Gondtalan élet macskaalom (100%-ban természetes) – 5kg

(19 vásárlói értékelés)

2 .990 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

 

Sajnos ma Magyarországon sok cicusnak okozhat nem kívánt allergiát, kiütéseket, betegségeket a nem jól megválasztott macskaalom.

100%-ban természetes, környezetbarát, ásványi anyagokból készült prémium macskaalom. Jelentős folyadék felvevő és szagtalanító hatásának köszönhetően cicád alma mindig üde, szagtalan mardhat. Speciális bentonit alapú gyártásának és összetételének kösöznhetően szinte alig porzik, és egészen kiváló csomósodási tulajdonságokkal rendelkezik.

5 kg-os kiszerelés.

 

Tökéletes szagkontroll

Gyorsan és hosszan tartóan semlegesíti a kellemetlen szagokat úgy, hogy csökkenti a szagképződést a karbamid ammóniává való átalakulásának gátlásával.

Kiváló csomósodás és folyadékfelszívás

Legfőbb összetevőnk az ultra csomósodó bentonit, így a csomók alomlapáttal könnyen kivehetők.

Környezettudatos macskaalom

CO2-barát, papír csomagolás, 0% hozzáadott vegyi anyag! A macskaalom pedig akár még komposztáló segédanyagnak is alkalmas lehet! 

Ne aggódj többé cicusod legfinomabb falatjairól! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Kategória: Címke:

Az összes macskafajtáknak nyugodt szívvel ajánljuk macskaalmunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, macskaalmunknál még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz:

☑️ Igényes cicáknak: kellemesen puha a macskamancsok számára, így a finnyásabb, válogatósabb cicád is könnyed örömét lelheti benne

☑️ Kiváló csomósodás: összetevői között ultra csomósodó bentonit is szerepel, a csomók alomlapáttal könnyen kivehetők

☑️ Tökéletes szagkontroll: macskaalmunk hatékonyan és hosszan tartóan semlegesíti a sokszor kellemetlen szagokat

☑️ Nem porol: minőségi alapanyagunk biztosítja a macska wc környékének még nagyobb tisztaságát

☑️ Allergénektől mentes, érzékenyebb cicáknak: csíragátló hatásának köszönhetően macskaalmunk az érzékenyebb cicáknak is tökéletes megoldás lehet

☑️ 100% természetesség: macskaalmunk 100%-ban természetes összetevőkből, minden mesterséges alapanyagot mellőzve készült cicád legnagyobb örömére.

Vezető állatorvosunk, Dr. Csizmás Máté szakvéleménye:

Kevés gazdi tudja, hogy mennyire szent és sérthetetlen terület egy cica számára az alomláda… Pedig így van, és a nem megfelelő alomválasztás nagyon könnyen húgyúti betegségek forrásává válhat!

1 Cicára legalább 2 alomládát tarts fenn, ezáltal jelentősen csökkentheted számára a stresszt, hiszen macska a dolgát végezve imád teljesen elbújni a világ elől.

Ne dőlj be a hiperszuper, vegyszeres és parfümös almoknak, ezek csak allergiát, kiütéseket, és irritációt generálnak hosszútávon.

Érdemes előre betárazni az alomból, hogy mindig legyen utánpótlás. Ha hirtelen fogyna el, akkor az adott alomtípus drasztikusan gyors lecserélése akár azonnali húgyúti betegségekhez vezethet! Ez függ a cica egyedi érzékenységétől, stressz szintjétől is, de nem érdemes kockáztatni.

Bár rengeteg folyadékot magába szív, mégis, a Mrs. Cathy – Gondtalan élet bentonit alapú macskaalom cseréjekor megfigyelhető, hogy kedvenced vizeletürítése rendben zajlik-e vagy sem. Ez kritikusan fontos egyes állatorvosi esetekben, például húgyúti és vese problémáknál. Veseelégtelenség és cukorbetegség esetén például fokozott vizeletürítés tapasztalható. Így lényegében te mindig naprakész információt nyersz kedvenced egészségét illetően, és baj esetén is azonnal tudsz cselekedni, szemben a más alomtípusokat használó gazdikkal.

Éppen ezért állatorvosként is bátran ajánlom cicád illemhelyiségébe!

Macskaalmunk mindennapos használata az alábbi előnyökkel jár

Magyar

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai ipart!

Kiváló csomósodás és folyadékfelszívás

Legfőbb összetevőnk az ultra csomósodó bentonit, így a csomók alomlapáttal könnyen kivehetők.

Tökéletes szagkontroll

Gyorsan és hosszan tartóan semlegesíti a kellemetlen szagokat úgy, hogy csökkenti a szagképződést a karbamid ammóniává való átalakulásának gátlásával.

Parfüm és por mentes

Miután teljesen parfümmentes és csak extra kis mértékben porzik, ezért különösképp alkalmas érzékeny macskáknak is.

Allergénektől mentes

Ideális érzékeny és allergiás macskák számára: teljesen természetes, illatanyagmentes. Ráadásul még csíragátló hatása révén 100%-ban higiénikus! 0% hozzáadott vegyi anyag!

Környezettudatos

CO2-barát, papír csomagolás. A macskaalom pedig akár még komposztáló segédanyagnak is alkalmas lehet!

Kíméletes gyártási folyamatunk maximálisan figyelembe veszi cicád biológiai szükségleteit

🌱 Természetes eredetű, bentonit alapú macskaalmunk speciális gyártási eljárásának köszönhetően nem igényli más mesterséges összetevők használatát. Így tudjuk mi Mrs. CAThy macskaalmát 100%-ban természetes összetevőkből alkalmazni. Ami minden macskának szuper hír, nem is beszélve az érzékenyebbekről!

📏 A tökéletes használat érdekében a macskaalmot 7-8 cm vastagságban kell az alomtálcába helyezni. Cicád leghigénikusabb életé érdekében javasoljuk az összegyűlt csomókat naponta eltávolítani. Miután teljesen 100%-ban természetes a macskaalmunk, ezért háztartási hulladékként kezelhető. Mindemellett a használt almot dugulásveszély végett a WC-be nem szabad beledobni.

Macskaalmunk nem tartalmaz nem kívánt adalékanyagokat, mesterséges összetevőket

Sajnos a macskák sok esetben kiütésesek, allergiásak lehetnek a nem jól megválasztott macskaalmokra. Illetve pontosabban nem az alomra, hanem annak egyes összetevőire. Ezért mi arra törekedtünk hogy nagyon kevés (kereken 3:), és kizárólag csak természetes összetevőből álljon a mi almunk. Így tudjuk korlátlan ideig biztosítani a cicusod hosszantartó jókedvét. 

⛔ tehát kerüljük a silány összetevőket, nem kívánt adalékanyagokat, felesleges mesterséges összetevőket. Mi hisszük hogy a egy prémium macskaalom megalkotásakor a kevesebb, több. Tehát kevés minőségi alapanyag többet ér minden másnál!

Ismerd meg a legfontosabb szuper összetevőnket

Bentonit

A bentonit az agyagnak egy fajtája, aminek több változata is létezik, attól függően, milyen domináns elemek találhatók benne. Ezek az elemek lehetnek alumínium, kálium, kalcium és nátrium. A bentonit vulkáni hamu lerakódásaiból keletkezett, kora a lelőhelytől függően akár a 130 millió évet is eléri.

A bentonit fontos tulajdonsága, hogy vízzel keveredve akár saját térfogatánál 15-20-szor nagyobb mennyiségű vizet képes megkötni. 

Almási Zsuzsanna, alapítónk és szakértőnk szerint:

Eddigi munkásságom során már elég sok macskaalomhoz volt szerencsém. Sokan a szilikonosat, vagy más WC-ben könnyen lehúzhatókat kedvelik. Én itt is szeretek biztosra menni, és nem a cicámon spórolni. Hiába kényelmes nekem egy macskaalom ha ő azt nem szereti vagy nem a legjobb a számára. Éppen ezért a macskaalmunk megalkotásakor csakis a legkiválóbb összetevők, többek közt a bentonit lehetett csak a megoldás! 100%-ban természetes alapanyag, ami ráadásul akár még komposztálható is!

Amennyiben neked cicusod hosszútávú jóléte, egészsége a legfontosabb számodra, akkor csakis a Mrs. CAThy bentonitos macskaalmát tudom neked javasolni! Szuper minőség, szuper áron!

Gyakori kérdések

Milyen vastagon a macskaalmot elteríteni?

6-8 cm vastagságban egyenletesen az alomtálcában.

Mik a pontos összetevők?

Ásványi anyagok keveréke: montmorillonit, klinoptilolit, krisztobalit.

WC-be is lehet dobni?

Nem, mert ott dugulást okozhat. Viszont komposztálásra megfelelő lehet.

Ivartalanított cicáknak is jó?

Természetesen! Fajtától, és ivartalanítástól függetlenül minden cica használhatja!

Gondtalan élet macskaalom (100%-ban természetes) – 5kg termékről 19 értékelés

 1. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 2. Éva Csehi-Kis (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Szuper. Szagtalan, portalan.

 3. Borbála (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  kicsit sok port kavar, de a Cicánknak nagyon kényelmes

 4. Ferencné Nagy (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  #1 kép innen:Ferencné Nagy
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.