Szeretnéd ha cicád boldogabb és energikusabb lenne?

Akkor a legjobb helyen jársz! Mrs. CAThy sütödéjében készülnek cicád legfinomabb és legegészségesebb falatjai! Cicád Te ismered, a macskatápokat viszont Mi!

Kiváló Google értékelések

Több mint 30 cicagazdi Google értékelése alapján 4,9 / 5-ös eredményt értünk el a Google-ben.

Tökéletes megbízhatóság

Több mint 2,000-en vásároltatok már tőlünk, és a weboldalunkon levő visszajelzések 97%-a csupa pozitív!

Állatorvosi termékfejlesztés

Minden termékünk a termékfejlesztés fázisában át megy szigorú házi, nemzetközi EU-s, és állatorvosunk tesztjén is.

Tudnivalók ivartalanított cicák etetéséről

Egy kismacskának más mennyiségű tápanyagra van szüksége, mint egy felnőtt macskának vagy akár egy idős cicának. Vannak nagyon aktív cicák, de olyanok is, amelyek szívesebben töltik idejüket a kényelmes, meleg radiátoron.

Az ivartalanított cicák etetésénél figyelembe kell venni az adott állat egyéni tulajdonságait. Az ivartalanítás egy nagyon fontos esemény egy macska életében, ami sok változással jár.

De mit is jelent ez pontosan? Milyen az összetétele az ideális ivartalanított vagy sterilizált macskáknak való eledelnek? És tényleg más macskatáp kell nekik mint az ivaros társaiknak?

Kisebb energiaigény

Az ivartalanított macskáknak csökken az energiaszükségletük, de ennek ellenére az étvágyuk ugyanolyan marad, mint korábban. Éppen ezért az ivartalanított macskáknak kevesebb kalóriára van szükségük ahhoz, hogy a napi szükségletüket fedezzék. Természetesen a fontos vitaminokra és tápanyagokra továbbra is szükségük van, ahhoz, hogy egészségesek maradjanak.

Sajnos nagyon elterjedt az a tévhit a mai világban, hogy külön macskatáp kell ivartalanított, és nem ivartalanított cicusnak is! Miközben az egészből csak annyi az igazság, hogy más az energiaigénye a kettő cicának. Tehát nem tápból kell neki más, hanem kevesebb mennyiség!

Alacsonyabb szénhidrát tartalom

Sajnos sok cica esetén a búza emésztési és tápanyag felhasználási gondokat okozhat. Gyakran még allergiához és táplálék-intoleranciához is vezethet. A gluténérzékenység tünetei lehet a bőrirritáció, a viszkető, vörös foltos bőr, a mancsok rágcsálása, az állandó vakarózás (nem élősködő következtében), belső fül gyulladása.

Igyekszünk mindig olyan macskatápokat készíteni, hogy azok receptúrája 0 gramm búzát tartalmazzon! Az összetevőink között leggyakrabban találsz rengeteg húst, szemes kukoricát, őrölt rizst, zsenge héjas borsót, és árpát. Gyakorlatilag ez egy olyan szuper egészséges étrendet ad cicádnak, amire mindig is vágyott.

Ne hagyd magad átverni

Mesterséges macskatápok < otthoni koszt < természetes macskatápok

Mivel az állateledeleknek véleményünk szerint gyenge a nemzetközi szabályozása, ezért “szinte bármi” belemehet a macskatápba. Ezek miatt alkottuk meg a saját, extra szigorú rendszerünket, hogy bebizonyítsuk, igenis lehet, és van is igény minőségi, prémium macskatápra ma Magyarországon.

Nálunk nem fogsz találni E számokat tartalmazó tápokat, vagy olyan összetevőt, amiről nem tudhatod, hogy mit jelent. Egyértelműen fogalmazunk, és azt adjuk, amire a cicádnak tényleg szüksége van. A zamatos ételek legjavát.

Tudnivalók nem ivartalanított cicák etetéséről

A macska szaporodási potenciálja 45-ször nagyobb, mint az emberé, ami azt jelenti, hogy ha minden 45. macska szaporodna csak, az is bőven fedezné a populáció fenntartását.

Ma Magyarországon a kijáró macskák alig néhány százalékát ivartalanítják, ezért különböző becslések szerint 5,000 és 10,000 közé tehető a naponta megszületett kiscicák száma. És sajnos közülük sokan nem szerető családba születnek…

Tehát látható, hogy még túlsúlyban vannak hazánkban a nem ivartalanított cicák! Természetes hogy Mrs. CAThy őket is a legfinomabb falatokkal kényeztetjük nap mint nap!

Vegyes húsok

Amennyiben cicád nincs ivartalanítva, akkor neki nagyobb energiaigénye van mint ivartalanított társainak. Gondolj csak bele! Neki napi szinten több ételre van szüksége. De nem jobbra, vagy rosszabbra, mint az ivartalanított társainak. Csak többre!

Azt tudnod kell, hogy minden macskatápunknál van egy domináns hús, ezáltal pedig egy domináns íz. Ebből a húsból több kerül a tápba, mint a többiből. Eledeleink, hogy megfelelően ízletesek legyenek, sokféle zöldséget és rengeteg húst tartalmaznak. Nézzük, mely húsok kerülnek bele tápjainkba: bárány, marha, hal, csirke. Minden zsákunk magas hústartalmú.

Semmi mesterséges ízfokozó

Tápunk nem tartalmaz nem kívánt adalékanyagokat, felesleges, mesterséges ízfokozókat.

A macskák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a macskaeledelekre. Szerencsére az ezek által okozott különféle betegségek kialakulásának az esélye a prémium macskatápok etetésével közel nullára visszaszorítható. Minden macsak etetése esetén válasszunk olyan macskatápot, ami tartalmaz elegendő L-karnitint, és többek közt segíti a <6,5 ph kialakulását. Mindemellett a cicánk tápja ne tartalmazzon allergizáló állati fehérjéket, szójafehérjét és búzát sem.

A döntés még sosem volt ilyen egyszerű

100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy nem kell macskafajtánkként külön táp. Elég egyfajta, de az legyen minőségi! A “fajtára szakosodott” táp szerintünk egy teljesen felesleges marketinghúzás, csak a gazdik jóindulatával élnek vissza az eladók. 

Amennyiben eddig valami átlagos minőségű tápot vásároltál, akkor kérlek, gondolkozz el ezen: csak azért mert a cicád hajlandó megenni a gyengébb minőségű tápot, az még nem jelenti azt, hogy élvezi is, és hogy jót is tesz neki. Csak azért, mert most jó egészségnek örvend, az nem jelenti azt, hogy emiatt majd a jövőben nem is lesz táp eredetű betegsége. Könnyen elképzelhető, hogy az egészségével játszol, ami hosszú távon jó eséllyel visszaüt.

Mrs. CAThy Legjobb Javaslata Számotokra

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Nedvestápunk a mindennapi, kiegyensúlyozott etetéshez

A csirkéből és lazacból készült szuper prémium nedvestápunkat jó szívvel tudjuk javasolni.

Ez a klasszikus nedvestáp rengeteg húst (67%), vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A frissesség átütő íze minden falat tápunkban megtalálható! Bizonytalan vagy, hogy ez tényleg Nektek való-e? Olvasd el visszatérő vevőink véleményét tápunkról.

⭐⭐⭐⭐⭐ Kappeller Zsuzsanna: “A cicáim imádják ezt a konzervet. A 18 éves kicsimamóm is boldogan nyammogja.”

Cicusom „bármit” megehet

Kedvenc választásotok a csirkés áfonyás szuper prémium száraztápunk!

Bizton állítjuk, hogy cicád a lehető legjobb kezekben van! Minden száraztápunk sertéshús és búza-glutén mentes. Páratlan energia és vitamin egyensúlyt biztosít cicádnak, mindezt kiváló ár/érték mellett. Mrs. CAThy 0% esélyt hagy az egészségtelen étrendnek!

⭐⭐⭐⭐⭐ Györgyi: “Amióta kipróbáltam cicámnak a prémium csirkés macskatápot, csak a Mrs. CAThy-től rendelek. Csak ajánlani tudom.”

Speciális étrendre van szüksége a cicámnak

Ez esetben számodra a rovarfehérjéből készült emelt vitamintartalmú eledelünket tudjuk jó szívvel javasolni.

Ez a csodálatos száraztápunk rengeteg kiváló minőségű fehérjét, vitamint, és ásványi anyagot tartalmaz. Mindehhez húgykövesség elleni védelmet, és szőrgombolyagok jobb emésztését is támogatja! Bizonytalan vagy hogy ez a szárasztáp tényleg Nektek való-e? Olvasd el visszatérő vevőink véleményét tápunkról. Ráadásul tápunkkal még a bolygót is véded!

⭐⭐⭐⭐⭐ Kiss Dóra: “Örülök hogy rátaláltam Mrs. CAThy-re! A macskámnak fehérjeallergiája van, ráadásul vesebeteg. Nagyon nehéz az etetése, nincs nagy választék hippoallergén macskatápokból. Hiánypótló termék! A cicám szereti, a marhás nedvestápot pedig imádja. Rendelni fogok még!”


3 éves ivartalanított cicám folyamatosan a szőrét ette

ráadásul emellett még az elhízás veszélye is fenyegetett bennünket. Még szerencse hogy rátaláltam a Mrs. CAThy-re, így a csirkehúsos száraztápra váltottunk. Viszonylag hamar, már 2-3 hét után mutatkoztak a javulás tünetei. Most pedig – 6 hónappal később – már biztos vagyok benne hogy megérte váltanunk! Lukrécia szebb és jobb állapotban van mint előtte valaha! Köszönöm szépen!

Kiss Eszter, 2020.04.23.

Tökéletes étrend A-Z

Szaktudásunk garancia a minőségre. Győződj meg róla magad!

A nemzetközi szabályozásokat megszigorítva egy olyan sajátos szabályrendszert dolgoztunk ki, amire kifejezetten büszkék vagyunk! Próbáld ki tápjainkat, és győződj meg róla Te magad!

🌀 Több energia

Macskádra optimalizált fehérjetartalom, hogy ne szenvedhessen hiányt semmiben. Ez életmódjától függően 30-46% között változik tápjainkban.

👩 Totális szabadság

Manapság annyi mindent kell fejben tartani a gyerekek iskolai műsorától kezdve, a munkahelyi feladatokon át, hogy miért aggódnál feleslegesen még cicád egészséges etetése miatt is? Bízd ránk a munkát!

👅 Ízlelőbimbók frissen tartása

Mi a macskatáp gyártók egy részével szemben nem használunk mesterséges ízfokozókat. Emiatt a cicád ízlelőbimbói sem halhatnak el. Tehát mindig mennyeien friss zamatos ízeket ehet kedvére.

🍎 Kicsattanó boldogság

Nincs olyan létfontosságú vitamin, ami ne lenne benne a mi tápjainkban. Azért csak nem teszünk bele C-vitamint, mert az jól hangzik. Kizárólag olyan összetevőket használunk fel, amire macskádnak tényleg szüksége van.

⚕️ Teljes körű védelem

El kell keserítenünk, mert amennyiben bizalmat szavazol nekünk, akkor cicád sokkal egészségesebb lehet, aminek következtében ritkábban kell majd az állatorvoshoz menned. Maximum csak dicséretért.

🚚 Már másnap házhoz jövünk

A DPD futárszolgálattal és a Magyar Postával együttműködve, minden rendelésed házhoz jön. Ha azonban szeretnéd, akkor Postapontra is tudsz rendelni. Mindemellett minden délig beérkező rendelést már a következő munkanapon kiszállíttatunk!

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled csomagodat, akkor annak tartalma már másnap cicád táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településére szállítunk!

Prémium összetevők

Minden tápunk alapanyaga ellenőrzött gazdáktól származik. Számunkra cicád biztonsága a legfontosabb! Győződj meg róla magad!

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Írj nekünk Facebookon, vagy keress e-mailben!

Függetlenül ellenőrzött
1349 vélemény