Gondtalan élet macskaalom (100%-ban természetes) – 5kg

54 vélemény

2 .990 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

 

Sajnos a macskák sok esetben kiütésesek, allergiásak lehetnek a nem jól megválasztott macskaalmokra. Illetve pontosabban nem az alomra, hanem annak egyes összetevőire.

A Gondtalan Élet Macskaalom 100%-ban természetes, környezetbarát, ásványi anyagokból készült prémium macskaalom. Jelentős folyadék felvevő és szagtalanító hatásának köszönhetően cicád alma mindig üde, szagtalan mardhat. Speciális, bentonit alapú gyártásának és összetételének kösöznhetően szinte alig porzik, és egészen kiváló csomósodási tulajdonságokkal rendelkezik.

5 kg-os kiszerelés.

 

Tökéletes szagkontroll

Gyorsan és hosszan tartóan semlegesítheti a kellemetlen szagokat úgy, hogy közben csökkentheti a szagképződést a karbamid ammóniává való átalakulásának gátlásával.

Kiváló csomósodás és folyadékfelszívás

Legfőbb összetevőnk az ultra csomósodó bentonit, így a csomók alomlapáttal könnyen kivehetők.

Környezettudatos macskaalom

CO2-barát, papír csomagolás, 0% hozzáadott vegyi anyag! A macskaalom pedig akár még komposztáló segédanyagnak is alkalmas lehet! 

Ne aggódj többé cicusod legfinomabb falatjairól! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Kategória: Címke:

Az összes macskafajtáknak nyugodt szívvel ajánljuk macskaalmunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, macskaalmunknál még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz (Mrs. CAThy-s cicagazdik visszajelzése alapján):

☑️ Igényes cicáknak: kellemesen puha a macskamancsok számára, így a finnyásabb, válogatósabb cicád is könnyed örömét lelheti benne

☑️ Kiváló csomósodás: összetevői között ultra csomósodó bentonit is szerepel, a csomók alomlapáttal könnyen kivehetők

☑️ Tökéletes szagkontroll: macskaalmunk hatékonyan és hosszan tartóan semlegesítheti a sokszor kellemetlen szagokat

☑️ Nem porol: minőségi alapanyagunk biztosítja a macska wc környékének még nagyobb tisztaságát

☑️ Allergénektől mentes, érzékenyebb cicáknak: csíragátló hatásának köszönhetően macskaalmunk az érzékenyebb cicáknak is tökéletes megoldás lehet

☑️ 100% természetesség: macskaalmunk 100%-ban természetes összetevőkből, minden mesterséges alapanyagot mellőzve készült cicád legnagyobb örömére.

Csatlakozzatok Ti is most a több száz elégedett cicagazdihoz!

A macskaalmunkhoz tartozó többi értékelést a weboldal alján találod. Ide csak néhány gyakori visszajelzést válogattunk ki Neked.

⭐⭐⭐⭐⭐ Ágnes: „Jól csomósodik, kellemes illatú.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Judit: „A cicám imádja.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Irma: „Jó ár – értek arányú termék.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Zsuzsanna: „Kiváló termék, legközelebb is ilyet rendelek.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Csehi-Kis Éva: „Szuper. Szagtalan, portalan.”

⭐⭐⭐⭐⭐ K. Sándorné: „Nagyon jól csomósodik.”

Alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ a kisállatok, és többek közt a macskák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kisállat-eledel gyártói tapasztalat
✔️ éves szinten több száz macska tápjáért felel

——————–

„Kevés gazdi tudja, hogy mennyire szent és sérthetetlen terület egy cica számára az alomláda… Pedig így van, és a nem megfelelő alomválasztás nagyon könnyen húgyúti betegségek forrásává válhat!

Általános tanácsként elmondható, hogy 1 cicára legalább 2 alomládát tarts fenn. Ezáltal jelentősen csökkentheted számára a stresszt, hiszen macska a dolgát végezve imád teljesen elbújni a világ elől.

Érdemes előre betárazni az alomból, hogy mindig legyen utánpótlás. Ha hirtelen fogyna el, akkor az adott alomtípus drasztikusan gyors lecserélése akár azonnali húgyúti betegségekhez is vezethet cicádnál! Természetesen ez függ cicád egyedi érzékenységétől, stressz szintjétől is. De minek kockáztatni? Macskaalmunk nem romlandó.

Bár macskaalmunk rengeteg folyadékot magába szív, mégis, a Mrs. Cathy – Gondtalan élet bentonit alapú macskaalom cseréjekor megfigyelhető, hogy kedvenced vizeletürítése rendben zajlik-e vagy sem. Ez kritikusan fontos egyes kritikus esetekben, például húgyúti és vese problémáknál. Veseelégtelenség és cukorbetegség esetén például fokozott vizeletürítés tapasztalható. Így lényegében te mindig naprakész információt nyersz kedvenced egészségét illetően, és baj esetén is azonnal tudsz cselekedni.

Éppen ezért is bátran ajánlom cicád illemhelyiségébe a bentonitos macskaalmunk!”

CricksyDog minőség Mrs. CAThy-nél is

Mrs. CAThy tápjainkat és az almokat is az a Vargyas Petfood Kft. fejleszti, aki a nagy sikerű CricksyDog kutyatápokért is felel. Egy cég, két különböző termékcsalád, 3 testvér, 100% minőség!

A CricksyDog-ot a fiú testvérek (Imi és Andris) kezdte el fejleszteni, míg a Mrs. CAThy cicatápokért elsősorban a lánytestvér (Zsuzsi) felel.

Amennyiben a kutyusod tápját is tőlük szerzed be, úgy értesítsd ügyfélszolgálatunkat, hogy akár együtt is kiküldhessük a csomagodat.

Ha pedig még nem ismered őket, akkor látogass el a CricksyDog weboldalára is. Mindezek mellett nyugodtan bízd a cicusod egészségét Mrs. CAThy-re.

Macskaalmunk mindennapos használata az alábbi előnyökkel jár

Magyar márka

Ennek a macskaalomnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai ipart! Mrs. CAThy 100%-ban magyar családi tulajdonú.

Kiváló csomósodás és folyadékfelszívás

Legfőbb összetevőnk az ultra csomósodó bentonit, így a csomók alomlapáttal könnyen kivehetők.

Tökéletes szagkontroll

Gyorsan és hosszan tartóan semlegesítheti a kellemetlen szagokat úgy, hogy közben csökkentheti a szagképződést a karbamid ammóniává való átalakulásának gátlásával.

Parfüm és por mentes

Miután teljesen parfümmentes és csak extra kis mértékben porzik, ezért különösképp alkalmas érzékeny macskáknak is.

Allergénektől mentes

Ideális érzékeny és allergiás macskák számára: teljesen természetes, illatanyagmentes. Ráadásul még csíragátló hatása révén 100%-ban higiénikus! 0% hozzáadott vegyi anyag!

Környezettudatos

CO2-barát, papír csomagolás. A macskaalom pedig akár még komposztáló segédanyagnak is alkalmas lehet!

Macskaalmunk maximálisan figyelembe veszi cicád biológiai szükségleteit

🌱 Természetes eredetű, bentonit alapú macskaalmunk speciális gyártási eljárásának köszönhetően nem igényli más mesterséges összetevők használatát. Így tudjuk mi Mrs. CAThy macskaalmát 100%-ban természetes összetevőkből alkalmazni. Ami minden macskának szuper hír, nem is beszélve az érzékenyebbekről!

📏 A tökéletes használat érdekében a macskaalmot 7-8 cm vastagságban kell az alomtálcába helyezni. Cicád leghigénikusabb életé érdekében javasoljuk az összegyűlt csomókat naponta eltávolítani. Miután teljesen 100%-ban természetes a macskaalmunk, ezért háztartási hulladékként kezelhető. Mindemellett a használt almot dugulásveszély végett a WC-be nem szabad beledobni.

Macskaalmunk nem tartalmaz nem kívánt adalékanyagokat, mesterséges összetevőket

Sajnos a macskák sok esetben kiütésesek, allergiásak lehetnek a nem jól megválasztott macskaalmokra. Illetve pontosabban nem az alomra, hanem annak egyes összetevőire.

Ezért mi arra törekedtünk hogy nagyon kevés (kereken 3), és kizárólag csak természetes összetevőből álljon a mi almunk. Így tudjuk korlátlan ideig biztosítani a cicusod hosszantartó jókedvét.

⛔ tehát kerüljük a silány összetevőket, nem kívánt adalékanyagokat, felesleges mesterséges összetevőket. Mi hisszük hogy a egy prémium macskaalom megalkotásakor a kevesebb, több. Tehát kevés minőségi alapanyag többet ér minden másnál!

Ismerd meg a legfontosabb szuper összetevőnket

Bentonit

A bentonit az agyagnak egy fajtája, aminek több változata is létezik, attól függően, milyen domináns elemek találhatók benne. Ezek az elemek lehetnek alumínium, kálium, kalcium és nátrium. A bentonit vulkáni hamu lerakódásaiból keletkezett, kora a lelőhelytől függően akár a 130 millió évet is eléri.

A bentonit fontos tulajdonsága, hogy vízzel keveredve akár saját térfogatánál 15-20-szor nagyobb mennyiségű vizet képes megkötni. 

Almási Zsuzsanna, társ-alapítónk szerint:

Eddigi munkásságom során már elég sok macskaalomhoz volt szerencsém. Sokan a szilikonosat, vagy más WC-ben könnyen lehúzhatókat kedvelik. Én itt is szeretek biztosra menni, és nem a cicámon spórolni. Hiába kényelmes nekem egy macskaalom ha ő azt nem szereti vagy nem a legjobb a számára. Éppen ezért a macskaalmunk megalkotásakor csakis a legkiválóbb összetevők, többek közt a bentonit lehetett csak a megoldás! 100%-ban természetes alapanyag, ami ráadásul akár még komposztálható is!

Amennyiben neked cicusod hosszútávú jóléte, egészsége a legfontosabb számodra, akkor csakis a Mrs. CAThy bentonitos macskaalmát tudom neked javasolni! Szuper minőség, szuper áron!

Gyakori kérdések

Milyen vastagon a macskaalmot elteríteni?

6-8 cm vastagságban egyenletesen az alomtálcában.

Mik a pontos összetevők?

Ásványi anyagok keveréke: montmorillonit, klinoptilolit, krisztobalit.

WC-be is lehet dobni?

Nem, mert ott dugulást okozhat. Viszont komposztálásra megfelelő lehet.

Ivartalanított cicáknak is jó?

Természetesen! Fajtától, és ivartalanítástól függetlenül minden cica használhatja!

Gondtalan élet macskaalom (100%-ban természetes) – 5kg termékről 54 értékelés

 1. Ildikó Tordai (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

  Tökéletes szag és nedvszívó nem porzik. Jó az ár értékarány

  • P. Bori (store manager)

   Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen pozitív tapasztalataid vannak a szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban. 😊 Hálásak vagyunk a visszajelzésedért, és boldogok vagyunk, hogy kiemelted gyorsaságunkat, megbízhatóságunkat, segítőkészségünket és természetesen a macskaalom minőségét.

   Örülünk, hogy elégedett vagy a macskaalom szag- és nedvszívó képességével, valamint annak, hogy nem porzik. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legjobb termékeket kínáljuk kedvenceink számára, mivel tudjuk, mennyire fontos a kiváló minőségű alom a macskák egészséges és kényelmes életéhez. 🐾

   Továbbá öröm számunkra, hogy az ár-érték arányunk is megfelelő számodra. Mindig igyekszünk a lehető legjobb árakat kínálni, miközben fenntartjuk termékeink magas minőségét.

   A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy kiváló szolgáltatást és termékeket nyújtsunk Neked és kedvencednek. 🥰😸

   Nagyon köszönjük, hogy minket választottál!😍

   Mrs.CAThy és Csapata

 2. Péterné Molnár (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huCsongrád, Hungary

  Jó.

 3. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

  Jónak tűnik!

 4. Anikó (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

 5. Gábor (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

  Vegyesen használjuk az Aldis alommal

 6. Pintérné Erzsébet (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Jó macskaalom!

 7. Éva (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 8. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huPest, Hungary

  Jó.

 9. Erika Kaszás (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huFejér, Hungary

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük