Csirkés nedves macskakonzerv lazaccal és tökkel – 100 g

(102 vásárlói értékelés)

490 Ft12 .450 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

Minden cica nyugodtan fogyaszthatja ivartalanítástól, mozgás mennyiségtől, életkortól, és fajtától függetlenül. Extrém magas hústartalommal: Mrs. CAThy konzervjénak alapját 67% hús (47% csirke és 20% lazac) adja.

Mindezt egy kis tökkel megbolondítva, hogy cicád napi eledele ne csak egészséges, de extra finom is legyen. Szakértelmünk, és visszajelzések alapján még a legfinnyásabb cicák is szívesen fogyasztják ezt a konzervet. 95%-uknak ez lett az új kedvence!

Ezért mondjuk mi, hogy prémium minőség, konzervbe csomagolva. 100 g-os kiszerelés 1, 6, illetve 30 db-os csomagban kapható.

 

Egészséges bőr és selymes bunda

Tápunk rendszeres etetése a hozzáadott A vitamin segítségével elősegíti a cica bőrének egészségét és nagyban hozzájárul az extra puha és fényes bunda kialakulásához.

Védelem a húgykövesség ellen

Tápunk szabályozza a vizelet pH-ját (<6,5 felé). Helyesen összeállított ásványi anyag tartalma segíti a húgykő ellen védelmet!

Védelem a szőrgolyók ellen

Speciális, rostokban dús táplálékunknak hála, drasztikusan csökken a szőrgolyók kialakulásának az esélye, ha cicusod Mrs. CAThy csirkés-áfonyás száraztápját választja!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Az alábbi macskafajtáknak kifejezetten ajánljuk nedvestápunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz:

☑️ minden cicafajtának: konzervünket úgy alkottuk meg, hogy az összes cica fogyaszthassa ivartalanítástól, mozgás mennyiségtől, és fajtától függetlenül

☑️ cicádnak jelentősen erősödhet az immunrendszere: a sok-sok hozzáadott vitamin, ásványi anyag, mind cicád egészségét szolgálja

☑️ energikusabb élet extrém sok hússal: 67% csirke és lazac

☑️ egészséges bőr és selymes bunda: a konzervünkben megtalálható vitaminok nagyban hozzájárulnak cicád bundájának az egészségéhez; így az nem csak erős, de fényes, és puha is lehet

Fehérje 10,10 %
Zsír 5,80 %
Rost 0,50 %
Hamu 2,70 %
Nedvességtartalom 79,00 %
B1-vitamin 10 mg
B12-vitamin 75 μg
E-vitamin 20 I.E.
Taurin 1 500 mg

Nedvestápunk rendszeres etetése az alábbi előnyökkel jár

Magyar

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai ipart!

Mindennapi egészségért

Mry. CAThy szándékosan úgy fejlesztette ki a konzervjét, hogy a cicák ezt rendszeresen, naponta fogyasszák. Ez a kiegyensúlyozott macskalét alapja!

Erősíti az immunredszert

Segíti a cicád helyes bélműködését, és a helyes bundafejlődést. Tápunk magas taurin tartalma cicád egészségét szolgálja.

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja hasznosítani. Konzervünkben egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Finnyás cicák új kedvence

Titkos receptünknek hála, még a legfinnyásabb cicák is örömmel fogyasztják! Átlagosan 30/29 finnyás cica gazdija állítja, hogy ez lett a macsek új kedvence!

Extrém sok hússal

67% csirke és lazac. Gyakorlatilag a konzervünk csak húsból áll! Mindezt 0% búza-glutén tartalom mellett! Vajon mások miért nem így csinálják?

Ezért búza-glutén mentes egy szuper prémium macskatáp

Általánosságban elmondható, hogy a jó minőségű, megbízható macskaeledeleket úgy fejlesztik ki, hogy megfelelő arányban tartalmazzanak valamennyi tápanyagot, amelyre a macskáknak biológiai szükségletük van. Van azonban egy hozzávaló amire szakértelmünk alapján nincs szüksége a macskáknak. Ez pedig nem más, mint a búza-glutén.

Sajnos úgy találtuk, hogy a macskatápok több, mint 70%-ában megtalálható a búza-glutén. Ez egy olyan szénhidrátforrás, amit nem tud kellő mértékben hasznosítani a macska szervezete. Ez a fel nem használt szénhidrát súlyos elhízáshoz, később pedig komolyabb betegségekhez vezethet.

Bíztatunk minden felelős cicagazdit, hogy pontosan nézzen utána a cicájának adott táp hozzávalóinak! Válassz olyan, minőségi macskatápot, amire valóban szüksége van cicádnak!

Konzervünk nem tartalmaz felesleges ízfokozókat

Sajnos sok macskaeledelben olyan nemkívánatos töltelékanyagok találhatók, amelyek minősége több mint nem kielégítő. Kifejlett macskák esetében is sok káros következménnyel járhat a helytelen tápokkal történő etetés, de ha kölyökkorban rossz tápot választunk, az a cicánk egész életére negatívan fog hatni.

Honnan tudjuk, hogy melyek a nem kívánatos tápok? Onnan, hogy hiába adtuk oda a cicánknak a számára elegendő mennyiséget a tápból, mégis többet akar enni belőle gyakrabban. Ez azért van, mert olyan ízfokozók kerülhetnek bele, amitől a cica folyamatosan enni szeretné és mivel nincs benne kellő minőségű és mennyiségű tápanyag, folyamatosan éhségérzete marad. Sajnos sok gazdi ezt úgy értékeli, hogy „jaj de jó ez a táp, hogy szereti a cicám, folyamatosan nyávog, hogy szeretne még belőle, ezért adok is neki, hogy boldog legyen”.

Hiába szeretnénk a legjobbat kis kedvencünknek, ezzel sajnos csak ártunk. Amit mindenképp kerüljünk el:

⛔ szója

⛔ nyers sertéshús

⛔ mesterséges ízfokozók, e-számok

Még a finnyás cicáknak is ez az új kedvence

Tudjuk, hogy sok cica válogatós és nehéz nekik megfelelő tápot találni. Sokszor pont ezért megelégszünk azzal a rossz minőségű táppal, ami talán tudjuk is, hogy nem tesz jót cicánknak, mégis adjuk neki, mert örülünk, hogy megeszi. Ha magadra ismertél, akkor engedd meg, hogy ajánljunk neked néhány macskatápot.

Mrs. CAThy tápjai kifejezetten a finnyás és válogatós cicáknak is készültek. Az eddigi visszajelzések alapján 80 finnyás cica közül 78 az új kedvencének vallja a tápunkat. Tudjuk, hogy mire vágynak a cicák. És ezt is adjuk meg nekik! Felméréseket végeztünk mind az ízek, mind pedig az állagok tekintetében. Ezek alapján alkottuk meg tápjainkat.

Bízzál te is a szakértelmünkben, és a már tőlünk vásárló gazdik véleményében!

Mrs. CAThy természetes tápjainak az esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze nem oroszlánok vagy tigrisek, de a házi cicák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint nagyobb társaik.

Mindegy, hogy szavannai ragadozó vagy szobacica: az etetőtál előtt minden macska egyforma. Ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkotta meg Mrs. CAThy a finomságait. Gondosan válogatott, tápláló húsokból készülnek tápjaink, zamatos gyümölcsök, és zöldségek hozzáadásával. Ezek teszik teljesen különlegessé Mrs. CAThy eledeleinket.

Tartós, friss energia

Mrs. CAThy tápjaink állati eredetű komponensei annyira finomak, hogy még mi is megennénk őket! Emellett kis mennyiségben kiváló minőségű, könnyen emészthető pasztinák biztosítja a megfelelően alacsony szénhidráttartalmat.

Értékes, gondosan válogatott húsból származó fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez Mrs. CAThy hitvallása.

Tele vitaminokkal

A létfontosságú, ám rendkívül érzékeny vitaminok és esszenciális zsírsavak védelmére Mrs. CAThy különféle, természetes eredetű premixek keverékét adja az eledelhez, amelyek a vitaminok, zsírsavak és olajok magas fokú biztonságát szavatolják. Ezáltal a minőségi

Mrs. CAThy macskaeledel azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy cicádnak minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett. Ez a Mrs. CAThy táplálkozás igazi előnye!

Ez a macskakonzerv tartalmaz minden vitamint, és ásványi anyagot, amire csak egy ivartalanított szüksége lehet!

Mert csak a színhús nem lenne elég

Bár a macskák alapvetően húsevők, szükségük van másféle táplálékra is. A csak húson tartott cicáknál visszafordíthatatlan csontdeformációt okozó vitaminhiány alakulhat ki.

Mi ezért a konzervünkhöz hozzáadunk természetes zsírokat, olajokat és még A-, E- és D3- vitamint is. Így könnyen elejét tudod venni az angolkórnak és az Aujeszky-betegségnek egyaránt! Mindemellett nyers sertéshúst sohasem találsz a tápjainkban! Ez a az Aujeszky-betegség egyik lehetséges kiváltója.

Ha cicusod egészsége a tét, akkor Mrs. CAThy sosem viccel!

Mrs. CAThy macskakonzervünk prémium összetevői

47% csirke, csirkeszív, csirkehús, csirkemáj, csirke gyomor, húsleves. 20% lazac, 2% tök, 1% ásványi anyagok és 0,2% lazacolaj. Gluténmentes. Táplálékkiegészítők / kg: Calcium D-pantothenat 9 mg, Folsav 0,35 mg, Biotin 300 ug, Choline chloride 1200 mg, Cink (cink-szulfát monohidrát) 25 mg, Mangán (mangán-szulfát monohidrát) 1,4 mg, Jód (kalcium-jodid anhydrous) 0,75 mg, Réz 1 mg, Taurin 1500 mg, E-vitamin 20 I.E., B1-vitamin 10 mg, B2-vitamin 6 mg B6-vitamin 2 mg, B12-vitamin 75 ug, Niacinamid 15 mg.

Csirke

Ahhoz, hogy cicád mindig a legjobb minőséget kapja, ezért csak gondosan válogatott húsokat engedünk a konzervünkbe betenni. 47%-os csirke tartalmával kitoltuk egészen a felső határig a lehetséges hústartalmat! Hisszük, hogy cicád rajongani fog ezért a nedves eledelért!

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a nyers alapanyagoknak ahhoz, hogy a macskakonzervjeinkbe betegyük őket. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a cicák boldogságának az alapja!

Csirkemáj

Miután a macska a természetben az elejtett eleségének a belsőségét is megeszi, ezért nem elégséges csak színhússal etetni a házi kedvenceinket nekünk sem.

A konzervünkbe felhasznált csirkemáj olyan finom, és ízletes, hogy még a legmakacsabb, legfinnyásabb cicák szívét is meglágyítja. 0% mesterséges ízanyagok, 100% természetesség!

Mindemellett a csirkemájban található A és a B vitamin hozzájárul a sejtosztódáshoz és növekedésükhöz. Javítja a látását és a szeme egészségét, erősíti a csontszöveteit, rugalmasságát és táplálja a bőrét. Ugyancsak fontos az a tény, hogy a csirkemájat rendszeresen kapó macska nem szenved az avitaminózisban, miután az megfelelő mennyiségű B1 vitamint tartalmaz.

Lazac

A lazac tele van Omega 3 zsírsavakkal, az egyik legegészségesebb összetevő cicád étrendjében. Magasabb zsírtartalma ideálissá teszi fogyasztását még a sokat kóborló cicák számára is. Energiában gazdag, és jótékony hatása van az ízületekre. A lazac kifejezetten jó választás, hiszen különleges illata vonzó a cicák számára, ez pedig válogatós macskák esetében kifejezett előny. A lazacban található Omega 3 zsírsavak pedig elősegítik a szív egészségét, jó hatással vannak a látásra és az ízületek állapotára, az immunrendszer működésére és az agyműködésre is.

A lazacban található DHA serkenti a macskák agyának fejlődését. Idősebb korban pedig az emésztés könnyítésére érdemes lazacot adni a család négylábú tagjának. Ráadásul még a lazachús által cicád testsúlya könnyen megőrizhető, ideális szinten tartható. Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a tengeri hal húsának ahhoz, hogy a tápjainkba betegyük.

De mint tudjuk, a minőségi táplálás a cicák boldogságának az alapja!

Lazacolaj

A lazacolaj többszörösen telítetlen Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz, ezeket a macskák szervezete nagyon sok anyagcsere folyamatnál felhasználja. A bőr és a szőrzet egészségét megóvja. Többek közt segíti a bőr és a szőrzet regenerálódását esetleges bőrbetegségek kezelése során. Csökkenti a viszketést, javítja, megszünteti a bőrszárazságot, a bőr és szőrtüsző problémákat.

A lazacolaj másik legnagyobb előnye, hogy fényessé, dússá teheti cicád bundáját. Pozitív hatással van a vedlési folyamatokra, csökkentheti a szőrhullást, és még ezeken felül optimalizálja négylábúd koleszterin szintjét is. Tehát védi a szívét is.

Miután nálunk cicusod egészsége az első, ezért számunkra természetes volt, hogy konzervünkbe tegyünk lazacolajat is!

Tök

A tök, ami nem csak javítja cicusod általános egészségét, de még a magas rosttartalma segít megőrizni, és helyreállítani cicád egészséges emésztését is.

A magas rosttartalomnak köszönhetően teltség-érzetet kelt, így ideális természetes étrendkiegészítő túlsúlyos cicáknak a fogyókúra esetén használt állatorvosi gyógytáp mellett.

Mindemellett hasmenés ellen is nagyon jól bevethető a sütőtök, mivel oldódó rostot tartalmaz, ami az emésztőcsatornában felszívja a felesleges vizet, így enyhíti a hasmenés tüneteit, vagy enyhébb esetben meg is szünteti azt!

A sütőtök magas tápanyag, ásványi anyag és vitamin (A, C,E) alfa-karotin, kalcium, vas és lutein tartalma miatt is hozzájárul cicád általános jó egészségéhez és közérzetéhez! Legyengült vagy lábadozó állapotban pedig kíméletes eledel, és immunerősítőnek sem utolsó.

Legfontosabb vitaminjaink

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az A-vitamin számos egyéb élettani funkcióban is részt vesz, a hámsejtek normális szaporodásának biztosításában, a fogak és a csontok fejlődésében.

D-vitamin (kalciferol) legfontosabb funkciója, hogy a vérplazma kalcium- és foszforszintjét a csont normális mineralizálódásához szükséges értékre emelje. Szerepet játszik a kalcium fölszívódásában, jelenléte döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

Az E-vitaminnak (tokoferol) fontos szerepe van a sejtmembránok stabilitásának fenntartásában. Az E-vitamin hiányának következménye lehet a vázizmok sorvadása, a herék csírahámjának elfajulása, a magzat fejlődésének zavarai és az immunválasz károsodása.

Nedvestápunk rendszeres etetésével szinte azonnal az alábbi változásokra számíthattok

✅ minden cicafajtának: konzervünket úgy alkottuk meg, hogy az összes cica fogyaszthassa ivartalanítástól, mozgás mennyiségtől, és fajtától függetlenül

✅ cicádnak jelentősen erősödhet az immunrendszere: a sok-sok hozzáadott vitamin, ásványi anyag, mind cicád egészségét szolgálja

energikusabb élet extrém sok hússal: 67% csirke és lazac

✅ egészséges bőr és selymes bunda: a konzervünkben megtalálható vitaminok nagyban hozzájárulnak cicád bundájának az egészségéhez; így az nem csak erős, de fényes, és puha is lehet

Almási Zsuzsanna, alapítónk és szakértőnk szerint:

“Már évek óta foglalkozunk a családommal kisállat eledelekkel. 2020 elején határoztuk el magunkat egy saját nedves macskatáp megalkotására. Miután a macska ragadozó állat, ezért kérdés sem férhetett hozzá, hogy extra magas hústartalomra lesz szükségünk. Ezzel a 67%-unkkal a piaci prémium átlagot is bőven túlteljesítettük. Lazacot azért tettünk bele, hogy még a legfinnyásabb cicák is maradéktalanul elégedettek lehessenek. Ebben lányom, és az ő cicája volt a legfőbb segédem.

Összességében elmondható hogy ez a macskakonzerv tökéletes eledele lehet minden cicának nemtől, kortól, és fajtától függetlenül!”

Gyakori kérdések

Mennyi az ajánlott napi adag?
Testtömeg Ajánlott napi adag
Sterilizált cicáknak Nem sterilizált cicáknak
2 kg 104 g 164 g
3 kg 137 g 216 g
4 kg 166 g 261 g
5 kg 193 g 304 g
6 kg 218 g 343 g
7 kg 241 g 380 g
8 kg 264 g 416 g
9 kg 286 g 450 g

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet cicád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?
47% csirke, csirkeszív, csirkehús, csirkemáj, csirke gyomor, húsleves. 20% lazac, 2% tök, 1% ásványi anyagok és 0,2% lazacolaj. Gluténmentes. Táplálékkiegészítők / kg: Calcium D-pantothenat 9 mg, Folsav 0,35 mg, Biotin 300 ug, Choline chloride 1200 mg, Cink (cink-szulfát monohidrát) 25 mg, Mangán (mangán-szulfát monohidrát) 1,4 mg, Jód (kalcium-jodid anhydrous) 0,75 mg, Réz 1 mg, Taurin 1500 mg, E-vitamin 20 I.E., B1-vitamin 10 mg, B2-vitamin 6 mg B6-vitamin 2 mg, B12-vitamin 75 ug, Niacinamid 15 mg.
Ivartalanított cicáknak is adható a táp?
Igen, természetesen! Minden cicának nyugodtan adható a nedvestápunk.
Lakásban tartott cicák is fogyaszthatják ezt a tápot?

Természetesen igen! Lakásban, vagy udvaron tartott cicád is nyugodtan ehet ezt a konzervünket!

Kölyökcicák is fogyaszthatják?

Igen, természetesen! Ha bizonytalan vagy azt illetően hogy cicusod már ehet-e nedves tápot (konzervet), akkor keress minket telefono, vagy konzultálj az állatorvosoddal. Mi is és ő is szívesen segíteni fog! 🙂

Csirkés nedves macskakonzerv lazaccal és tökkel – 100 g termékről 102 értékelés

 1. Szabó Lászlóné (megerősített tulajdonos)

  Mind az öt kölyök cicám szívesen fogyasztja, ezért is rendeltem újra.

 2. Marianna (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  A cicus nevében adtam a pontszámot. Nem tudom, hogy mi az oka, de nem esz nagy lelkesedéssel.

 3. Gabriella Sárközi (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Nagyon meg vagyok elégedve a konzerv ételek minőségével! A cicám eddig csak a FÉLIX zacskós eledeleit volt hajlandó elfogadni ( minden márkát kipróbáltunk, egyik sem kellett neki!), de azt is csak úgy eszi, hogy a húst otthagyja és az aszpikot lenyalogatja róla. Szóval pocsékba megy az egész … 🙁 , ráadásul 5 perc múlva ismét éhes és nyüszörög kajáért. De a Ti marhás és a csirkés konzerveiteket nagyon szívesen megeszi, s ami a lényeg: nem lesz 5 perc múlva éhes – és üres teljesen a tányér! Juhéjj! Nagyon köszönjük!- Cinci nevében is. 🙂

 4. Judit Gyenge (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

 5. Józsefné Szőke (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Ivartalanított cicánk nagyon szereti, jó étvággyal fogyasztja a csirkés nedves macskakonzervet lazaccal és tökkel.

 6. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Cicusom nagyon szereti

 7. Józsefné Kornyik (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Illata kellemes, íze biztos jó, cicáimnak ízlik! Lehetne nagyobb kiszerelésben is!

 8. Marianna (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Korrekt, gyors ügyintézés. Minőségi termékek.

 9. Rita Papp-Pongrácz (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Immár 7 ès 8 hónapos a 2 cicalánykánk. Ivartalanítva vannak. Egyikük kijárós, másik még benti. Mindketten szívesen fogyasztják 3 hónapos koruk óta ezt a konzervet. Nedves tápból ez a napi fix, mellé ezt-azt változóan kapnak.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Rita Papp-Pongrácz
  Image #2 from Rita Papp-Pongrácz
  Image #3 from Rita Papp-Pongrácz
  Image #4 from Rita Papp-Pongrácz
 10. Anna S. (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

 11. Andrea (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

 12. Gabriella D. (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Szeretik a cicáim, bevált.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük