Marhás nedves macskakonzerv paszternákkal – 100 g

(24 vásárlói értékelés)

490 Ft12 .450 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

Minden cica nyugodtan fogyaszthatja ivartalanítástól, mozgás mennyiségtől, életkortól, és fajtától függetlenül. Extrém magas hústartalommal: Mrs. CAThy konzervjénak alapját 67% marha adja.

Mindezt egy kis paszternákkal megbolondítva, hogy cicád napi eledele ne csak egészséges, de extra finom is legyen. Szakértelmünk, és visszajelzések alapján még a legfinnyásabb cicák is szívesen fogyasztják ezt a konzervet. 95%-uknak ez lett az új kedvence!

Ezért mondjuk mi, hogy prémium minőség, konzervbe csomagolva. 100 g-os kiszerelés 1, 6, illetve 30 db-os csomagban kapható.

 

Egészséges bőr és selymes bunda

Tápunk rendszeres etetése a hozzáadott A vitamin segítségével elősegíti a cica bőrének egészségét és nagyban hozzájárul az extra puha és fényes bunda kialakulásához.

Védelem a húgykövesség ellen

Tápunk szabályozza a vizelet pH-ját (<6,5 felé). Helyesen összeállított ásványi anyag tartalma segíti a húgykő ellen védelmet!

Védelem a szőrgolyók ellen

Speciális, rostokban dús táplálékunknak hála, drasztikusan csökken a szőrgolyók kialakulásának az esélye, ha cicusod Mrs. CAThy csirkés-áfonyás száraztápját választja!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Az alábbi macskafajtáknak kifejezetten ajánljuk nedvestápunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz:

☑️ minden cicafajtának: konzervünket úgy alkottuk meg, hogy az összes cica fogyaszthassa ivartalanítástól, mozgás mennyiségtől, és fajtától függetlenül

☑️ cicádnak jelentősen erősödhet az immunrendszere: a sok-sok hozzáadott vitamin, ásványi anyag, mind cicád egészségét szolgálja

☑️ energikusabb élet extrém sok hússal: 67% marha

☑️ egészséges bőr és selymes bunda: a konzervünkben megtalálható vitaminok nagyban hozzájárulnak cicád bundájának az egészségéhez; így az nem csak erős, de fényes, és puha is lehet

Fehérje 10,80 %
Zsír 7,60 %
Rost 0,40 %
Hamu 2,00 %
Nedvességtartalom 75,00 %
D3-vitamin 200 I.U
E-vitamin 20 mg
B1-vitamin 10 mg
B2-vitamin 6 mg
B6-vitamin 6 mg
B12-vitamin 75 mg
Taurin 1 500 mg

Nedvestápunk rendszeres etetése az alábbi előnyökkel jár

Magyar

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai ipart!

Mindennapi egészségért

Mry. CAThy szándékosan úgy fejlesztette ki a konzervjét, hogy a cicák ezt rendszeresen, naponta fogyasszák. Ez a kiegyensúlyozott macskalét alapja!

Erősíti az immunredszert

Segíti a cicád helyes bélműködését, és a helyes bundafejlődést. Tápunk magas taurin tartalma cicád egészségét szolgálja.

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja hasznosítani. Konzervünkben egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Finnyás cicák új kedvence

Titkos receptünknek hála, még a legfinnyásabb cicák is örömmel fogyasztják! Átlagosan 30/29 finnyás cica gazdija állítja, hogy ez lett a macsek új kedvence!

Extrém sok hússal

67% marha. Gyakorlatilag a konzervünk csak húsból áll! Miután a macskák ragadozó állatok, ezért nem az a kérdés, hogy nálunk miért van csak hús, hanem hogy máshol miért nem?

Ezért búza-glutén mentes egy szuper prémium macskatáp

Általánosságban elmondható, hogy a jó minőségű, megbízható macskaeledeleket úgy fejlesztik ki, hogy megfelelő arányban tartalmazzanak valamennyi tápanyagot, amelyre a macskáknak biológiai szükségletük van. Van azonban egy hozzávaló amire szakértelmünk alapján nincs szüksége a macskáknak. Ez pedig nem más, mint a búza-glutén.

Sajnos úgy találtuk, hogy a macskatápok több, mint 70%-ában megtalálható a búza-glutén. Ez egy olyan szénhidrátforrás, amit nem tud kellő mértékben hasznosítani a macska szervezete. Ez a fel nem használt szénhidrát súlyos elhízáshoz, később pedig komolyabb betegségekhez vezethet.

Bíztatunk minden felelős cicagazdit, hogy pontosan nézzen utána a cicájának adott táp hozzávalóinak! Válassz olyan, minőségi macskatápot, amire valóban szüksége van cicádnak!

Konzervünk nem tartalmaz felesleges ízfokozókat

Sajnos sok macskaeledelben olyan nemkívánatos töltelékanyagok találhatók, amelyek minősége több mint nem kielégítő. Kifejlett macskák esetében is sok káros következménnyel járhat a helytelen tápokkal történő etetés, de ha kölyökkorban rossz tápot választunk, az a cicánk egész életére negatívan fog hatni.

Honnan tudjuk, hogy melyek a nem kívánatos tápok? Onnan, hogy hiába adtuk oda a cicánknak a számára elegendő mennyiséget a tápból, mégis többet akar enni belőle gyakrabban. Ez azért van, mert olyan ízfokozók kerülhetnek bele, amitől a cica folyamatosan enni szeretné és mivel nincs benne kellő minőségű és mennyiségű tápanyag, folyamatosan éhségérzete marad. Sajnos sok gazdi ezt úgy értékeli, hogy „jaj de jó ez a táp, hogy szereti a cicám, folyamatosan nyávog, hogy szeretne még belőle, ezért adok is neki, hogy boldog legyen”.

Hiába szeretnénk a legjobbat kis kedvencünknek, ezzel sajnos csak ártunk. Amit mindenképp kerüljünk el:

⛔ szója

⛔ nyers sertéshús

⛔ mesterséges ízfokozók, e-számok

Még a finnyás cicáknak is ez az új kedvence

Tudjuk, hogy sok cica válogatós és nehéz nekik megfelelő tápot találni. Sokszor pont ezért megelégszünk azzal a rossz minőségű táppal, ami talán tudjuk is, hogy nem tesz jót cicánknak, mégis adjuk neki, mert örülünk, hogy megeszi. Ha magadra ismertél, akkor engedd meg, hogy ajánljunk neked néhány macskatápot.

Mrs. CAThy tápjai kifejezetten a finnyás és válogatós cicáknak is készültek. Az eddigi visszajelzések alapján 80 finnyás cica közül 78 az új kedvencének vallja a tápunkat. Tudjuk, hogy mire vágynak a cicák. És ezt is adjuk meg nekik! Felméréseket végeztünk mind az ízek, mind pedig az állagok tekintetében. Ezek alapján alkottuk meg tápjainkat.

Bízzál te is a szakértelmünkben, és a már tőlünk vásárló gazdik véleményében!

Mrs. CAThy természetes tápjainak az esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze nem oroszlánok vagy tigrisek, de a házi cicák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint nagyobb társaik.

Mindegy, hogy szavannai ragadozó vagy szobacica: az etetőtál előtt minden macska egyforma. Ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkotta meg Mrs. CAThy a finomságait. Gondosan válogatott, tápláló húsokból készülnek tápjaink, zamatos gyümölcsök, és zöldségek hozzáadásával. Ezek teszik teljesen különlegessé Mrs. CAThy eledeleinket.

Tartós, friss energia

Mrs. CAThy tápjaink állati eredetű komponensei annyira finomak, hogy még mi is megennénk őket! Emellett kis mennyiségben kiváló minőségű, könnyen emészthető pasztinák biztosítja a megfelelően alacsony szénhidráttartalmat.

Értékes, gondosan válogatott húsból származó fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez Mrs. CAThy hitvallása.

Tele vitaminokkal

A létfontosságú, ám rendkívül érzékeny vitaminok és esszenciális zsírsavak védelmére Mrs. CAThy különféle, természetes eredetű premixek keverékét adja az eledelhez, amelyek a vitaminok, zsírsavak és olajok magas fokú biztonságát szavatolják. Ezáltal a minőségi.

Mrs. CAThy macskaeledel azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy cicádnak minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett. Ez a Mrs. CAThy táplálkozás igazi előnye!

Ez a macskakonzerv tartalmaz minden vitamint, és ásványi anyagot, amire csak egy ivartalanított szüksége lehet!

Mert csak a színhús nem lenne elég

Bár a macskák alapvetően húsevők, szükségük van másféle táplálékra is. A csak húson tartott cicáknál visszafordíthatatlan csontdeformációt okozó vitaminhiány alakulhat ki.

Mi ezért a konzervünkhöz hozzáadunk természetes zsírokat, olajokat és még A-, E- és D3- vitamint is. Így könnyen elejét tudod venni az angolkórnak és az Aujeszky-betegségnek egyaránt! Mindemellett nyers sertéshúst sohasem találsz a tápjainkban! Ez a az Aujeszky-betegség egyik lehetséges kiváltója.

Ha cicusod egészsége a tét, akkor Mrs. CAThy sosem viccel!

Mrs. CAThy macskakonzervünk prémium összetevői

67% marha, marhaszív, marhahús, marha tüdő, marhamáj és marha gyomor. Paszternák (2%), ásványi anyagok, lenmag olaj. Szárnyashús és gluténmentes. Táplálékkiegészítők / kg: D3-Vitamin 200 I.U., E-vitamin 20 mg, B1-vitamin 10 mg, B2-vitamin 6 mg, B6-vitamin 2 mg, B12-vitamin 75 ug, Niacinamid 15 mg. Calcium D-pantothenat 9 mg, Folsav 0,35 mg, Biotin 300 ug, Choline chloride 1200 mg, Cink (cink-szulfát monohidrát) 25 mg, Mangán (mangán-szulfát monohidrát) 1,4 mg, Jód (kalcium-jodid anhydrous) 0,75 mg, Taurin 1500 mg

Marha

Ahhoz, hogy cicád mindig a legjobb minőséget kapja, ezért csak gondosan válogatott húsokat engedünk a konzervünkbe betenni. 67%-os marha tartalmával kitoltuk egészen a felső határig a lehetséges hústartalmat! Hisszük, hogy cicád rajongani fog ezért a nedves eledelért!

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a nyers alapanyagoknak ahhoz, hogy a macskakonzervjeinkbe betegyük őket. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a cicák boldogságának az alapja!

Marhamáj

Miután a macska a természetben az elejtett eleségének a belsőségét is megeszi, ezért nem elégséges csak színhússal etetni a házi kedvenceinket nekünk sem.

A konzervünkbe felhasznált marhamáj olyan finom, és ízletes, hogy még a legmakacsabb, legfinnyásabb cicák szívét is meglágyítja. 0% mesterséges ízanyagok, 100% természetesség!

Mindemellett a marhamájban található A és a B vitamin hozzájárul a sejtosztódáshoz és növekedésükhöz. Javítja a látását és a szeme egészségét, erősíti a csontszöveteit, rugalmasságát és táplálja a bőrét. Ugyancsak fontos az a tény, hogy a marhamájat rendszeresen kapó macska nem szenved az avitaminózisban, miután az megfelelő mennyiségű B1 vitamint tartalmaz.

Paszternák

A paszternák a zellerfélék családjába tartozó növény. Jelentős a vitamin, illetve ásványi anyag tartalma.

Elsősorban vizelethajtó tulajdonsággal bír, de remekül megküzd a vesebajokkal és hólyagfájdalom csillapító hatásai is ismertek. Segíti a cicádat a méregtelenítésben és enyhíti a reuma tüneteit is.

A paszternák tartalmaz C-, illetve K-vitamint, amik nagyban segíthetik a macska mindennapos egészségét.

Lenmagolaj

A lenmagolaj számos egészségügyi előnyéről ismert. A- B-, C-, D- és E-vitaminban gazdag. Telis-tele van foszforral, káliummal, magnéziummal, nátriummal, vassal, kénnel, cinkkel, mangánnal és jóddal.

Magas omega-3 zsírtartalommal bír. Az omega-3 zsírsavak elengedhetetlenek az egészséghez, és olyan előnyökhöz kapcsolódnak, mint a gyulladás csökkentése, a szív egészségének javítása és az agy védelme az öregedés ellen.

A lenmagolajban lévő vitaminok javítják a bőr egészségének állapotát. Rendszeres lenmagolaj-bevitellel puhábbá válhat a bőr.

Marhás nedvestápunk a fent olvasható okok miatt tartalmaz prémium minőségű, tiszta lenmagolajat.

Legfontosabb vitaminjaink

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

B12-vitamin (kobalamin)  sok mindent tesz a cicád teste érdekében. Segít például a DNS és a vörösvértestek előállításában. Mivel a macska nem termel B12-vitamint, azt állati eredetű élelmiszerekből kell beszereznie. Például egy marhás konzervből.

D-vitamin (kalciferol) legfontosabb funkciója, hogy a vérplazma kalcium- és foszforszintjét a csont normális mineralizálódásához szükséges értékre emelje. Szerepet játszik a kalcium fölszívódásában, jelenléte döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

Az E-vitaminnak (tokoferol) fontos szerepe van a sejtmembránok stabilitásának fenntartásában. Az E-vitamin hiányának következménye lehet a vázizmok sorvadása, a herék csírahámjának elfajulása, a magzat fejlődésének zavarai és az immunválasz károsodása.

Nedvestápunk rendszeres etetésével szinte azonnal az alábbi változásokra számíthattok

minden cicafajtának: konzervünket úgy alkottuk meg, hogy az összes cica fogyaszthassa ivartalanítástól, mozgás mennyiségtől, és fajtától függetlenül

✅ cicádnak jelentősen erősödhet az immunrendszere: a sok-sok hozzáadott vitamin, ásványi anyag, mind cicád egészségét szolgálja

✅ energikusabb élet extrém sok hússal: 67% marha

egészséges bőr és selymes bunda: a konzervünkben megtalálható vitaminok nagyban hozzájárulnak cicád bundájának az egészségéhez; így az nem csak erős, de fényes, és puha is lehet

Almási Zsuzsanna, alapítónk és szakértőnk szerint:

“Már évek óta foglalkozunk a családommal kisállat eledelekkel. 2020 elején határoztuk el magunkat egy saját nedves macskatáp megalkotására. Miután a macska ragadozó állat, ezért kérdés sem férhetett hozzá, hogy extra magas hústartalomra lesz szükségünk. Ezzel a 67%-unkkal a piaci prémium átlagot is bőven túlteljesítettük. Paszternákot azért tettünk bele, hogy még a legfinnyásabb cicák is maradéktalanul elégedettek lehessenek. Ebben lányom, és az ő cicája volt a legfőbb segédem.

Összességében elmondható hogy ez a macskakonzerv tökéletes eledele lehet minden cicának nemtől, kortól, és fajtától függetlenül!”

Gyakori kérdések

Mennyi az ajánlott napi adag?
Testtömeg Ajánlott napi adag
Sterilizált cicáknak Aktív cicáknak
2 kg 111 g 174 g
3 kg 145 g 229 g
4 kg 176 g 277 g
5 kg 204 g 322 g
6 kg 231 g 364 g
7 kg 256 g 403 g
8 kg 280 g 441 g
9 kg 303 g 477 g

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet cicád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?

67% marha, marhaszív, marhahús, marha tüdő, marhamáj és marha gyomor. Paszternák (2%), ásványi anyagok, lenmag olaj. Szárnyashús és gluténmentes. Táplálékkiegészítők / kg: D3-Vitamin 200 I.U., E-vitamin 20 mg, B1-vitamin 10 mg, B2-vitamin 6 mg, B6-vitamin 2 mg, B12-vitamin 75 ug, Niacinamid 15 mg. Calcium D-pantothenat 9 mg, Folsav 0,35 mg, Biotin 300 ug, Choline chloride 1200 mg, Cink (cink-szulfát monohidrát) 25 mg, Mangán (mangán-szulfát monohidrát) 1,4 mg, Jód (kalcium-jodid anhydrous) 0,75 mg, Taurin 1500 mg

Ivartalanított cicáknak is adható a táp?

Igen, természetesen! Minden cicának nyugodtan adható a nedvestápunk.

Kölyökcicák is fogyaszthatják?

Igen, természetesen! Ha bizonytalan vagy azt illetően hogy cicusod már ehet-e nedves tápot (konzervet), akkor keress minket telefonon, vagy konzultálj az állatorvosoddal. Mi is és ő is szívesen segíteni fog! 🙂

Marhás nedves macskakonzerv paszternákkal – 100 g termékről 24 értékelés

 1. Gabriella Sárközi (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Ua. , mint fentebb.

 2. Valéria (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  A cicám kifejezetten szereti, mindig szépen kinyalja a tálkáját.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Valéria
 3. Mónika (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

 4. Gáborné Putnok (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

 5. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Cicusom rajong érte

 6. Józsefné Kornyik (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Ízletes! Lehetne nagyobb kiszelésben is!

 7. Marianna (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Fincsi!

 8. Rita Papp-Pongrácz (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Még csak pár alkalommal kapta a 2 cicánk, még nem teljesen fogadták el, kísérlet alatt áll 🙂

 9. Ágnes (megerősített tulajdonos)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük