Akció!

Csirkés nedves macskatáp macskamentával és taurinnal – 200 g (szuper-prémium minőség)

9 vélemény

790 Ft / 1 db és 4.590 Ft / 6-os pack és 18.900 Ft / 30-as pack vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

 

Sajnos nagyon elterjedt az a tévhit a mai világban, hogy külön macskatáp kell ivartalanított, és nem ivartalanított cicusnak is! Miközben az egészben annyi a legnagyobb igazság, hogy más az energiaigénye a kettő cicának. Tehát nem tápból kell neki más, hanem kevesebb mennyiség!

Mrs. CAThy prémium extra húsos (98,8% csirkehús és belsőségek) csirkés nedves macskatápja minden felnőtt cicának gond nélkül adható! Ráadásul mindezt még egy kis macskagyökérrel és létfontosságú taurinnal is megspékeltük. Ezért mondjuk mi, hogy ez az igazi prémium minőség, konzervbe csomagolva.

Ivartalanított, és nem ivartalanított cicus is nyugodtan fogyaszthatja! Könnyen emészthető, extra egészséges finomság. 200 g-os kiszerelés 1, 6, illetve 30 db-os csomagban kapható.

 

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja jól hasznosítani. Száraztápunk receptjében egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Támogatja az immunredszert

Egészséges étrendünk segítheti a cicád helyes bélműködését, és a helyes bundafejlődést. Tápunk magas taurin tartalma cicád egészségét szolgálja.

Macskamentával az extra boldogságért

A finom étkezés után nem csak a jóllakott pocak miatt, hanem a macskamenta extra „boldogsághormonja” végett is szuper örömteli lesz cicusod hátralevő napja.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Az alábbi macskafajtáknak kifejezetten ajánljuk nedvestápunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz (Mrs. CAThy-s cicagazdik visszajelzése alapján):

☑️ minden cicafajtának: konzervünket úgy alkottuk meg, hogy az összes cica fogyaszthassa ivartalanítástól, mozgás mennyiségtől, és fajtától függetlenül

☑️ cicádnak erősödhet az immunrendszere: a sok-sok hozzáadott vitamin, ásványi anyag, mind cicád egészségét szolgálja

☑️ energikusabb élet extrém sok hússal: egészen elképesztő 98,80%-os csirketartalommal! semmi félrebeszélés

☑️ egészséges bőr és selymes bunda: a konzervünkben megtalálható vitaminok nagyban hozzájárulnak cicád bundájának az egészségéhez; így az nem csak erős, de fényes, és puha is lehet

☑️ extra boldogság az étkezés után: konzervünkhöz hozzáadtunk egy csipetnyi macskamentát, aminek hála a jóllakott étkezés után extra „boldogsághormon” is szabadul fel cicusod szervezetében 🙂

Fehérje 10,30 %
Zsír 5,20 %
Rost 0,40 %
Hamu 2,50 %
Nedvességtartalom 80,00 %
A-vitamin 2200 NE
D3-vitamin 180 NE
E-vitamin 12 mg
Taurin 1 500 mg

Alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ a kisállatok, és többek közt a macskák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kisállat-eledel gyártói tapasztalat
✔️ éves szinten több száz macska tápjáért felel

——————–

A nedves konzerv egy extrém fontos előnnyel bír a száraztápokhoz képest, ami nem más (szerintem már sejted is…), mint: a nedvesség!

A nagyobb nedvességtartalom, pedig egyenlő a nagyobb folyadékbevitellel, ami különösen jótékony hatással lehet cicusod veseműködésére.

Ragadozó lévén egy macska élete során rengeteg hústartalmú táplálékot kell fogyasszon, ami komoly méregtelenítési feladatokat hárít a májra és a vesékre nézve. Ez gyakran sajnos még azzal is párosul, hogy a legtöbb cica finnyás a vízforrást illetően, így lényegében pár kortynál több vizet nem is hajlandóak magukhoz venni a nap során. Ez pedig egyenes út ahhoz, hogy emelkedjen a veseelégtelenség kialakulásának kockázata!

Ha szeretnéd, hogy doromboló kis kedvenced még sokáig körülötted sürgölődjön és még aggastyán korában is aktívkodjon, akkor mindenképp érdemes megelőznöd a csökkent vízbevitelt. És mi lehetne erre jobb megoldás, ha nem Mrs. Cathy Csirkés nedves macskatápja macskamentával és taurinnal, amivel nem csak szuper egészségesen tarthatod kedvencedet, hanem még finom is?

Ez a konzerv 98,8%-ban tartalmaz csirkét, ez teszi ellenállhatatlan ízűv. Nem pedig a mesterséges ízfokozók, amikkel sajnos sok más macskatápok szoktak “trükközni”, függőséget okozva ezzel szegény cicának. Később pedig már szinte lehetetlen lesz őt visszaszoktatni egy egészséges étrendre. Ne hagyd magad becsapni!

Macskád kifinomult ízlését csakis egy természetes eredetű, egészséges étrend tudja megfelelően kiszolgálni, mint amilyen a Mrs. Cathy Csirkés nedves macskatáp macskamentával és taurinnal. Bátran ajánlom cicád mindennapi étrendjéül.

Nedvestápunk rendszeres etetése az alábbi előnyökkel jár

Magyar márka

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai ipart! Mrs. CAThy 100%-ban magyar családi tulajdonú.

Mindennapi egészségért

Mry. CAThy szándékosan úgy fejlesztette ki a konzervjét, hogy a cicák ezt rendszeresen, naponta fogyasszák. Ez a kiegyensúlyozott macskalét alapja!

Támogatja az immunredszert

Segítheti cicád helyes bélműködését, és a helyes bundafejlődést. Tápunk magas taurin tartalma cicád egészségét szolgálja.

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja jól hasznosítani. Száraztápunk receptjében egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Finnyás cicák elsőszámú választása

Titkos receptünknek hála, még a legfinnyásabb cicák is örömmel fogyasztják! Nagyon sok finnyás cica gazdija állítja, hogy ez lett a macsek új kedvence!

Extrém sok hússal

98,80% csirke. Gyakorlatilag a konzervünk csak csirkéből áll! Mindezt receptünk 0% búza-glutén tartalma mellett! Vajon mások miért nem így csinálják?

Ivartalanítástól függetlenül minden cica fogyaszthatja a tápjainkat

Sajnos nagyon elterjedt az a tévhit a mai világban, hogy külön macskatáp kell ivartalanított, és nem ivartalanított cicusnak is! Miközben az egészben annyi a legnagyobb igazság, hogy más az energiaigénye a kettő cicának. Tehát nem tápból kell neki más, hanem kevesebb mennyiség!

Sajnos ma nagyon sok táp van, amiből mi a nem ivartalanított cicáknak valót meg sem vennénk, mert olyan gyenge minőségűek. Szerintünk a legjobb, prémium minőséget nem csak az ivartalanított (többnyire lakásban tartott) cicák érdemlik meg, hanem mind.

Éppen ezért mi nem fogunk egy silányabb minőségű tápot is kiadni, hogy azt egyék (a többnyire nem csak lakásban tartott) nem ivartalanított cicák! Mi minden cicának az ételek legjavát biztosítjuk!

A pontos adagolása mind az ivartalanított és a nem ivartalanított cicáknak is rajta található a csomagolásunkon. illetve a weboldal alján az adagolási útmutatónknál.

Ezért búza-glutén mentes egy szuper prémium macskatáp

Általánosságban elmondható, hogy a közepes minőségű macskaeledeleket úgy fejlesztik ki, hogy megfelelő arányban tartalmazzanak valamennyi tápanyagot, amelyre a macskáknak biológiai szükségletük van. De semmivel sem többet. Illetve van egy összetevő, amire semmi szüksége sincs a macskáknak. Ez pedig a búza-glutén.

Sajnos úgy találtuk, hogy a macskatápok jó részében megtalálható a búza-glutén. Ez egy olyan szénhidrátforrás, amit nem mindig tud kellő mértékben hasznosítani a macska szervezete. Ez a fel nem használt szénhidrát súlyos elhízáshoz, később pedig komolyabb betegségekhez vezethet.

Bíztatunk minden felelős cicagazdit, hogy pontosan nézzen utána a cicájának adott táp hozzávalóinak! Válassz olyan, minőségi macskatápot, amire valóban szüksége van cicádnak!

Tápunk nem tartalmaz nem kívánt adalékanyagokat, felesleges, mesterséges ízfokozókat

A macskák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a macskaeledelekre.

Szerencsére az ezek által okozott különféle betegségek kialakulásának az esélye a hipoallergén, prémium macskatápok etetésével közel nullára visszaszorítható. Minden macsak etetése esetén válasszunk olyan macskatápot, ami tartalmaz elegendő L-karnitint, és többek közt segíti a <6,5 ph kialakulását. Mindemellett a cicánk tápja ne tartalmazzon allergizáló állati fehérjéket, szójafehérjét és búzát sem.

⛔ tehát kerüljük a silány összetevőket, nem kívánt adalékanyagokat, felesleges mesterséges ízfokozókat. Illetve minden olyan gabonát, mint a búza, szója… mert ezeket a macska szervezete nem tudja jól hasznosítani, és csak feleslegesen növeljük velük az elhízás esélyét!

Mrs. CAThy természetes tápjainak az esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze nem oroszlánok vagy tigrisek, de a házi cicák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint nagyobb társaik. Mindegy, hogy szavannai ragadozó vagy szobacica: az etetőtál előtt minden macska egyforma.

Mi ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkottuk meg Mrs. CAThy-nél száraz és nedves tápjainkat. Gondosan válogatott, tápláló alapanyagokból alkotjuk tápjainkat, hogy még a legválogatósabb cicák szívét is elnyerjük magunknak. Ezek teszik teljesen különlegessé Mrs. CAThy tápjainkat.

Mert csak a színhús nem lenne elég

Mrs. CAThy tápjaink alapanyagai annyira finomak, hogy sokszor még mi is megennénk őket! Az állati fehérjéink mellet kiváló minőségű, könnyen emészthető szénhidrátok biztosítják az egész napos energiát. Olyan kis mennyiségben, amire még a cicáknak is szükségük van.

Értékes, gondosan válogatott állati fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok, és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez a Mrs. CAThy hitvallása.

Tele vitaminokkal

Macskatápunk minden alapvető, és szükséges vitamint, és ásványi anyagot is tartalmaz, hogy cicádnak egészséges élete legyen. Tápunk többek közt tartalmaz: A-vitamint, D3-vitamint, taurint és L-karnitint is.

Ezáltal a minőségi Mrs. CAThy macskafinomság azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy cicádnak akár minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett.

Ez a Mrs. CAThy macskatápok igazi előnye!

CricksyDog minőség Mrs. CAThy-nél is

Mrs. CAThy tápjainkat és az almokat is az a Vargyas Petfood Kft. fejleszti, aki a nagy sikerű CricksyDog kutyatápokért is felel. Egy cég, két különböző termékcsalád, 3 testvér, 100% minőség!

A CricksyDog-ot a fiú testvérek (Imi és Andris) kezdte el fejleszteni, míg a Mrs. CAThy cicatápokért elsősorban a lánytestvér (Zsuzsi) felel.

Amennyiben a kutyusod tápját is tőlük szerzed be, úgy értesítsd ügyfélszolgálatunkat, hogy akár együtt is kiküldhessük a csomagodat.

Ha pedig még nem ismered őket, akkor látogass el a CricksyDog weboldalára is. Mindezek mellett nyugodtan bízd a cicusod egészségét Mrs. CAThy-re.

Mrs. CAThy macskakonzervünk prémium összetevői

Csirkehús és belsőségek (98,8%), ásványi anyagok (1%), lenmagolaj (0,1%), gyógynövények (0,1% macskamenta). Tápanyag-adalékanyagok kilogrammonként: A-vitamin retinil-acetát formájában (2200 NE), D3-vitamin (180,00 NE), taurin 1. 500 mg, E-vitamin / összes racalfa-tokoferil-acetát (12,00 mg), réz Cu-(II)-szulfát pentahidrát formájában (1,60 mg), mangán mangán-(II)-oxid formájában (0,90 mg), cink Zn-szulfát monohidrátból (15,00 mg), szelén Na-szelenitből (0,07 mg).

Csirke, a mindennapos energiáért

Mint az összetételünkben is látható nálunk nem csak hogy acsirke adja a tápunk vázát, de ez teszik ki a 98,80%-át! Tehát szinte 100% csirkét ehet cicusod a konzervünknek hála. De akkor miért nem nyers csirkét adsz neki? 

Azért, mert mi speciális főzési eljárásunkkal, illetve a folyamat során hozzáadott jótékony vitaminokkal, és gyógynövénnyel olyan extra eledelt hozunk létre, ami otthon nem elkészíthető.

Szuperprémium minőséget a család négylábú tagjának. Próbáld ki konzervünk és csak fogadd az elégedett gratulációt cicusodtól!

Lenmagolaj, a gyönyörű bundáért

A lenmagolaj számos egészségügyi előnyéről ismert. A- B-, C-, D- és E-vitaminban gazdag. Telis-tele van foszforral, káliummal, magnéziummal, nátriummal, vassal, kénnel, cinkkel, mangánnal és jóddal.

Magas omega-3 zsírtartalommal bír. Az omega-3 zsírsavak elengedhetetlenek az egészséghez, és olyan előnyökhöz kapcsolódnak, mint a gyulladás csökkentése, a szív egészségének javítása és az agy védelme az öregedés ellen.

A lenmagolajban lévő vitaminok javíthatják a bőr egészségének állapotát. Rendszeres lenmagolaj-bevitellel puhábbá válhat a bőr.

Csirkés nedvestápunk a fent olvasható okok miatt tartalmaz lenmagolajat is.

Macskamenta, a nyugodt hétköznapokért

A macskamenta a latinul Nepeta Cataria növény levele, amelynek szárított formában a macskák nem tudnak ellenállni. Gyakran nyugtató hatású szerként hat rájuk, ideiglenesen mintegy eufóriát kiváltva, amitől boldogan dorombolnak és heverésznek.

A macskamenta macskák számára teljesen biztonságos, és nem okoz függőséget. A növény hatása macskánként változhat, egyesek befogadóbbak lesznek az őket érő ingerekre, mások nyugodtak és álmoskásak lesznek tőle, de ez általában nem tart tovább 15-20 percnél.

Ez egyfajta extra „boldogsághormon” amit mi is nagy örömmel csempésztünk be ciád legújabb macskás tápjába. 🙂

Legfontosabb vitaminjaink, a mindennapi egészségért

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az A-vitamin számos egyéb élettani funkcióban is részt vesz, a hámsejtek normális szaporodásának biztosításában, a fogak és a csontok fejlődésében.

D-vitamin (kalciferol) legfontosabb funkciója, hogy a vérplazma kalcium- és foszforszintjét a csont normális mineralizálódásához szükséges értékre emelje. Szerepet játszik a kalcium fölszívódásában, jelenléte döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

Az E-vitaminnak (tokoferol) fontos szerepe van a sejtmembránok stabilitásának fenntartásában. Az E-vitamin hiányának következménye lehet a vázizmok sorvadása, a herék csírahámjának elfajulása, a magzat fejlődésének zavarai és az immunválasz károsodása.

Nedvestápunk rendszeres etetésével az alábbi változásokra számíthattok

Mrs. CAThy-s cicagazdik leginkább jellemző visszajelzései alapján:

✅ minden cicafajtának: konzervünket úgy alkottuk meg, hogy az összes cica fogyaszthassa ivartalanítástól, mozgás mennyiségtől, és fajtától függetlenül

✅ cicádnak erősödhet az immunrendszere: nedvestápunk kifejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy tápunk támogassa cicád immunrendszerét, így ellenállóbb lehessen a különböző vírusok, baktériumok, kórokozók ellen!

energikusabb élet extrém sok hússal: 98,80% csirke

✅ egészséges bőr és selymes bunda: a konzervünkben megtalálható vitaminok nagyban hozzájárulhatnak cicád bundájának az egészségéhez; így az nem csak erős, de fényes, és puha is lehet

✅ extra boldogság az étkezés után: konzervünkhöz hozzáadtunk egy csipetnyi macskamentát, aminek hála a jóllakott étkezés után extra „boldogsághormon” is szabadul fel cicusod szervezetében 🙂

Almási Zsuzsanna, társ-alapítónk szerint:

“Már évek óta foglalkozunk a családommal kisállat eledelekkel. 2020 elején határoztuk el magunkat testvéreimmel egy saját nedves macskatáp megalkotására. Miután a macska ragadozó állat, ezért kérdés sem férhetett hozzá, hogy extra magas hústartalomra lesz szükségünk. Ezzel a 98,80%-unkkal a piaci prémium átlagot is bőven túlteljesítettük. Macskamentát azért tettünk bele, hogy minden cicus extra kényeztetést is kapjon a finom falatok után.

Összességében elmondható hogy ez a macskakonzerv tökéletes eledele lehet minden cicának nemtől, kortól, és fajtától függetlenül!”

Gyakori kérdések

Mennyi az ajánlott napi adag?
Testtömeg Ajánlott napi adag
Sterilizált cicáknak Nem sterilizált cicáknak
2 kg 104 g 164 g
3 kg 137 g 216 g
4 kg 166 g 261 g
5 kg 193 g 304 g
6 kg 218 g 343 g
7 kg 241 g 380 g
8 kg 264 g 416 g
9 kg 286 g 450 g

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet cicád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?

Összetétel: csirkehús és belsőségek (98,8%), ásványi anyagok (1%), lenmagolaj (0,1%), gyógynövények (0,1% macskamenta).

Analitikai összetevők: Fehérje 10,3%, zsírtartalom 5,2%, nyers hamu 2,5%, nyersrost 0,4%, nedvesség 80%.

Tápanyag-adalékanyagok kilogrammonként: A-vitamin retinil-acetát formájában (2200 NE), D3-vitamin (180,00 NE), taurin 1. 500 mg, E-vitamin / összes racalfa-tokoferil-acetát (12,00 mg), réz Cu-(II)-szulfát pentahidrát formájában (1,60 mg), mangán mangán-(II)-oxid formájában (0,90 mg), cink Zn-szulfát monohidrátból (15,00 mg), szelén Na-szelenitből (0,07 mg).

Ivartalanított cicáknak is adható a táp?

Igen, természetesen! Minden cicának nyugodtan adható a nedvestápunk.

Lakásban tartott cicák is fogyaszthatják ezt a tápot?

Természetesen igen! Lakásban, vagy udvaron tartott cicád is nyugodtan ehet ezt a konzervünket!

Kölyökcicák is fogyaszthatják?

Igen, természetesen! Ha bizonytalan vagy azt illetően hogy cicusod már ehet-e nedves tápot (konzervet), akkor keress minket telefono, vagy konzultálj az állatorvosoddal. Mi is és ő is szívesen segíteni fog! 🙂

Csirkés nedves macskatáp macskamentával és taurinnal – 200 g (szuper-prémium minőség) termékről 9 értékelés

 1. Barbara Kis (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

 2. Éva (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

 3. Lajosné Cseh (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Príma, viszont jó lenne valami szaftosabb verziót is kitalálni. Az én cicám jobban kedveli.

 4. Irén S. (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Imádja Süti cicánk❣️Biztosan kipróbáljuk a másik nedves eledelt is.😊

  #1 kép innen:Irén S.
  • borbala@cricksydog.hu (store manager)

   Kedves Irén,

   Nagyon örülünk, hogy a cicájuk imádja a vásárolt cicatápot, aki mellesleg nagyon aranyos is! 😻👍

   Az egészséges táplálkozás elengedhetetlen a kedvenceink számára, és nagyon fontos számunkra, hogy minőségi és ízletes termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek az elvárásoknak. Örömmel halljuk, hogy a cicájuk kedvelte a tápot, és szeretnék kipróbálni a másik nedves eledelt is.

   Nagyon örülünk, hogy elégedettek voltak a termékkel, és reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk Önökre. Ha bármilyen kérdésük van, készséggel állunk rendelkezésükre. 🙏

   Üdvözlettel,

   Mrs.CAThy és Csapata

 5. LAJOSNÉ TARNAI (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  A cicám csak a száraz tápot eszi.

 6. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 7. Nagy Ferencné

  A legjobb,Martin a cicám imádja

  #1 kép innen:Nagy Ferencné
  #2 kép innen:Nagy Ferencné
  #3 kép innen:Nagy Ferencné
 8. Zsuzsanna (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 9. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük