Prémium bárányos száraz macskatáp (extra védelemmel a húgykövesség és a szőrgolyók ellen, búzamentes) -1,5 kg-os kiszerelés

(68 vásárlói értékelés)

5 .990 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

 

Sajnos ma Magyarországon közel minden harmadik cica szenved a nem jól megválasztott étrend valamilyen hátulütőjétől. Úgy mint, húgykövesség, ivartalanítás után elhízás, szőrcsomósodás… és ezek nem is biztos hogy azonnal kimutatkoznak a cicán, lehet hogy csak évek múlásával!

Mrs. CAThy prémium bárányos száraz macskatápja minden felnőtt cicának gond nélkül adható! Ráadásul extra védelmet biztosíthat cicusodnak a már fent említett betegségek kialakulása ellen!

Száraztápunk segíti cicád ellenállóképességét a különböző vírusok és baktériumok ellen. Tápunk magas taurin tartalma is cicád egészségét szolgálja.

Ivartalanított, és nem ivartalanított cicus is nyugodtan fogyaszthatja! Könnyen emészthető, extra egészséges finomság. 1,5 kg-os kiszerelés.

 

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja hasznosítani. Száraztápunkban egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Védelem a húgykövesség ellen

Tápunk szabályozza a vizelet pH-ját (<6,5 felé). Helyesen összeállított ásványi anyag tartalma segíti a húgykő ellen védelmet!

Védelem a szőrgolyók ellen

Speciális, rostokban dús táplálékunknak hála, drasztikusan csökken a szőrgolyók kialakulásának az esélye, ha cicusod Mrs. CAThy bárányos-céklás száraztápját választja!
Ne aggódj többé cicusod legfinomabb falatjairól! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Az alábbi macskafajtáknak kifejezetten ajánljuk száraztápunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz:

☑️ könnyebb emésztés: érzékeny cicáknak is tökéletes választás, hiszen a hozzáadott vitaminkomplexünk kiválóan segíti még az érzékenyebb cicák emésztését is

☑️ cicádnak jelentősen erősödhet az immunrendszere: száraztápunk kifejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy tápunk által cicusodnak erősödhessen az immunrendszere, így ellenállóbb legyen a különböző vírusok, baktériumok, kórokozók ellen!

☑️ egészséges bőr és selymes bunda: tápunkban megtalálható A vitamin magas mennyiség nagyban hozzájárul cicusod bőrének és bundájának az egészségéhez

☑️ elhízásmentes étrend: tápunkban csupán 3550 kcal/kg energiatartalom található, melynek köszönhetően cicád elhízási esélyei a nullához közelíthenek (amennyiben tartod az előírt napi adagot)

Nyers fehérje 32,0 %
Nyers olajok és zsírok 18,0 %
Nyers rostok 2,5 %
Nyers hamu 6,5 %
A-vitamin 18 000 IU/IE
D3-vitamin 1 800 IU/IE
E-vitamin 450 IU/IE
Taurin 1 000 mg
Energiatartalom 3915 kcal/kg ME

Vezető állatorvosunk, Dr. Csizmás Máté szakvéleménye:

A macskafélék ösztönösen elrejtik a betegségre utaló tüneteiket, egészen addig, amíg már nagyon beteggé nem válnak. Ezért mire Te a szőrcsomósodás vagy húgykövesség első jeleit észreveszed, addigra kedvenced már jelentős szenvedésen ment keresztül.

Ennek tudatában, miért hagynád, hogy nála is kialakuljanak ezek a problémák? Az elhízást szintén megelőzni kell, hiszen a lefogyasztás már nagyon nehéz, miközben a cica mája örökre megkárosodhat, sőt, akár végzetes cukorbetegség is kialakulhat! A húgykövesség is sokkal veszélyesebb, mint gondolnád, főleg a kandúrokra nézve. Náluk teljesen leállhat a vizelet-ürítés, ami katasztrófához vezethet, de a nőstényeknek is kellemetlen vizelési ingert okoz.

A húgykövesség, elhízás és szőrcsomósodás olyan, rekord gyakori problémák a macskáknál, hogy nem telik el úgy munkahét, hogy ne találkoznék velük rendszeresen a rendelőben, pedig mind megelőzhetők lennének…

A te kezedben viszont most itt a döntés lehetősége, ne tedd ki tehát cicádat ezeknek a felesleges kockázatoknak és a több százezres állatorvosi költségeknek! Mert, bizony e betegségek végszámlája könnyen elérheti ezt az összeget. Mit érdemes hát tenni?

A Mrs. Cathy – Prémium bárányos száraz macskatáp egyszerre nyújt megoldást mindhárom problémára.

A tápban lévő cékla színanyag-tartalma védi a szív- és érrendszert és fokozza az immunrendszer hatékonyságát, valamint természetes gyulladáscsökkentő hatással is bír. Válaszd az érzékeny emésztésű macskáknak is tökéletes, könnyen emészthető Mrs. Cathy – Prémium bárányos száraz macskatáp biztosította hosszútávú egészséget. Állatorvosként is bátran ajánlom kedvenced mindennapos kényeztetésére. Ezt a macskatápot a felhasznált minőségi bárány tartalma teszi ellenállhatatlanná, és nem pedig a mesterséges ízfokozók, amikkel sajnos a gyenge minőségű táp márkák szoktak “trükközni”, függőséget okozva ezzel szegény cicának. Később pedig már szinte lehetetlen lesz őt visszaszoktatni egy egészséges étrendre.

Ne hagyd magad becsapni! Macskád kifinomult ízlését csakis egy természetes eredetű, egészséges étrend tudja megfelelően kiszolgálni, mint amilyen a Mrs. Cathy – Prémium bárányos száraz macskatáp.

Száraztápunk rendszeres etetése az alábbi előnyökkel jár

Magyar

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai ipart!

Egészségesebb bőr és selymes bunda

Tápunk rendszeres etetése a hozzáadott A vitamin segítségével elősegíti a cica bőrének egészségét és nagyban hozzájárul az extra puha és fényes bunda kialakulásához.

Extra védelem a kórokozók ellen

Száraztápunk segíti cicád ellenállóképességét a különböző vírusok és baktériumok ellen. Tápunk magas taurin tartalma is cicád egészségét szolgálja.

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja hasznosítani. Száraztápunkban egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Könnyebb emésztés

Érzékeny cicáknak is tökéletes választás, hiszen a hozzáadott vitaminkomplexünk kiválóan segíti még az érzékenyebb cicák emésztését is

Mindennapi egészségért

Mry. CAThy szándékosan úgy fejlesztette ki a száraztápját, hogy a cicák ezt rendszeresen, naponta fogyasszák. Ez a kiegyensúlyozott macskalét alapja!

Kíméletes gyártási folyamatunk maximálisan megőrzi a természet frissítő erejét

Lassan, a szokásosnál alacsonyabb hőfokon főzzük a Mrs. CAThy tápjaink alapanyagait! Minden tápunkban nagyon alacsony a szénhidrát tartalom, mert nem tartalmaz búzát. Ebből következik, hogy alacsonyabb hőfokon készíthetjük, így sokkal jobban meg tudjuk őrizni a fontos tápanyagokat, amelyeket a felhasznált bárány tartalmaz.

🥩 A kommersz eledelek magas feldolgozottságú állati és növényi alapanyagokból készülnek. Ha magas feldolgozottságú az alapanyag, a tápszemcsék egyformák, a zsákban minden tápszemcse pontosan ugyanúgy néz ki. Ahhoz, hogy valóban biológiai szükségleteknek megfelelő eledeleket gyártsunk, nagy arányban használunk fel csirkehúslisztet, ami természetes anyag. A természetes anyagnak változatos a megjelenése, és ez látszik a végterméken is.

Ha kinyitunk egy zsák Mrs. CAThy macskatápot, azt látjuk, hogy a tápszemcsék nem egyformák. Hogy ez miért érdekes? Azért, mert ez a változatosság azt mutatja, hogy a termék minőségi alapanyagokból készült.

Ivartalanítástól függetlenül minden cica fogyaszthatja a tápjainkat

Sajnos nagyon elterjedt az a tévhit a mai világban, hogy külön macskatáp kell ivartalanított, és nem ivartalanított cicusnak is! Miközben az egészből csak annyi az igazság, hogy más az energiaigénye a kettő cicának. Tehát nem tápból kell neki más, hanem kevesebb mennyiség!

Sajnos ma nagyon sok táp van, amiből mi a nem ivartalanított cicáknak valót meg sem vennénk, mert olyan rossz minőségűek. Szerintünk a legjobb, prémium minőséget nem csak az ivartalanított (többnyire lakásban tartott) cicák érdemlik meg, hanem mind.

Éppen ezért mi nem fogunk egy silányabb minőségű tápot is kiadni, hogy azt egyék (a többnyire nem csak lakásban tartott) nem ivartalanított cicák! Mi minden cicának az ételek legjavát biztosítjuk!

A pontos adagolása mind az ivartalanított és a nem ivartalanított cicáknak is rajta található a csomagolásunkon. illetve a weboldal alján az adagolási útmutatónknál.

Tápunk nem tartalmaz nem kívánt adalékanyagokat, felesleges, mesterséges ízfokozókat

A macskák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a macskaeledelekre. Szerencsére az ezek által okozott különféle betegségek kialakulásának az esélye a hipoallergén, prémium macskatápok etetésével közel nullára visszaszorítható. Minden macsak etetése esetén válasszunk olyan macskatápot, ami tartalmaz elegendő taurint, és többek közt segíti a <6,5 ph kialakulását. Mindemellett a cicánk tápja ne tartalmazzon allergizáló állati fehérjéket, szójafehérjét és búzát sem.

⛔ tehát kerüljük a silány összetevőket, nem kívánt adalékanyagokat, felesleges mesterséges ízfokozókat. Illetve minden olyan gabonát, mint a búza, szója… mert ezeket a macska szervezete nem tudja jól hasznosítani, és csak feleslegesen növeljük az elhízás esélyét!

Mrs. CAThy természetes száraztápjaink esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze nem oroszlánok vagy tigrisek, de a házi cicák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint nagyobb társaik. Mindegy, hogy szavannai ragadozó vagy szobacica: az etetőtál előtt minden macska egyforma.

Ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkotta meg Mrs. CAThy a száraztápjait. Gondosan válogatott, tápláló húsokból készülnek tápjaink, a macskák számára szükséges kis mennyiségben zamatos gyümölcsök, és zöldségek hozzáadásával. Ezek teszik teljesen különlegessé Mrs. CAThy száraztápjainkat.

Mert csak a színhús nem lenne elég

Mrs. CAThy tápjaink állati eredetű komponensei annyira finomak, hogy még mi is megennénk őket! Emellett a macskák számára mindenképp szükséges kis mennyiségben kiváló minőségű, könnyen emészthető rizs és burgonya biztosítja a megfelelően alacsony szénhidráttartalmat.

Értékes, gondosan válogatott húsból származó fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez Mrs. CAThy hitvallása.

Tele vitaminokkal

A létfontosságú, ám rendkívül érzékeny vitaminok és esszenciális zsírsavak védelmére Mrs. CAThy különféle, természetes eredetű premixek keverékét adja az eledelhez, amelyek a vitaminok, zsírsavak és olajok magas fokú biztonságát szavatolják.

Ezáltal a minőségi Mrs. CAThy száraztáp macskaeledel azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy cicádnak minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett. Ez a Mrs. CAThy száraztáp igazi előnye!

Ez a száraztáp tartalmaz minden vitamint, és ásványi anyagot, amire csak egy ivartalanított cicának szüksége lehet!

Mrs. CAThy száraztápunk főbb prémium összetevői

Bárány, a mindennapos energiáért

Ahhoz, hogy a macskád a lehető legjobb minőséget kapja,  szükséges a nyers bárányt kiszárítani, majd apróra őrölni. Ezen folyamat során a nedvességtartalmának körülbelül a 80%-át elveszíti. Az eljárás végén így jön létre az úgynevezett húsliszt, amit mi is teszünk tápjainkba.

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a húslisztnek ahhoz, hogy a tápjainkba betegyük. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a cicák boldogságának az alapja!

Rizsből származó rostok a szőrgolyók ellen

A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Mivel a rizsnek kifejezetten magas a rosttartalma, ezért képes a bélperisztaltikát gyorsítani, a széklet mennyiségét növelni, a mérgező bomlástermékeket megkötni, a belekből kiüríteni.

Bár tudjuk, hogy a macska elsősorban ragadozó állat, de minimális mennyiségű növényi rostra nekik is van szükségük. Többek közt a szőrgolyósodás megelőzése végett. Ehhez a rizsnél jobb rostforrást keresve sem találhatunk!

Cékla, a hosszú életért

A cékla jótékony hatásait nem csak mi emberek, de macskáink is ugyanúgy élvezhetik. Számos olyan hozzáadott értéket hordoz magában, ami nagyban megnövelheti cicád egészségben töltött éveit.

Magában csak nagyon kevés cica fogadná el ezt a csodás eledelt. Ezért nagyon figyelnünk kellett arra, hogy pozitív élettani hatásait a cicádnak kifejtse, de ő meg is egye azt. Jó hírünk van. hatalmas sikerrel jártunk!

A céklában magas számban található betalaion. Ez az a színanyag, ami a növény vörös színét adja. A betalaion sejtszinten növeli az oxigénfelvételt, csökkenti a vérnyomást és védi a szív- és érrendszert. Ezen kívül fokozza az immunrendszer hatékonyságát is.

A cékla gyullad csökkentő hatással bír, serkenti a demencia elleni védelmet és méregtelenít is. De ezeken felül gyakran ajánlják fogyókúrázni vágyóknak, hiszen méregtelenítő és zsírégető hatásait is felfedezték már.

Ez egy olyan vitaminbomba, ami minden cica hasznára válik! Sokat segít abban, hogy cicád tovább, egészségesen veled lehessen! Mindemellett a szív és érrendszere egészségének a megőrzésében is fontos szerepet játszhat a cékla!

 

Sörélesztő, a gyönyörű bundáért

Haladó szemléletű kisállat kozmetikusok egyik leggyakoribb ajánlása szőr-és bőrproblémás cicák gazdijainak. Ha cicád gyakran korpás, folyamatosan hullik a szőre, repedezett a karma, akkor nagy valószínűséggel biotin hiány áll a háttérben. A sörélesztőben nagy mennyiségben van jelen több más B-vitaminnal együtt, így nagyon hamar segít a problémádon.

Tápunk sörélesztőt tartalma elegendő ahhoz, hogy cicád bundája mindig szép, és ápolt lehessen.

Legfontosabb vitaminjaink, a mindennapi egészségért

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az A-vitamin számos egyéb élettani funkcióban is részt vesz, a hámsejtek normális szaporodásának biztosításában, a fogak és a csontok fejlődésében.

D-vitamin (kalciferol) legfontosabb funkciója, hogy a vérplazma kalcium- és foszforszintjét a csont normális mineralizálódásához szükséges értékre emelje. Szerepet játszik a kalcium fölszívódásában, jelenléte döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

Az E-vitaminnak (tokoferol) fontos szerepe van a sejtmembránok stabilitásának fenntartásában. Az E-vitamin hiányának következménye lehet a vázizmok sorvadása, a herék csírahámjának elfajulása, a magzat fejlődésének zavarai és az immunválasz károsodása.

Száraztápunk rendszeres etetésével szinte azonnal az alábbi változásokra számíthattok

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz:

könnyebb emésztés: érzékeny cicáknak is tökéletes választás, hiszen a hozzáadott vitaminkomplexünk kiválóan segíti még az érzékenyebb cicák emésztését is

cicádnak jelentősen erősödhet az immunrendszere: száraztápunk kifejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy tápunk által cicusodnak erősödhessen az immunrendszere, így ellenállóbb legyen a különböző vírusok, baktériumok, kórokozók ellen!

egészséges bőr és selymes bunda: tápunkban megtalálható A vitamin magas mennyiség nagyban hozzájárul cicusod bőrének és bundájának az egészségéhez

elhízásmentes étrend: tápunkban csupán 3550 kcal/kg energiatartalom található, melynek köszönhetően cicád elhízási esélyei a nullához közelíthenek (amennyiben tartod az előírt napi ad

 

Almási Zsuzsanna, alapítónk és szakértőnk szerint:

“Sajnos sok cicagazdi nem figyel arra, hogy a macskájának megfelelő tápot vásárolja. Inkább csak megveszi azt, amit éppen meglát a boltban, nem figyelve arra, hogy cicusának milyen igényei is vannak. Vannak nagyon jó minőségű tápok a piacon, de ha nem a mi cicánknak való, azzal sokszor rosszul is járhatunk. Ez a bárányos tápunk nagyon könnyen emészthető, és nagy mértékben támogatja cicusod immunrendszerének egészséges működését!

Mrs. CAThy bárányos száraztápját még az érzékenyebb cicusok is nyugodtan ehetik. 5/5. Szívből javaslom minden tudatos cicagazdinak”

Gyakori kérdések

Mennyi az ajánlott napi adag?
Testtömeg Napi adag
Ivartalanított cicáknak Nem ivartalanított cicáknak
2 kg 30 g 30 g
3 kg 45 g 35 g
4 kg 50 g 45 g
5 kg 60 g 50 g
6 kg 70 g 60 g
7 kg 75 g 65 g
8 kg 80 g 70 g

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet cicád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?

Szárított bárány, kukorica, szárított csirke, rizs, baromfi zsír, szárított hal, tojáspor, sörélesztő, szárított lazac, lenmag, szárított répapép (céklapép), lazacolaj, inulin (FOS forrása); A-vitamin (retinil-acetát), D3-vitamin (kolekalciferol), E-vitamin (all-rac alfa-tokoferil-acetát), réz (réz (II) -szulfát-pentahidrát), cink (cink-szulfát, monohidrát), vas (vas (II)) -szulfát monohidrát), mangán (mangán (II) -oxid), jód (vízmentes kalcium-jodát), szelén, taurin.

 

A vitamin 18 000 IU/IE
D3 vitamin 1 800 IU/IE
E vitamin 450 IU/IE
Réz 5,0 mg
Cink 65 mg
Vas 75 mg
Mangán 30 mg
Jód 1,5 mg
Taurin 1 000 mg

Ivartalanított cicáknak is adható a táp?

Természetesen igen! 🙂

Kint tartott cicák is fogyaszthatják ezt a tápot?

Természetesen igen! 🙂

Csak érzékeny cicák fogyaszthatják?
Nem, minden felnőtt cicus nyugodtan fogyaszthatja száraztápunkat. Fajtától, nemtől, életkortól függetlenül. Ha bizonytalan vagy akkor írj nekünk, vagy keress minket telefonon és mi szívesen segítünk!

Prémium bárányos száraz macskatáp (extra védelemmel a húgykövesség és a szőrgolyók ellen, búzamentes) -1,5 kg-os kiszerelés termékről 68 értékelés

 1. Marianna (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 2. Csabáné (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Szerintem nagyon jó lehet a termék az összetevők és szag alapján, egy a baj, hogy a macskám nem eszi meg. Nagyon sajnálom.

 3. Éva Battyáni (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 4. zsuzsanna (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  az ár megfelelő

 5. Erika (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 6. Marianna (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Ez is finom!

 7. Gajdács Sándorné

  Nagyon szereti Bella,mást már nem is nagyon akar megenni!

 8. Sándorné K. (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.