Prémium bárányos száraz macskatáp (extra védelemmel a könnyebb emésztésért, és egészségesebb bundáért) -1,5 kg-os kiszerelés

106 vélemény

6 .790 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

 

Sajnos nagyon elterjedt az a tévhit a mai világban, hogy külön macskatáp kell ivartalanított, és nem ivartalanított cicusnak is! Miközben az egészben annyi a legnagyobb igazság, hogy más az energiaigénye a kettő cicának. Tehát nem tápból kell neki más, hanem kevesebb mennyiség!

Mrs. CAThy prémium bárányos száraz macskatápja minden felnőtt cicának gond nélkül adható! Ráadásul extra védelmet biztosíthat cicusodnak a leggyakoribb bőr és emésztési betegségek kialakulása ellen!

Száraztápunk segíti cicád ellenállóképességét a különböző vírusok és baktériumok ellen. Tápunk magas taurin tartalma is cicád egészségét szolgálja.

Ivartalanított, és nem ivartalanított cicus is nyugodtan fogyaszthatja! Könnyen emészthető, extra egészséges finomság. 1,5 kg-os kiszerelés.

 

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja jól hasznosítani. Száraztápunk receptjében egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Egészségesebb bőr és selymes bunda

Tápunk rendszeres etetése a hozzáadott A vitamin segítségével elősegítheti a cica bőrének egészségét és nagyban hozzájárulhat az extra puha és fényes bunda kialakulásához.

Könnyen emészthető

Érzékeny cicáknak is tökéletes választás lehet, hiszen a száraztápunk úgy lett megalkotva, hogy cicusod könnyen megemészthesse!
Ne aggódj többé cicusod legfinomabb falatjairól! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Az alábbi macskafajtáknak kifejezetten ajánljuk száraztápunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz (Mrs. CAThy-s cicagazdik visszajelzése alapján):

☑️ ivartalanított és nem ivartalanított cicák is nyugodtan fogyaszthatják: minőségi tápunknak hála csak a napi adagban tér el az ivartalanított és a nem ivartalanított cicák eledele; ezt mind fogyaszthatják

☑️ könnyen emészthető: érzékeny cicáknak is tökéletes választás lehet, hiszen a száraztápunk úgy lett megalkotva, hogy cicusod könnyen megemészthesse

☑️ cicádnak erősödhet az immunrendszere: száraztápunk kifejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy tápunk támogassa cicád immunrendszerét, így ellenállóbb lehessen a különböző vírusok, baktériumok, kórokozók ellen!

☑️ egészséges bőr és selymes bunda: tápunkban megtalálható A vitamin magas mennyiség nagyban hozzájárulhat cicusod bőrének és bundájának az egészségéhez

Nyers fehérje 32,0 %
Nyers olajok és zsírok 18,0 %
Nyers rostok 2,5 %
Nyers hamu 6,5 %
Kálcium 1,4%
Foszfor 1,0%
Taurin 1 000 mg
Energiatartalom 3915 kcal/kg ME

Csatlakozzatok Ti is most a több száz elégedett cicagazdihoz!

A száraztápunkhoz tartozó több száz értékelést a weboldal alján találod. Ide csak néhány gyakori visszajelzést válogattunk ki Neked.

⭐⭐⭐⭐⭐ Nagy Ferencné: „Nagyon jók a tápok. Maximálisan meg vagyunk elégedve.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Marianna: „Ez is finom!”
⭐⭐⭐⭐⭐ Szőke Eszter: „Elégedettek vagyunk a termékkel. Maximálisan.”

Alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ a kisállatok, és többek közt a macskák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kisállat-eledel gyártói tapasztalat
✔️ éves szinten több száz macska tápjáért felel

——————–

Nagyon sok macska ösztönösen elrejti a betegségre utaló tüneteket, egészen addig, amíg már nagyon beteggé nem válik. Ezért mire Te ezeket észreveszed, addigra kedvenced már jelentős szenvedésen mehet keresztül.

Ennek tudatában, miért hagynád, hogy nála is kialakuljanak ezek a problémák? Az elhízást szintén megelőzni kell, hiszen a lefogyasztás már nagyon nehéz, miközben a cica mája örökre megkárosodhat, sőt, akár végzetes cukorbetegség is kialakulhat! A te kezedben viszont most itt a döntés lehetősége, ne tedd ki tehát cicádat ezeknek a felesleges kockázatoknak és a több százezres állatorvosi költségeknek! Mert, bizony e betegségek végszámlája könnyen elérheti ezt az összeget. Mit érdemes hát tenni?

A Mrs. Cathy – Prémium bárányos száraz macskatáp egyszerre nyújthat megoldást a leggyakoribb problémákra.

A tápban lévő cékla színanyag-tartalma védheti a szív- és érrendszert és fokozhatja az immunrendszer hatékonyságát, valamint természetes gyulladáscsökkentő hatással is bírhat. Válaszd az érzékeny emésztésű macskáknak is tökéletes, könnyen emészthető Mrs. Cathy – Prémium bárányos száraz macskatáp biztosította hosszútávú egészséges étrendet.

Bátran ajánlom kedvenced mindennapos kényeztetésére. Ezt a macskatápot a felhasznált minőségi bárány tartalma teszi ellenállhatatlanná. Nem pedig a mesterséges ízfokozók, amikkel sajnos sok más macskatápok szoktak “trükközni”, függőséget okozva ezzel szegény cicának. Később pedig már szinte lehetetlen lesz őt visszaszoktatni egy egészséges étrendre. Ne hagyd magad becsapni!

Macskád kifinomult ízlését csakis egy természetes eredetű, egészséges étrend tudja megfelelően kiszolgálni, mint amilyen a Mrs. Cathy – Prémium bárányos száraz macskatáp.

Száraztápunk rendszeres etetésével szinte azonnal az alábbi változásokra számíthattok

Mrs. CAThy-s cicagazdik leginkább jellemző visszajelzései alapján:

könnyű emésztés: érzékeny cicáknak is tökéletes választás lehet, hiszen a száraztápunk úgy lett megalkotva, hogy cicusod könnyen megemészthesse

cicádnak erősödhet az immunrendszere: száraztápunk kifejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy tápunk támogassa cicád immunrendszerét, így ellenállóbb lehessen a különböző vírusok, baktériumok, kórokozók ellen!

 egészséges bőr és selymes bunda: tápunkban megtalálható A vitamin magas mennyiség nagyban hozzájárulhat cicusod bőrének és bundájának az egészségéhez

✅ elhízásmentes étrend: tápunkban csupán 3915 kcal/kg energiatartalom található, amelynek köszönhetően cicád elhízási esélyei a nullához közelíthetnek (amennyiben tartod az előírt napi adagot)

Vezető állatorvosunk, Dr. Nagy Ottó összefoglalása:

☑️ 1983 óta állatorvos, már több ezer kisállatot gyógyított meg
☑️ a tudatos és felelős állattartás szószólója, a megelőzések szakértője
☑️ szakterületei: korszerű etetés, diéták, utazási betegségek, és évszakokkal összefüggő betegségek

——————–

A Mrs. CAThy prémium bárányos száraz macskatápot kifejezetten a cicák speciális táplálkozási igényeinek figyelembevételével fejlesztették ki. Sok gazdi nincs tisztában azzal, hogy az ivartalanított és nem ivartalanított cicák közötti legfőbb különbség csupán az energiaigényben mutatkozik meg, nem pedig a tápanyag szükségletben. Ezt a tényt is szem előtt tartva készült el a táp, amely különösen figyel a bőrbetegségek és az emésztési zavarok megelőzésére.

A macskák számára a kiegyensúlyozott táplálkozás nem csak az általános egészségügyi állapot megőrzésében játszik kulcsszerepet, hanem specifikus betegségek megelőzésében is. Mrs. CAThy tápja kifejezetten úgy van kialakítva, hogy támogassa a macskák ellenállóképességét különféle vírusokkal és baktériumokkal szemben. A táp magas taurin tartalma hozzájárul a cicák szem- és szív-egészségének fenntartásához, míg az A-vitamin a bőr és a bunda egészségét segíti elő. Emellett a tápban található kiváló összetevők, és a totális búzamentesség, hozzájárulnak az elhízás megelőzéséhez és az emésztési rendszer optimális működéséhez.

A Mrs. CAThy macskatáp számos előnnyel rendelkezik a cicák számára, és örömmel látom, hogy egy 100%-ban magyar családi tulajdonú márka áll mögötte. Legyen a célja az egészséges táplálkozás elősegítése, a betegségek megelőzése vagy egyszerűen csak a cicája jól-létének biztosítása, ezt a tápot jó szívvel ajánlom!

Száraztápunk rendszeres etetése az alábbi előnyökkel jár

Magyar márka

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai gazdaságot! Mrs. CAThy 100%-ban magyar családi tulajdonú.

Egészségesebb bőr és selymes bunda

Tápunk rendszeres etetése a hozzáadott A vitamin segítségével elősegítheti a cica bőrének egészségét és nagyban hozzájárulhat az extra puha és fényes bunda kialakulásához.

Extra védelem a kórokozók ellen

Száraztápunk támogatja cicád ellenállóképességét a különböző vírusok és baktériumok ellen. Tápunk magas taurin tartalma is cicád egészségét szolgálja.

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja jól hasznosítani. Száraztápunk receptjében egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Könnyen emészthető

Érzékeny cicáknak is tökéletes választás lehet, hiszen a száraztápunk úgy lett megalkotva, hogy cicusod könnyen megemészthesse!

Mindennapi egészségért

Mry. CAThy szándékosan úgy fejlesztette ki a száraztápját, hogy a cicák ezt rendszeresen, naponta fogyasszák. Ez a kiegyensúlyozott macskalét alapja!

Ivartalanítástól függetlenül minden cica fogyaszthatja a tápjainkat

Sajnos nagyon elterjedt az a tévhit a mai világban, hogy külön macskatáp kell ivartalanított, és nem ivartalanított cicusnak is! Miközben az egészben annyi a legnagyobb igazság, hogy más az energiaigénye a kettő cicának. Tehát nem tápból kell neki más, hanem kevesebb mennyiség!

Sajnos ma nagyon sok táp van, amiből mi a nem ivartalanított cicáknak valót meg sem vennénk, mert olyan gyenge minőségűek. Szerintünk a legjobb, prémium minőséget nem csak az ivartalanított (többnyire lakásban tartott) cicák érdemlik meg, hanem mind.

Éppen ezért mi nem fogunk egy silányabb minőségű tápot is kiadni, hogy azt egyék (a többnyire nem csak lakásban tartott) nem ivartalanított cicák! Mi minden cicának az ételek legjavát biztosítjuk!

A pontos adagolása mind az ivartalanított és a nem ivartalanított cicáknak is rajta található a csomagolásunkon. illetve a weboldal alján az adagolási útmutatónknál.

Ezért búza-glutén mentes egy szuper prémium macskatáp

Általánosságban elmondható, hogy a közepes minőségű macskaeledeleket úgy fejlesztik ki, hogy megfelelő arányban tartalmazzanak valamennyi tápanyagot, amelyre a macskáknak biológiai szükségletük van. De semmivel sem többet. Illetve van egy összetevő, amire semmi szüksége sincs a macskáknak. Ez pedig a búza-glutén.

Sajnos úgy találtuk, hogy a macskatápok jó részében megtalálható a búza-glutén. Ez egy olyan szénhidrátforrás, amit nem mindig tud kellő mértékben hasznosítani a macska szervezete. Ez a fel nem használt szénhidrát súlyos elhízáshoz, később pedig komolyabb betegségekhez vezethet.

Bíztatunk minden felelős cicagazdit, hogy pontosan nézzen utána a cicájának adott táp hozzávalóinak! Válassz olyan, minőségi macskatápot, amire valóban szüksége van cicádnak!

Tápunk nem tartalmaz nem kívánt adalékanyagokat, felesleges, mesterséges ízfokozókat

A macskák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a macskaeledelekre.

Szerencsére az ezek által okozott különféle betegségek kialakulásának az esélye a hipoallergén, prémium macskatápok etetésével közel nullára visszaszorítható. Minden macsak etetése esetén válasszunk olyan macskatápot, ami tartalmaz elegendő L-karnitint, és többek közt segíti a <6,5 ph kialakulását. Mindemellett a cicánk tápja ne tartalmazzon allergizáló állati fehérjéket, szójafehérjét és búzát sem.

⛔ tehát kerüljük a silány összetevőket, nem kívánt adalékanyagokat, felesleges mesterséges ízfokozókat. Illetve minden olyan gabonát, mint a búza, szója… mert ezeket a macska szervezete nem tudja jól hasznosítani, és csak feleslegesen növeljük velük az elhízás esélyét!

Mrs. CAThy természetes száraztápjaink esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze nem oroszlánok vagy tigrisek, de a házi cicák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint nagyobb társaik. Mindegy, hogy szavannai ragadozó vagy szobacica: az etetőtál előtt minden macska egyforma.

Mi ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkottuk meg Mrs. CAThy-nél száraz és nedves tápjainkat. Gondosan válogatott, tápláló alapanyagokból alkotjuk tápjainkat, hogy még a legválogatósabb cicák szívét is elnyerjük magunknak. Ezek teszik teljesen különlegessé Mrs. CAThy tápjainkat.

Mert csak a színhús nem lenne elég

Mrs. CAThy tápjaink alapanyagai annyira finomak, hogy sokszor még mi is megennénk őket! Az állati fehérjéink mellet kiváló minőségű, könnyen emészthető szénhidrátok biztosítják az egész napos energiát. Olyan kis mennyiségben, amire még a cicáknak is szükségük van.

Értékes, gondosan válogatott állati fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok, és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez a Mrs. CAThy hitvallása.

Tele vitaminokkal

Macskatápunk minden alapvető, és szükséges vitamint, és ásványi anyagot is tartalmaz, hogy cicádnak egészséges élete legyen. Tápunk többek közt tartalmaz: A-vitamint, D3-vitamint, E-vitamint és taurint is.

Ezáltal a minőségi Mrs. CAThy macskafinomság azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy cicádnak akár minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett.

Ez a Mrs. CAThy macskatápok igazi előnye!

CricksyDog minőség Mrs. CAThy-nél is

Mrs. CAThy tápjainkat és az almokat is az a Vargyas Petfood Kft. fejleszti, aki a nagy sikerű CricksyDog kutyatápokért is felel. Egy cég, két különböző termékcsalád, 3 testvér, 100% minőség!

A CricksyDog-ot a fiú testvérek (Imi és Andris) kezdte el fejleszteni, míg a Mrs. CAThy cicatápokért elsősorban a lánytestvér (Zsuzsi) felel.

Amennyiben a kutyusod tápját is tőlük szerzed be, úgy értesítsd ügyfélszolgálatunkat, hogy akár együtt is kiküldhessük a csomagodat.

Ha pedig még nem ismered őket, akkor látogass el a CricksyDog weboldalára is. Mindezek mellett nyugodtan bízd a cicusod egészségét Mrs. CAThy-re.

Mrs. CAThy száraztápunk főbb prémium összetevői

Bárány, a mindennapos energiáért

Ahhoz, hogy a macskád a lehető legjobb minőséget kapja,  szükséges a nyers bárányt kiszárítani, majd apróra őrölni. Ezen folyamat során a nedvességtartalmának körülbelül a 80%-át elveszíti. Az eljárás végén így jön létre az úgynevezett húsliszt, amit mi is teszünk tápjainkba.

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a húslisztnek ahhoz, hogy a tápjainkba betegyük. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a cicák boldogságának az alapja!

Rizsből származó rostok a szőrgolyók ellen

A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Mivel a rizsnek kifejezetten magas a rosttartalma, ezért képes a bélperisztaltikát gyorsítani, a széklet mennyiségét növelni, a mérgező bomlástermékeket megkötni, a belekből kiüríteni.

Bár tudjuk, hogy a macska elsősorban ragadozó állat, de minimális mennyiségű növényi rostra nekik is van szükségük. Többek közt a szőrgolyósodás megelőzése végett. Ehhez a rizsnél jobb rostforrást keresve sem találhatunk!

Cékla, a hosszú életért

A cékla jótékony hatásait nem csak mi emberek, de macskáink is ugyanúgy élvezhetik. Számos olyan hozzáadott értéket hordoz magában, ami nagyban megnövelheti cicád egészségben töltött éveit.

Magában csak nagyon kevés cica fogadná el ezt a csodás eledelt. Ezért nagyon figyelnünk kellett arra, hogy pozitív élettani hatásait a cicádnak kifejtse, de ő meg is egye azt. Jó hírünk van. hatalmas sikerrel jártunk!

A céklában magas számban található betalaion. Ez az a színanyag, ami a növény vörös színét adja. A betalaion sejtszinten növeli az oxigénfelvételt, csökkentheti a vérnyomást és védheti a szív- és érrendszert. Ezen kívül fokozhatja az immunrendszer hatékonyságát is.

A cékla gyulladáscsökkentő hatással bír, serkentheti a demencia elleni védelmet és méregteleníthet is. De ezeken felül gyakran ajánlják fogyókúrázni vágyóknak, hiszen méregtelenítő és zsírégető hatásait is felfedezték már.

Ez egy olyan vitaminbomba, ami minden cica hasznára válhat! Sokat segíthet abban, hogy cicád tovább, egészségesen veled lehessen! Mindemellett a szív és érrendszere egészségének a megőrzésében is fontos szerepet játszhat a cékla!

 

Sörélesztő, a gyönyörű bundáért

Haladó szemléletű kisállat kozmetikusok egyik leggyakoribb ajánlása szőr-és bőrproblémás cicák gazdijainak. Ha cicád gyakran korpás, folyamatosan hullik a szőre, repedezett a karma, akkor nagy valószínűséggel biotin hiány áll a háttérben. A sörélesztőben nagy mennyiségben van jelen több más B-vitaminnal együtt, így nagyon hamar segíthet a problémádon.

Tápunk sörélesztőt tartalma elegendő lehet ahhoz, hogy cicád bundája mindig szép, és ápolt lehessen.

Legfontosabb vitaminjaink, a mindennapi egészségért

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az A-vitamin számos egyéb élettani funkcióban is részt vesz, a hámsejtek normális szaporodásának biztosításában, a fogak és a csontok fejlődésében.

D-vitamin (kalciferol) legfontosabb funkciója, hogy a vérplazma kalcium- és foszforszintjét a csont normális mineralizálódásához szükséges értékre emelje. Szerepet játszik a kalcium fölszívódásában, jelenléte döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

Az E-vitaminnak (tokoferol) fontos szerepe van a sejtmembránok stabilitásának fenntartásában. Az E-vitamin hiányának következménye lehet a vázizmok sorvadása, a herék csírahámjának elfajulása, a magzat fejlődésének zavarai és az immunválasz károsodása.

Csatlakozz Te is Mrs. CAThy Legújabb Generációs Macskatápjaihoz

Még a legszigorúbb előírásoknak is megfelelünk – önszántunkból

Szerintünk gyengék most az Európai Unióban a macskatápokkal foglalkozó előírások. Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy a tápokba kis túlzással bármit bele lehet tenni. Nagyon sok táp szinte csak gabonákból áll, vagy olyan csekély minőséget képvisel, amit mi nem tudnánk jó szívvel a saját macskánknak adni! Mi bár egy kis magyar családi cég vagyunk, de számunkra kifejezetten fontos cicád tökéletes egészsége!

Így ne mérgezd a család négylábú tagját. Miután számunkra a macska természetesen családtag, ezért mi nem tennénk a táljába olyan eledelt aminek az eredete bizonytalan. Vagy olyan silány alapanyagokat tartalmaz, hogy csak különböző mesterséges adalékanyagokkal, színezékekkel és premixekkel lehet egy kis minőséget lehelni a macskatápba.

FSSC 22000 szabvány. Szerencsére már van az EU-ban egy nemzetközi közösség, akik hasonlóan gondolkodnak mint mi. Ezt pedig az FSSC 22000 szabvány (angol neve: Food Safety Systems Certification Scheme) hatóköre támasztja alá. Nem csak az alapvető hatályos ISO szabványnak, de még további nemzetközi előírásoknak is megfelel a tápunk.

Saját Mrs. CAThy elvárásaink

Frissesség. Igyekszünk a gyártástól számított maximum 6 hónapon belül minden cicát kiszolgálni! A legtöbb esetben ez 3 hónap alatt van. Bár a tápunk a frissességét 2 évig megőrzi, mi szeretjük, ha cicád szinte azonnal a legfrissebb gyártást kapja. Szerintünk 1-1,5 év után már akaratlanul is veszít a minőségéből minden macskatáp. Webshopunknak hála erre mindig figyelünk!

Visszakövethetőség és átláthatóság. Minden tápunkból a gyártás során óránként mintavételezve van néhány darab. Ezek a minták 2 évig vannak megőrizve. Erre azért van szükség, hogyha bármikor valamilyen probléma merülne fel, akkor vissza lehessen követni a probléma okát. Még eddig egyszer sem volt erre példa. 110% hogy a mintavételezés a jövőben sem lesz másképp!

Folyamatos minőségellenőrzés. Mindemellett a gyártás során a laborban óránként vizsgálva van a megtermelt macskatáp minősége. Mi tudjuk, hogy az étel nem játék, ahogy cicusod egészsége sem az! Miután tényleg azt szeretnénk, hogy neked csak macsekoddal kelljen foglalkoznod, de az egészségét ránk bízhasd, ehhez minőségben is fel kellett nőni! Hisszük, hogy ez sikerült. Hiszen a cicádat te ismered, a macskatápokat viszont mi!

Így készül a macskatápunk 3 lépésben

1) Nyers alapanyagok. Először megérkeznek a gyárba a nyers alapanyagok, amik ha nem felelnek meg a mérési és a szemrevételezéses előírásoknak, akkor már mennek is vissza feladóhoz. Szerencsére ez ritkán fordul elő. Utána történik ezeknek az alapanyagoknak (pl: borsó, sárgarépa, mangó…) a felaprítása körülbelül 1 mm nagyságú szemekre. Erre azért van szükség, hogy az extruder könnyen, és alacsonyabb hőmérsékleten fel tudja dolgozni őket.

2) Extra rövid extrúzió. A második lépés, amikor elkezdődik az alapanyagok (apróra szeletelt gyümölcsök, zöldségek, gabonák, és a húsliszt hozzádása) összekeverése, és extrúziója. Ezt olyannyira finoman van végezve, amennyire csak lehet. Nem szeretnénk egyetlen gramm jótékony vitamint, ásványi anyagot, rostot sem elveszteni, amire cicusodnak csak szüksége lehet. Ezért ez a folyamat csak pár másodpercig tart, és 90-130 fokon történik. Az alapanyagok összetételétől függően. Itt óránként minőségellenőrzés is van.

3) Természetes, fincsi bevonat. Az utolsó lépés, amikor már csak hűtve van, és természetes zsírokkal bevonatolva az előbb legyártott szemcsék 60 fokon. Erre azért van szükség, hogy cicád könnyebben megeméssze azt. Tehát a szemcséinket úgy képzeld el, hogy belül van a husi meg a zöldségek, gyümölcsök, kívül pedig a zsírosabb falatok. Minőségellenőrzés mondanunk sem kell, itt is van! Ez után már csak hűl a macsekod legfincsibb eledele. És 1 héttől kezdve maximum 3-6 hónapon át már cicád táljában is van!

Csomagolásunk a környezetvédelem jegyében

Papírzsák minimális műanyag betéttel. Amikor kezedbe veszel egy zsák Mrs. CAThy-s macskatápot, akkor azt látod, hogy kívül egy papírzsákban van, ami egy vékony műanyag zsákot is takar. Sajnos még 100%-ig nem tudtuk a műanyagot kivonni a gyártási folyamatból, mert a műanyag akadályozza meg, hogy a zsák átzsírosodjon, ezáltal hamarabb kiszáradjon. Mindemellett a műanyagzsák nélkül drasztikusan csökkenne a szavatossági ideje a tápunknak.

100%-ban újrahosznosítható csomagolás! Ellenben miután nincsen összeragasztva a műanyag a papírral, ezért könnyen újrahasznosítható mind a belső műanyag, mind a külső papírzsák! Cicád megette a tápunkat? A csomagolását hasznosítsd újra!

100%-ban karbonsemleges kiszállítás! Még a házhozszállításunk is környezetvédelem jegyében született meg! Amennyi CO2-t kibocsát a DPD a csomagjaink kiszállítása közben, annak megfelelően annyi új fát ültet, ezáltal elérve hogy karbonsemleges legyen!

Mi hisszük, hogy a környezetvédelem közös ügyünk, és örömmel támogatunk minden ilyen törekvést!

Gyakori kérdések

Mennyi az ajánlott napi adag?
Testtömeg Napi adag
Ivartalanított cicáknak Nem ivartalanított cicáknak
2 kg 30 g 30 g
3 kg 45 g 35 g
4 kg 50 g 45 g
5 kg 60 g 50 g
6 kg 70 g 60 g
7 kg 75 g 65 g
8 kg 80 g 70 g

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet cicád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?

Összetevők: szárított bárány, kukorica, szárított csirke, rizs, baromfi zsír, szárított hal, tojáspor, sörélesztő, szárított lazac, lenmag, szárított répapép (céklapép), lazacolaj, inulin (FOS forrása); A-vitamin (retinil-acetát), D3-vitamin (kolekalciferol), E-vitamin (all-rac alfa-tokoferil-acetát), réz (réz (II) -szulfát-pentahidrát), cink (cink-szulfát, monohidrát), vas (vas (II)) -szulfát monohidrát), mangán (mangán (II) -oxid), jód (vízmentes kalcium-jodát), szelén, taurin.

 

A vitamin 18 000 IU/IE
D3 vitamin 1 800 IU/IE
E vitamin 450 IU/IE
Réz 5,0 mg
Cink 65 mg
Vas 75 mg
Mangán 30 mg
Jód 1,5 mg
Taurin 1 000 mg

Ivartalanított cicáknak is adható a táp?

Természetesen igen! 🙂

Kint tartott cicák is fogyaszthatják ezt a tápot?

Természetesen igen! 🙂

Csak érzékeny cicák fogyaszthatják?
Nem, minden felnőtt cicus nyugodtan fogyaszthatja száraztápunkat. Fajtától, nemtől, életkortól függetlenül. Ha bizonytalan vagy akkor írj nekünk, vagy keress minket telefonon és mi szívesen segítünk!

Prémium bárányos száraz macskatáp (extra védelemmel a könnyebb emésztésért, és egészségesebb bundáért) -1,5 kg-os kiszerelés termékről 106 értékelés

4,9
106 vélemények alapján
  1. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

    #1 kép innen:Névtelen
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Függetlenül ellenőrzött
1349 vélemény