Prémium rovarfehérjés száraz macskatáp (hipoallergén védelemmel az ételallergia ellen, legérzékenyebb cicáknak) -1,5 kg-os kiszerelés

93 vélemény

9 .400 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

 

A macska allergia sajnos egyre nagyobb méreteket ölt, és visszajelzéseitek alapján már nagyon sok cicának van valamilyen étel érzékenysége.

Ez sok esetben nem mutatkozik meg, illetve tünetmentesen ezzel együtt tud élni a cica. Sajnos a nem megfelelő táplálkozással, és a silány minőségű ételekkel nem csak hogy elő jöhetnek a tünetek, de a macska allergiája is könnyen elmélyülhet, egészségügyi állapota romolhat. Ezért is mondjuk mi, hogy: A megfelelő étkezés a cicák boldogságának az alapja!

Száraz macskatáp. Extra tiszta rovarfehérje alapú száraztápunk tökéletes módja lehet annak, hogy mindig boldogan és egészségesen tarthasd kiskedvencedet! A táp szemcsék átlagos mérete 0,75 cm. 1,5 kg-os kiszerelés.

 

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja jól hasznosítani. Száraztápunk receptjében egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Ételallergiás cicák elsőszámú választása

Hipoallergén tápunk egyetlen gyakori ételallergiát kiváltó állati fehérjeforrást sem tartalmaz. Csak rovarfehérjét!

Extra védelem a kórokozók ellen

Száraztápunk segíti cicád ellenállóképességét a különböző vírusok és baktériumok ellen.
Ne aggódj többé cicusod legfinomabb falatjairól! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Az alábbi macskafajtáknak kifejezetten ajánljuk száraztápunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz (Mrs. CAThy-s cicagazdik visszajelzése alapján):

☑️ ha erősen allergiás cicusod, akkor a lehető legjobb helyen jársz, mert tápunk különleges rovarfehérje alapú összetételének köszönhetően épp a legérzékenyebb cicák esetén bizonyíthat a legjobban!

☑️ tartós fiatalság: tápunk magas L-karnitin tartalmának köszönhetően, elősegítheti cicád sejtjei öregedési folyamatának késleltetését

☑️ egészséges bőr és selymes bunda: tápunkban megtalálható A vitamin magas mennyiség nagyban hozzájárulhat cicusod bőrének és bundájának az egészségéhez

☑️ ellenállóbb  immunredszer: száraztápunk vázát az extra tiszta (antibiotikum és minden mentes) rovarfehérje alkotja

Nyers fehérje 28,0 %
Nyers olajok és zsírok 18,0 %
Nyers rostok 6,0 %
Nyers hamu 8,1 %
Kálcium 1,5%
Foszfor 1,3%
L-karnitin 100 mg
Taurin 1 000 mg
Energiatartalom 3450 kcal/kg ME

Csatlakozzatok Ti is most a több száz elégedett cicagazdihoz!

A száraztápunkhoz tartozó több száz értékelést a weboldal alján találod. Ide csak néhány gyakori visszajelzést válogattunk ki Neked.

⭐⭐⭐⭐⭐ Marianna: „Tökéletes! Keverve szoktam Marcinak adni a háromféle tápot.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Melinda: „Nem fair ezt 1-5 csillagos módon osztályozni. Ha a cicák lelkesedése szempontjából kell osztályozni, akkor 3 csillag, „eszegetik”. A macskák tényleg w…….-t vennének, ahogy a reklám írja. Tőlem viszont nem kapnak. 5 csillagot azért adok, mert száraztápból jelenleg ez az egyetlen a piacon, ami nem nagyipari hústermelésből származik, szója és gabonamentes. Úgyhogy ha lassabban is, de el fog fogyni ez a 1,5 kiló, és rendelek még utána is.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Kiss Dóra: „Örülök hogy rátaláltam Mrs. CAThy-re! A macskámnak fehérjeallergiája van, ráadásul vesebeteg. Nagyon nehéz az etetése, nincs nagy választék hippoallergén macskatápokból. Hiánypótló termék! A cicám szereti, a marhás nedvestápot pedig imádja. Rendelni fogok még!”

Alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ a kisállatok, és többek közt a macskák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kisállat-eledel gyártói tapasztalat
✔️ éves szinten több száz macska tápjáért felel

——————–

“Ez a szuper-prémium macskatáp hipoallergén és állati fehérjeként kizárólag rovarfehérjét tartalmaz. Receptje mentes a csirkehústól és a búza-gluténtól is, hogy érzékenyebb cicák is bátran fogyaszthassák!

Ha csak magába a rovarfehérje tisztasága, fehérjében, és vitaminokban való bősége nem lenne elég érv e táp mellett, akkor gondoljunk csak a környezetvédő hatásaira. Jó szívvel ajánlom ezt a tápot nem csak minden ételallergiától szenvedő kutyusnak, de minden különösen tudatos kutyagazdinak is! Környezetvédelem és harmonikus étrend egyesül minden zacskó tápban!

Hiszen a rovarfehérjében lévő esszenciális aminosavak megfelelő aránya segíti, hogy cicád mindig a legjobb kondícióban legyen. Amíg a benne lévő Yucca kivonatnak és vörös áfonyának köszönhetően a vitaminokról, antioxidánsokról és az immunerősítésről is gondoskodsz.

Az alábbi pozitív változásokat várhatod a száraztápunktól:

✅ rovarfehérje alapú, azaz az ételallergiának nagyon pici az esélye

✅ tápunk magas L-karnitin tartalmának köszönhetően elősegítheti cicád sejtjei öregedési folyamatának késleltetését

✅ csirkehús és búza-glutén mentes recept, amit érzékeny cicák is bátran fogyaszthatnak

✅ ízletes, könnyen emészthető finomság, ami támogatja az optimális izomnövekedést, egészséges életet

Ez már határozottan a jövő macskatápja! Ha eddig semmilyen táp nem vált be cicádnak, vagy különösen figyelsz a környezetvédelemre, akkor ez a Te tápod! Cicád jó eséllyel imádni fogja, a Földünk pedig nagyon hálás lesz érte! 10/10 pont!”

Száraztápunk rendszeres etetésével az alábbi változásokra számíthattok

Mrs. CAThy-s cicagazdik leginkább jellemző visszajelzései alapján:

ha erősen allergiás cicusod, akkor a lehető legjobb helyen jársz, mert tápunk különleges rovarfehérje alapú összetételének köszönhetően épp a legérzékenyebb cicák esetén bizonyíthat a legjobban!

tartós fiatalság: tápunk magas L-karnitin tartalmának köszönhetően, elősegítheti cicád sejtjei öregedési folyamatának késleltetését

egészséges bőr és selymes bunda: tápunkban megtalálható A vitamin magas mennyiség nagyban hozzájárulhat cicusod bőrének és bundájának az egészségéhez

ellenállóbb  immunredszer: száraztápunk vázát az extra tiszta (antibiotikum és minden mentes) rovarfehérje alkotja

Vezető állatorvosunk, Dr. Nagy Ottó összefoglalása:

☑️ 1983 óta állatorvos, már több ezer kisállatot gyógyított meg
☑️ a tudatos és felelős állattartás szószólója, a megelőzések szakértője
☑️ szakterületei: korszerű etetés, diéták, utazási betegségek, és évszakokkal összefüggő betegségek

——————–

„A tapasztalataink szerint sajnos a macskák között egyre gyakoribb az ételallergia és -érzékenység. Az allergiás reakciókat gyakran nem azonnal észleljük, és sok macska tünetmentesen él vele évekig.

Azonban a nem megfelelő táplálkozás, különösen a silány minőségű ételek, előhozhatják vagy súlyosbíthatják ezeket a tüneteket, sőt hosszú távon a macska egészségét is veszélyeztethetik. Éppen ezért, mint állatorvos, fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a kiegyensúlyozott étkezés nélkülözhetetlen a cicák egészségének és boldogságának megőrzése érdekében.

Mrs. CAThy prémium rovarfehérjés száraz macskatápját különösen allergiás vagy érzékeny macskák számára ajánlom. Ez a termék kizárólag rovarfehérjét tartalmaz, így nem okoz irritációt azoknak a cicáknak, akik az állati fehérjékre érzékenyek. Továbbá a táp nem tartalmaz búzát, így az elhízás veszélye is csökken, és az ellenállóképességet is támogatja a kórokozók ellen, köszönhetően annak a magas taurin tartalomnak.

Ezenfelül, a táp magas L-karnitin tartalmának köszönhetően segít késleltetni a macska sejtjeinek öregedését, míg az A vitamin hozzájárul a bőr egészségéhez és a bunda fényességéhez.

Fontos megjegyezni, hogy a tápban található rovarfehérje, melyet fekete katona légy lárváiból nyernek ki, teljesen tiszta és mentes mindenféle gyógyszertől. Ennek a tápnak a megvásárlásával ráadásul a hazai gazdaságot is támogatják, hiszen Mrs. CAThy 100%-ban magyar családi tulajdonban áll.”

Száraztápunk rendszeres etetése az alábbi előnyökkel jár

Magyar márka

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai gazdaságot! Mrs. CAThy 100%-ban magyar családi tulajdonú.

Egészségesebb bőr és selymes bunda

Tápunk rendszeres etetése a hozzáadott A vitamin segítségével elősegítheti a cica bőrének egészségét és nagyban hozzájárulhat az extra puha és fényes bunda kialakulásához.

Extra védelem a kórokozók ellen

Száraztápunk segíti cicád ellenállóképességét a különböző vírusok és baktériumok ellen. Tápunk magas taurin tartalma is cicád egészségét szolgálja.

Ételallergiás cicák elsőszámú választása

Miután tápunk hipoallergén ezért az erősen ételallergiás cicáknak is tökéletes megoldás lehet! Tápunk gyakori ételallergiát kiváltó állati fehérjeforrást nem tartalmaz. Csak rovarfehérjét!

Tartós tiszta energia

Miután a rovarfehérjét a fekete katona légy lárváiból nyejük ki, ezért azok nem kaphatnak semmilyen gyógyszeres kezelést sem. Így az ebből nyert fehérje is az egyik legtisztább a világon!

Tartós fiatalság

Tápunk magas L-karnitin tartalmának köszönhetően, elősegítheti cicád sejtjei öregedési folyamatának késleltetését.

Ételallergiás cicák elsőszámú választása

A macska allergia sajnos egyre nagyobb méreteket ölt, és már nagyon sok cicának lehet valamilyen étel érzékenysége.

Ez sok esetben nem mutatkozik meg, illetve tünetmentesen ezzel együtt tud élni a cica. Miután nagyon sok macska ösztönösen elrejti a betegségre utaló tüneteket, egészen addig, amíg már nagyon beteggé nem válik. Ezért mire Te ezeket észreveszed, addigra kedvenced már jelentős szenvedésen mehet keresztül.

Sajnos a nem megfelelő táplálkozással, és a silány minőségű ételekkel nem csak hogy elő jönnek a tünetek, de a macska allergiája is könnyen elmélyülhet, egészségügyi állapota romolhat. Ezért is mondjuk mi, hogy: A megfelelő étkezés a cicák boldogságának az alapja!

Az ételallergia leggyakoribb tünetei az alábbiak:

 • erős viszketés mindenütt vagy csak a feji, nyaki részen
 • testszerte kis pörkösödő csomók képződése
 • szőrhullás és nedvedző bőrgyulladás
 • bőr kipirosodása a combok belsején, hason alakul ki szőrhiány

Az ételallergia jól kezelhető eleminációs diétával, hipoallergén macskatápokkal. Ezért alkottuk meg a legtisztább, rovarfehérje alapú macskatápunkat, hogy ma Magyarországon egyetlen cica se szenvedjen feleslegesen az ételallergiától!

Ezért búza-glutén mentes egy szuper prémium macskatáp

Általánosságban elmondható, hogy a közepes minőségű macskaeledeleket úgy fejlesztik ki, hogy megfelelő arányban tartalmazzanak valamennyi tápanyagot, amelyre a macskáknak biológiai szükségletük van. De semmivel sem többet. Illetve van egy összetevő, amire semmi szüksége sincs a macskáknak. Ez pedig a búza-glutén.

Sajnos úgy találtuk, hogy a macskatápok jó részében megtalálható a búza-glutén. Ez egy olyan szénhidrátforrás, amit nem mindig tud kellő mértékben hasznosítani a macska szervezete. Ez a fel nem használt szénhidrát súlyos elhízáshoz, később pedig komolyabb betegségekhez vezethet.

Bíztatunk minden felelős cicagazdit, hogy pontosan nézzen utána a cicájának adott táp hozzávalóinak! Válassz olyan, minőségi macskatápot, amire valóban szüksége van cicádnak!

Ivartalanítástól függetlenül minden cica fogyaszthatja a tápjainkat

Sajnos nagyon elterjedt az a tévhit a mai világban, hogy külön macskatáp kell ivartalanított, és nem ivartalanított cicusnak is! Miközben az egészben annyi a legnagyobb igazság, hogy más az energiaigénye a kettő cicának. Tehát nem tápból kell neki más, hanem kevesebb mennyiség!

Sajnos ma nagyon sok táp van, amiből mi a nem ivartalanított cicáknak valót meg sem vennénk, mert olyan gyenge minőségűek. Szerintünk a legjobb, prémium minőséget nem csak az ivartalanított (többnyire lakásban tartott) cicák érdemlik meg, hanem mind.

Éppen ezért mi nem fogunk egy silányabb minőségű tápot is kiadni, hogy azt egyék (a többnyire nem csak lakásban tartott) nem ivartalanított cicák! Mi minden cicának az ételek legjavát biztosítjuk!

A pontos adagolása mind az ivartalanított és a nem ivartalanított cicáknak is rajta található a csomagolásunkon. illetve a weboldal alján az adagolási útmutatónknál.

Tápunk nem tartalmaz nem kívánt adalékanyagokat, felesleges, mesterséges ízfokozókat

A macskák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a macskaeledelekre.

Szerencsére az ezek által okozott különféle betegségek kialakulásának az esélye a hipoallergén, prémium macskatápok etetésével közel nullára visszaszorítható. Minden macsak etetése esetén válasszunk olyan macskatápot, ami tartalmaz elegendő L-karnitint, és többek közt segíti a <6,5 ph kialakulását. Mindemellett a cicánk tápja ne tartalmazzon allergizáló állati fehérjéket, szójafehérjét és búzát sem.

⛔ tehát kerüljük a silány összetevőket, nem kívánt adalékanyagokat, felesleges mesterséges ízfokozókat. Illetve minden olyan gabonát, mint a búza, szója… mert ezeket a macska szervezete nem tudja jól hasznosítani, és csak feleslegesen növeljük velük az elhízás esélyét!

Mrs. CAThy természetes száraztápjaink esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze nem oroszlánok vagy tigrisek, de a házi cicák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint nagyobb társaik. Mindegy, hogy szavannai ragadozó vagy szobacica: az etetőtál előtt minden macska egyforma.

Mi ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkottuk meg Mrs. CAThy-nél száraz és nedves tápjainkat. Gondosan válogatott, tápláló alapanyagokból alkotjuk tápjainkat, hogy még a legválogatósabb cicák szívét is elnyerjük magunknak. Ezek teszik teljesen különlegessé Mrs. CAThy tápjainkat.

Mert csak a színhús nem lenne elég

Mrs. CAThy tápjaink alapanyagai annyira finomak, hogy sokszor még mi is megennénk őket! Az állati fehérjéink mellet kiváló minőségű, könnyen emészthető szénhidrátok biztosítják az egész napos energiát. Olyan kis mennyiségben, amire még a cicáknak is szükségük van.

Értékes, gondosan válogatott állati fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok, és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez a Mrs. CAThy hitvallása.

Tele vitaminokkal

Macskatápunk minden alapvető, és szükséges vitamint, és ásványi anyagot is tartalmaz, hogy cicádnak egészséges élete legyen. Tápunk többek közt tartalmaz: A-vitamint, D3-vitamint, taurint és L-karnitint is.

Ezáltal a minőségi Mrs. CAThy macskafinomság azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy cicádnak akár minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett.

Ez a Mrs. CAThy macskatápok igazi előnye!

CricksyDog minőség Mrs. CAThy-nél is

Mrs. CAThy tápjainkat és az almokat is az a Vargyas Petfood Kft. fejleszti, aki a nagy sikerű CricksyDog kutyatápokért is felel. Egy cég, két különböző termékcsalád, 3 testvér, 100% minőség!

A CricksyDog-ot a fiú testvérek (Imi és Andris) kezdte el fejleszteni, míg a Mrs. CAThy cicatápokért elsősorban a lánytestvér (Zsuzsi) felel.

Amennyiben a kutyusod tápját is tőlük szerzed be, úgy értesítsd ügyfélszolgálatunkat, hogy akár együtt is kiküldhessük a csomagodat.

Ha pedig még nem ismered őket, akkor látogass el a CricksyDog weboldalára is. Mindezek mellett nyugodtan bízd a cicusod egészségét Mrs. CAThy-re.

Mrs. CAThy száraztápunk főbb prémium összetevői

Szárított rovarok (fekete légy lárva), szárított édesburgonya (19,7%), borsó, állati zsírok, borsó fehérje, sörélesztő, ásványi anyagok, szárított paradicsom, szárított répa, lazacolaj, lenmag olaj, vörös áfonya, inulin; A-vitamin (retinil-acetát), D3-vitamin (kolekalciferol), E-vitamin (all-rac alfa-tokoferil-acetát), réz (réz (II) -szulfát-pentahidrát), cink (cink-szulfát, monohidrát), vas (vas (II)) -szulfát monohidrát), mangán (mangán (II) -oxid), jód (vízmentes kalcium-jodát), szelén (nátrium-szelenit), lecitin, ammónium-klorid, taurin, DL-metionin, L-karnitin, Yucca Schidigera kivonat.

Rovarfehérje, a mindennapos energiáért

Hipoallergén cicatápunk megalkotásakor kifejezett szempont votl hogy a lehető legtisztább fehérjeforrást válasszuk. Ez pedig nem lehetett más, mint a rovarfehérje! Ezek az aprócska kis állatok már a lárva állapotukban, körülbelül 10 napos korukban kerülnek feldolgozásra. Így nem lehetséges őket – ellenben a leggyakoribb haszonállatokkal – antibiotikummal és más mesterséges adalékanyagokkal tuningolni.

Pontosan ezért ez egy nagyon tiszta, összetett fehérjekomplexű, alapvető zsírokban, ásványi elemekben és vitaminokban gazdag superfood! Mi még olyan macskát nem láttunk aki erre is allergiás lett volna. 

Ha úgy érzed, hogy már mindent kipróbáltál, de cicád még mindig mutatja tüneteit betegségnek, ételallergiának, akkor adj még egy esélyt nekünk is! 100% rovarfehérje, a legtisztább fehérjeforrás a tápunk alapja. Cicád hálás leszérte!

Vörös áfonya, a hosszú életért

Az áfonya egyszerre édes és finom, miközben alacsony a kalória tartalma és tele van mikrotápanyagokkal, antioxidánsokkal. Ez a parányi gyümölcs – megfelelő mennyiségben fogyasztva – az egyik legkiválóbb öregedést lassító étel. A vörös áfonyát nagyon javasolt cicáknak adni a szemük egészségének javítására. Emellett még ajánlott a cukorbetegséggel sokszor együtt járó ideghártya problémákra, sárgafolt, szürkehályog ellen is.

Kitűnően javítja az éjszakai tájékozódóképességet, az éleslátást, segít aranyeres és visszeres fájdalmak leküzdésében. Ez egy olyan vitaminbomba, amit minden cica imádni fog, és sokat segíthet abban, hogy cicád tovább, egészségesen veled lehessen!

Édesburgonya, a tökéletes alakért

Az édesburgonyának magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma. Gazdag olyan ásványi anyagokban, mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják.

Így tökéletesen alkalmassá válik arra, hogy a rovarfehérjés macskatápunk egyik fő alapanyaga legyen!

Yucca-kivonat, védelem az allergiák ellen

A yucca enyhítheti az ízületi gyulladás okozta fájdalmakat és a duzzanatot, hozzájárul a magas koleszterinszint- és a vérnyomás csökkenéséhez, valamint kitűnő immunerősítő magas A-, B- és C-vitamin tartalmának köszönhetően.

Miért lehet fontos kiegészítője cicád étrendjének a yucca-kivonat?

Erősíti az immunrendszert: magas C-vitamin és az A-vitamin tartalmának köszönhetően. Emellett antioxidánsokban is gazdag, ami fontos az immunrendszer erősítése és cicád általános egészsége szempontjából.

Támogatja a vírusok és fertőzések elleni védekezést: A magas C-vitamin tartalma stimulálja a fehérvérsejtek termelését és aktivitását, így antioxidánsaival karöltve megvédi kedvencedet a sejtmutációktól és a szabad gyökök okozta szenvedéstől.

Erős antioxidáns, amely növeli a vérben lévő antioxidáns szintjét. Ez segíthet a krónikus betegségek, például a szívbetegségek kockázatának csökkentésében.

Tápunk napi etetése könnyedén csillapíthatja az allergiás tüneteket is és javíthatja a szervezet természetes védekezőrendszerét a gyulladások ellen.

Legfontosabb vitaminjaink, a mindennapi egészségért

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az A-vitamin számos egyéb élettani funkcióban is részt vesz, a hámsejtek normális szaporodásának biztosításában, a fogak és a csontok fejlődésében.

D-vitamin (kalciferol) legfontosabb funkciója, hogy a vérplazma kalcium- és foszforszintjét a csont normális mineralizálódásához szükséges értékre emelje. Szerepet játszik a kalcium fölszívódásában, jelenléte döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

L-karnitin fokozza az izomnövekedést és hatékony az izomláz csökkentésében is. Csökkenti a testzsír mennyiségét és hozzájárul az egészséges szívműködéshez, fokozza a szívizom erőnlétét. Emellett még késlelteti a sejtek öregedési folyamatát is.

Csatlakozz Te is Mrs. CAThy Legújabb Generációs Macskatápjaihoz

Még a legszigorúbb előírásoknak is megfelelünk – önszántunkból

Szerintünk gyengék most az Európai Unióban a macskatápokkal foglalkozó előírások. Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy a tápokba kis túlzással bármit bele lehet tenni. Nagyon sok táp szinte csak gabonákból áll, vagy olyan csekély minőséget képvisel, amit mi nem tudnánk jó szívvel a saját macskánknak adni! Mi bár egy kis magyar családi cég vagyunk, de számunkra kifejezetten fontos cicád tökéletes egészsége!

Így ne mérgezd a család négylábú tagját. Miután számunkra a macska természetesen családtag, ezért mi nem tennénk a táljába olyan eledelt aminek az eredete bizonytalan. Vagy olyan silány alapanyagokat tartalmaz, hogy csak különböző mesterséges adalékanyagokkal, színezékekkel és premixekkel lehet egy kis minőséget lehelni a macskatápba.

FSSC 22000 szabvány. Szerencsére már van az EU-ban egy nemzetközi közösség, akik hasonlóan gondolkodnak mint mi. Ezt pedig az FSSC 22000 szabvány (angol neve: Food Safety Systems Certification Scheme) hatóköre támasztja alá. Nem csak az alapvető hatályos ISO szabványnak, de még további nemzetközi előírásoknak is megfelel a tápunk.

Saját Mrs. CAThy elvárásaink

Frissesség. Igyekszünk a gyártástól számított maximum 6 hónapon belül minden cicát kiszolgálni! A legtöbb esetben ez 3 hónap alatt van. Bár a tápunk a frissességét 2 évig megőrzi, mi szeretjük, ha cicád szinte azonnal a legfrissebb gyártást kapja. Szerintünk 1-1,5 év után már akaratlanul is veszít a minőségéből minden macskatáp. Webshopunknak hála erre mindig figyelünk!

Visszakövethetőség és átláthatóság. Minden tápunkból a gyártás során óránként mintavételezve van néhány darab. Ezek a minták 2 évig vannak megőrizve. Erre azért van szükség, hogyha bármikor valamilyen probléma merülne fel, akkor vissza lehessen követni a probléma okát. Még eddig egyszer sem volt erre példa. 110% hogy a mintavételezés a jövőben sem lesz másképp!

Folyamatos minőségellenőrzés. Mindemellett a gyártás során a laborban óránként vizsgálva van a megtermelt macskatáp minősége. Mi tudjuk, hogy az étel nem játék, ahogy cicusod egészsége sem az! Miután tényleg azt szeretnénk, hogy neked csak macsekoddal kelljen foglalkoznod, de az egészségét ránk bízhasd, ehhez minőségben is fel kellett nőni! Hisszük, hogy ez sikerült. Hiszen a cicádat te ismered, a macskatápokat viszont mi!

Így készül a macskatápunk 3 lépésben

1) Nyers alapanyagok. Először megérkeznek a gyárba a nyers alapanyagok, amik ha nem felelnek meg a mérési és a szemrevételezéses előírásoknak, akkor már mennek is vissza feladóhoz. Szerencsére ez ritkán fordul elő. Utána történik ezeknek az alapanyagoknak (pl: borsó, sárgarépa, mangó…) a felaprítása körülbelül 1 mm nagyságú szemekre. Erre azért van szükség, hogy az extruder könnyen, és alacsonyabb hőmérsékleten fel tudja dolgozni őket.

2) Extra rövid extrúzió. A második lépés, amikor elkezdődik az alapanyagok (apróra szeletelt gyümölcsök, zöldségek, gabonák, és a húsliszt hozzádása) összekeverése, és extrúziója. Ezt olyannyira finoman van végezve, amennyire csak lehet. Nem szeretnénk egyetlen gramm jótékony vitamint, ásványi anyagot, rostot sem elveszteni, amire cicusodnak csak szüksége lehet. Ezért ez a folyamat csak pár másodpercig tart, és 90-130 fokon történik. Az alapanyagok összetételétől függően. Itt óránként minőségellenőrzés is van.

3) Természetes, fincsi bevonat. Az utolsó lépés, amikor már csak hűtve van, és természetes zsírokkal bevonatolva az előbb legyártott szemcsék 60 fokon. Erre azért van szükség, hogy cicád könnyebben megeméssze azt. Tehát a szemcséinket úgy képzeld el, hogy belül van a husi meg a zöldségek, gyümölcsök, kívül pedig a zsírosabb falatok. Minőségellenőrzés mondanunk sem kell, itt is van! Ez után már csak hűl a macsekod legfincsibb eledele. És 1 héttől kezdve maximum 3-6 hónapon át már cicád táljában is van!

Csomagolásunk a környezetvédelem jegyében

Papírzsák minimális műanyag betéttel. Amikor kezedbe veszel egy zsák Mrs. CAThy-s macskatápot, akkor azt látod, hogy kívül egy papírzsákban van, ami egy vékony műanyag zsákot is takar. Sajnos még 100%-ig nem tudtuk a műanyagot kivonni a gyártási folyamatból, mert a műanyag akadályozza meg, hogy a zsák átzsírosodjon, ezáltal hamarabb kiszáradjon. Mindemellett a műanyagzsák nélkül drasztikusan csökkenne a szavatossági ideje a tápunknak.

100%-ban újrahosznosítható csomagolás! Ellenben miután nincsen összeragasztva a műanyag a papírral, ezért könnyen újrahasznosítható mind a belső műanyag, mind a külső papírzsák! Cicád megette a tápunkat? A csomagolását hasznosítsd újra!

100%-ban karbonsemleges kiszállítás! Még a házhozszállításunk is környezetvédelem jegyében született meg! Amennyi CO2-t kibocsát a DPD a csomagjaink kiszállítása közben, annak megfelelően annyi új fát ültet, ezáltal elérve hogy karbonsemleges legyen!

Mi hisszük, hogy a környezetvédelem közös ügyünk, és örömmel támogatunk minden ilyen törekvést!

Gyakori kérdések

Mennyi az ajánlott napi adag?
Testtömeg Ajánlott napi adag
2 kg 25 – 40 g
3 kg 30 – 50 g
4 kg 40 – 65 g
5 kg 45 – 75 g
6 kg 50 – 85 g
7 kg 55 – 90 g
8 kg + + 7 – 11 g / további testtömeg kg

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet cicád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?

Szárított rovarok (fekete légy lárva), szárított édesburgonya (19,7%), borsó, állati zsírok, borsó fehérje, sörélesztő, ásványi anyagok, szárított paradicsom, szárított répa, lazacolaj, lenmag olaj, vörös áfonya, inulin; A-vitamin (retinil-acetát), D3-vitamin (kolekalciferol), E-vitamin (all-rac alfa-tokoferil-acetát), réz (réz (II) -szulfát-pentahidrát), cink (cink-szulfát, monohidrát), vas (vas (II)) -szulfát monohidrát), mangán (mangán (II) -oxid), jód (vízmentes kalcium-jodát), szelén (nátrium-szelenit), lecitin, ammónium-klorid, taurin, DL-metionin, L-karnitin, Yucca Schidigera kivonat.

A vitamin 18 000 IU/IE
D3 vitamin 1 800 IU/IE
E vitamin 300 IU/IE
Réz 5,0 mg
Cink 65 mg
Vas 75 mg
Mangán 30 mg
Jód 1,5 mg
Szelén 0,1 mg
Taurin 1 000 mg
L-karnitin 100 mg
Yucca Schidigera kivonat 200 mg
Lecitin 5 000 mg
Miért nincs búza-glutén a macskatápban?

Szerintünk a búzára nincs feltétlen szüksége cicád szervezetének, ezért mi ki is vontuk a száraztápunkból. Ez egy olyan mellékanyag, ami egyfajta “szükséges rossz”. A legtöbb étel tartalmazza, tehát cicád megeszi. Bár szüksége nincs rá. A legújabb megoldásainknak hála ma már el tudjuk kerülni ezt a nem kívánatos anyagot a száraztápunkból.

Miért extra prémium ez a macskatáp?

Azon felül, hogy tartalmazza cicád számára az összes szükséges vitamint és energiaforrást, amik segítségével tökéletesen teljesíti a rá váró feladatokat. Nem csak sokféle, változatos zöldségek, gyümölcsök vannak benne, de ezek aránya is szakértelmünk alapján a lehető legjobban lett elosztva. A rovarlisztről, mint kincset érő összetevőről se feledkezzünk meg!

Ivartalanított cicák is fogyaszthatják ezt a száraztápot?

Természetesen igen!

Ételallergiától nem szenvedő cicusok is fogyaszthatják?
Természetesen igen! Attól még senki sem járt rosszúl, ha extra finom, extra egészséges ételt evett akkor, amikor nem volt beteg. Amennyiben cicád allergiás a tápunk bizonyos összetevőire, akkor persze nem javasoljuk a fogyasztását.

Ha nem tudod hogy cicád mire allergiás, akkor egy allergia teszt készítése segíthet. Alapvetően kicsi az esélye annak, hogy a tápunkra cicád allergiás lenne.

Prémium rovarfehérjés száraz macskatáp (hipoallergén védelemmel az ételallergia ellen, legérzékenyebb cicáknak) -1,5 kg-os kiszerelés termékről 93 értékelés

 1. Cseh Lajosné (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

 2. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

 3. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Függetlenül ellenőrzött
1349 vélemény