezért is annyira megtévesztő. Viszont ezek a termékek vagy teljesen haszontalanok a vásárlók számára (rendszerint valami áltermékek: pl a valóságban nincs mögötte szolgáltatás) vagy valaki csak akkor juthat hozzá a termékhez vagy jutalékhoz, hogyha beszervez egy bizonyos számú új tagot. Ez utóbbi esetben az új tagok által befizetett díjak bőségesen fedezik a fenti tagnak adott termék értékét vagy jutalékát. A piramisjáték akkor is működőképes, hogyha kiveszik belőle a terméket. Itt a hangsúly nem a termékek forgalmazásán van, hanem az új tagok beszervezésén, akik szintén újabb tagokat hoznak a hálózatba akár tényleges termék értékesítés nélkül is.

A pilótajátékban nincs termék. Ott a tagok befizetnek egy bizonyos összeget, majd ha beszerveznek újabb tagokat, akkor abból a pénzből ők is részesednek. Itt teljesen világos, hogy csakis az új tagok beszervezésére épül a hálózat.

Ez 100%-ig legális. Nálunk csak a termék a lényeges, az ajánlási rendszer egy opció, amivel kedvezőbben vásárolhatod meg cicusod finom falatait hónapról hónapra!