Prémium csirkés száraz macskatáp (extra segítséggel a húgykövesség és a szőrgolyók ellen, búzamentes) -1,5 kg-os kiszerelés

330 vélemény

6 .790 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

 

Visszajelzéseitek alapján sajnos ma Magyarországon nagyon sok cica szenved a nem jól megválasztott étrend valamilyen hátulütőjétől. Úgy mint, húgykövesség, ivartalanítás után elhízás, szőrcsomósodás… és ezek nem is biztos hogy azonnal kimutatkoznak a cicán, lehet hogy csak évek múlásával!

Mrs. CAThy prémium csirkés száraz macskatápja minden felnőtt cicának (ivartalanítottnak és nem ivartalanítottnak is) gond nélkül adható! Ráadásul extra védelmet biztosíthat cicusodnak a már fent említett betegségek megelőzésében!

Emellett még magas L-karnitin tartalmának köszönhetően segítheti a cicád sejtjeinek öregedésének a lassítását és hozzájárulhat az egészséges étrend kialakításához!

Ivartalanított, és nem ivartalanított cicus is nyugodtan fogyaszthatja! Könnyen emészthető, extra egészséges finomság. 1,5 kg-os kiszerelés.

 

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja jól hasznosítani. Száraztápunk receptjében egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Védelem a húgykövesség ellen

Tápunk szabályozza a vizelet pH-ját (<6,5 felé). Helyesen összeállított ásványi anyag tartalma segíti a húgykő ellen védelmet!

Védelem a szőrgolyók ellen

Speciális, rostokban dús táplálékunknak hála, drasztikusan csökken a szőrgolyók kialakulásának az esélye, ha cicusod Mrs. CAThy csirkés-áfonyás száraztápját választja!

Ne aggódj többé cicusod legfinomabb falatjairól! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Az alábbi macskafajtáknak kifejezetten ajánljuk száraztápunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy csirkés áfonyás száraztápjának rendszeres etetése egészségesen tarthatja cicádat, még az alábbi pozitív előnyökkel is számolhatsz (Mrs. CAThy-s cicagazdik visszajelzése alapján):

☑️ ivartalanított és nem ivartalanított cicák is nyugodtan fogyaszthatják: minőségi tápunknak hála csak a napi adagban tér el az ivartalanított és a nem ivartalanított cicák eledele; ezt mind fogyaszthatják

☑️ cicádnak jelentősen csökkenhet az esélye a húgykövességre: tápunk úgy lett megalkotva, hogy szabályozhassa cicád vizeletének pH értékét; és emellett gondosan kiválogatott ásványi anyag tartalma segítheti a húgykő elleni védelmét!

☑️ segítheti a szőrgolyók kialakulásának csökkenését: ez különösen fontos félhosszú, és hosszú szőrű cicák esetén

☑️ egészséges bőr és selymes bunda: tápunkban megtalálható A vitamin magas mennyiség nagyban hozzájárulhat cicusod bőrének és bundájának az egészségéhez

Nyers fehérje 36,0 %
Nyers olajok és zsírok 12,0 %
Nyers rostok 5,0 %
Nyers hamu 4,3 %
Kálcium 0,85%
Magnézium 0,09%
Foszfor 0,73%
L-karnitin 300 mg
Taurin 2 000 mg
Energiatartalom 3550 kcal/kg ME

Csatlakozzatok Ti is most a több száz elégedett cicagazdihoz!

A száraztápunkhoz tartozó több száz értékelést a weboldal alján találod. Ide csak néhány gyakori visszajelzést válogattunk ki Neked.

⭐⭐⭐⭐⭐ Gajdács Sándorné: „Nagyon szereti a cicám! Szép és egészséges a száraz táptól!”
⭐⭐⭐⭐⭐ J. Sándorné: „Cicám fakó szőrzetét helyrehozta. Mióta ezt a tápot eszi, szép fényes a bundája.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Fanni: „Nagyon szereti a cicám, fényes tőle a bundája, szívesen ropogtatja. Kifejezetten jó illata van a tápnak.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Vida Anikó: „Először csak szagolgatták, majd teljesen elfogadták, azóta csak ezt eszik.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Gabriella: „Cicám imádja, láthatóan megváltozott a teste pozitív irányba, nem volt elhízva, de szép karcsú testű lett és a szőre is szebb lett. Köszi Cathy!”
⭐⭐⭐⭐⭐ Halmos Borbála: „Első látásra szerelem volt.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Györgyi: „Amióta kipróbáltam cicámnak a prémium csirkés macskatápot, csak a Mrs. CAThy-től rendelek. Csak ajánlani tudom.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Judit: „Jó minőségű, megfizethető árú termék. Cicám szereti, ajánlani fogom másoknak is.”
⭐⭐⭐⭐⭐ K. Jánosné: „Nagyon szereti a Pimpim és ő 17 éves!”

Alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ a kisállatok, és többek közt a macskák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kisállat-eledel gyártói tapasztalat
✔️ éves szinten több száz macska tápjáért felel

——————–

Nagyon sok macska ösztönösen elrejti a betegségre utaló tüneteket, egészen addig, amíg már nagyon beteggé nem válik. Ezért mire Te a szőrcsomósodás vagy húgykövesség első jeleit észreveszed, addigra kedvenced már jelentős szenvedésen mehet keresztül.

Ennek tudatában, miért hagynád, hogy nála is kialakuljanak ezek a problémák? Az elhízást szintén megelőzni kell, hiszen a lefogyasztás már nagyon nehéz, miközben a cica mája örökre megkárosodhat, sőt, akár végzetes cukorbetegség is kialakulhat! A húgykövesség is sokkal veszélyesebb, mint gondolnád, főleg a kandúrokra nézve. Náluk teljesen leállhat a vizelet-ürítés, ami katasztrófához vezethet, de a nőstényeknek is kellemetlen vizelési ingert okozhat.

A húgykövesség, elhízás és szőrcsomósodás olyan, rekord gyakori problémák a macskáknál, hogy az állatorvosoknál szinte nem telik el úgy munkahét, hogy ne találkoznának velük rendszeresen a rendelőikben, pedig akár mind megelőzhetők is lennének…

A te kezedben viszont most itt a döntés lehetősége, ne tedd ki tehát cicádat ezeknek a felesleges kockázatoknak és a több százezres állatorvosi költségeknek! Mert, bizony e betegségek végszámlája könnyen elérheti ezt az összeget. Mit érdemes hát tenni?

A Mrs. Cathy – Prémium csirkés száraz macskatáp egyszerre nyújthat megoldást mindhárom problémára:

☑️ húgykövesség
☑️ elhízás
☑️ szőrcsomósodás

Válaszd a Mrs. Cathy – Prémium csirkés száraz macskatáp biztosította hosszútávú egészséges étrendet, amelyet bátran ajánlok kedvenced mindennapos kényeztetésére. Ezt a macskatápot többek közt a csirkemáj tartalma teszi ellenállhatatlanná. Nem pedig a mesterséges ízfokozók, amikkel sajnos sok más macskatápok szoktak “trükközni”, függőséget okozva ezzel szegény cicának. Később pedig már szinte lehetetlen lesz őt visszaszoktatni egy egészséges étrendre. Ne hagyd magad becsapni!

Macskád kifinomult ízlését csakis egy természetes eredetű, egészséges étrend tudja megfelelően kiszolgálni, mint amilyen a Mrs. Cathy – Prémium csirkés száraz macskatáp.

Tápunk rendszeres etetésével szinte azonnal az alábbi változásokra számíthattok

Mrs. CAThy-s cicagazdik leginkább jellemző visszajelzései alapján:

cicádnak jelentősen csökkenhet az esélye a húgykövességre: tápunk úgy lett megalkotva, hogy szabályozhassa cicád vizeletének pH értékét; és emellett gondosan kiválogatott ásványi anyag tartalma segítheti a húgykő elleni védelmét!

segíti a szőrgolyók kialakulásának csökkenését: ez különösen fontos félhosszú, és hosszú szőrű cicák esetén

elhízásmentes étrend: tápunkban csupán 3550 kcal/kg energiatartalom található, amelynek köszönhetően cicád elhízási esélyei a nullához közelíthetnek (amennyiben tartod az előírt napi adagot)

tartós fiatalság: tápunk magas L-karnitin tartalmának köszönhetően, elősegítheti cicád sejtjei öregedési folyamatának késleltetését

egészséges bőr és selymes bunda: tápunkban megtalálható A vitamin magas mennyiség nagyban hozzájárulhat cicusod bőrének és bundájának az egészségéhez

Vezető állatorvosunk, Dr. Nagy Ottó összefoglalása:

☑️ 1983 óta állatorvos, már több ezer kisállatot gyógyított meg
☑️ a tudatos és felelős állattartás szószólója, a megelőzések szakértője
☑️ szakterületei: korszerű etetés, diéták, utazási betegségek, és évszakokkal összefüggő betegségek

——————–

„A gyakorlati tapasztalatom és az állatorvosi szakértelmem alapján a nem megfelelően összeállított étrend sokféle egészségügyi problémát okozhat a macskák számára, mint például a húgykövesség, az elhízás – különösen ivartalanítás után – valamint a szőrcsomósodás.

Ezek a problémák sajnos nem mindig jelennek meg azonnal, hanem csak hosszú távú káros hatásokként.

Mrs. CAThy prémium csirkés száraz macskatápja kiváló választás lehet minden felnőtt macska számára, függetlenül attól, hogy ivartalanított-e vagy sem. A táp összetétele célzottan tartalmaz összetevőket, amelyek elősegítik a fent említett betegségek megelőzését. Ezen felül a táp magas L-karnitin tartalma előnyös lehet a macskák sejtjeinek hosszabb élettartamának elősegítésében, ami hozzájárulhat egy egészségesebb étrend kialakításához.

Ez a száraztáp teljes mértékben búzamentes, figyelembe véve a macskák speciális emésztési igényeit, mely elősegíti az elhízás elleni védelmet. A húgykövesség megelőzésében is aktív szerepet játszik, hiszen szabályozza a vizelet pH-ját és kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalmával védi cicáját a húgykőtől. A szőrgolyók kialakulásának esélyét is csökkentheti, ami különösen hosszabb szőrű cicák esetén lényeges.

Összefoglalva, a Mrs. CAThy csirkés száraztápja nem csupán tápláló, de számos egészségügyi előnnyel is jár. Emellett fontos megemlíteni, hogy ez a száraztáp egy 100%-osan magyar családi vállalkozás tulajdonában áll, így a vásárlással a hazai cégeket is támogatjuk.”

Száraztápunk rendszeres etetése az alábbi előnyökkel jár

Magyar márka

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai gazdaságot! Mrs. CAThy 100%-ban magyar családi tulajdonú.

Egészségesebb bőr és selymes bunda

Tápunk rendszeres etetése a hozzáadott A vitamin segítségével elősegíti a cica bőrének egészségét és nagyban hozzájárul az extra puha és fényes bunda kialakulásához.

Védelem a húgykövesség ellen

Tápunk szabályozza a vizelet pH-ját (<6,5 felé). Helyesen összeállított ásványi anyag tartalma segíti a húgykő ellen védelmet!

Védelem az elhízás ellen

A macskák emésztőrendszere a túl sok szénhidrátot (keményítőt) nem tudja jól hasznosítani. Száraztápunk receptjében egész pontosan 0 gramm búzát találsz!

Védelem a szőrgolyók ellen

Speciális, rostokban dús táplálékunknak hála, drasztikusan csökkenhet a szőrgolyók kialakulásának az esélye, ha cicusod Mrs. CAThy csirkés-áfonyás száraztápját választja!

Tartós fiatalság

Tápunk magas L-karnitin tartalmának köszönhetően elősegítheti cicád sejtjei öregedési folyamatának késleltetését.

Ivartalanítástól függetlenül minden cica fogyaszthatja a tápjainkat

Sajnos nagyon elterjedt az a tévhit a mai világban, hogy külön macskatáp kell ivartalanított, és nem ivartalanított cicusnak is! Miközben az egészben annyi a legnagyobb igazság, hogy más az energiaigénye a kettő cicának. Tehát nem tápból kell neki más, hanem kevesebb mennyiség!

Sajnos ma nagyon sok táp van, amiből mi a nem ivartalanított cicáknak valót meg sem vennénk, mert olyan gyenge minőségűek. Szerintünk a legjobb, prémium minőséget nem csak az ivartalanított (többnyire lakásban tartott) cicák érdemlik meg, hanem mind.

Éppen ezért mi nem fogunk egy silányabb minőségű tápot is kiadni, hogy azt egyék (a többnyire nem csak lakásban tartott) nem ivartalanított cicák! Mi minden cicának az ételek legjavát biztosítjuk!

A pontos adagolása mind az ivartalanított és a nem ivartalanított cicáknak is rajta található a csomagolásunkon. illetve a weboldal alján az adagolási útmutatónknál.

Totális védelem a sok cicát sújtó, szörnyű húgykövesség ellen

Amikor cicádnak nehezen megy a vizeletürítés, a szokványosnál kisebb mennyiségű vizelet vagy a vizeletürítés teljesen elmarad, akkor már sajnos lehet húgykövességre gyanakodni. Ennek a rosszabb esete amikor a vizeletürítés alkalmával már rossz a cicád közérzete, vagy a vizelet rózsaszínesre színeződik el (ami vér jelenlétére utalhat).

Ezt a legtöbb esetben az állatorvos antibakteriális szerekkel fogja kezelni. Súlyosabb esetekben előfordulhat műtéti beavatkozás is. A húgykő a cicák esetén olyan ásványi anyagok felhalmozódása a macska vizeletében, amelyeket rendes esetben a macska szervezete feldolgoz, és a vizelettel kiürít. Ezek az ásványi anyagok kikristályosodnak, majd követ képeznek, hasonlóan az embereknél előforduló vesekőhöz. Sajnos ez nagy fájdalmakkal jelentkezhet cicádnál. Ha már a húgykő kialakult, akkor sokszor csak lassan, nehezen lehet ebből cicádat kigyógyítani.

Legnagyobb mértékben cicád étrendje, és annak minősége befolyásolhatja a húgykövességének a kialakulását. Amennyiben cicád száraztápja jó minőségű fehérjeforrásokat, megfelelő ásványi anyagokat, és vitaminokat tartalmaz, akkor ezzel csökkenthető a veséjének munkája, és elkerülhető lehet a túlterhelése. Összességében pedig a húgykő kialakulása.

Csirkés áfonyás száraztápunk pontosan azért fejlesztettük ki, hogy minimálisra csökkentsük a cicák húgykövének a kialakulását! Sajnos minnél idősebb egy cica, és minnél tovább kapott kérdéses minőségű tápot, annál nagyobb az esélye a húgykövességre! Tégy ellene, és védd meg cicusodat még ma!

Ezért búza-glutén mentes egy szuper prémium macskatáp

Általánosságban elmondható, hogy a közepes minőségű macskaeledeleket úgy fejlesztik ki, hogy megfelelő arányban tartalmazzanak valamennyi tápanyagot, amelyre a macskáknak biológiai szükségletük van. De semmivel sem többet. Illetve van egy összetevő, amire semmi szüksége sincs a macskáknak. Ez pedig a búza-glutén.

Sajnos úgy találtuk, hogy a macskatápok jó részében megtalálható a búza-glutén. Ez egy olyan szénhidrátforrás, amit nem mindig tud kellő mértékben hasznosítani a macska szervezete. Ez a fel nem használt szénhidrát súlyos elhízáshoz, később pedig komolyabb betegségekhez vezethet.

Bíztatunk minden felelős cicagazdit, hogy pontosan nézzen utána a cicájának adott táp hozzávalóinak! Válassz olyan, minőségi macskatápot, amire valóban szüksége van cicádnak!

Tápunk nem tartalmaz nem kívánt adalékanyagokat, felesleges, mesterséges ízfokozókat

A macskák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a macskaeledelekre.

Szerencsére az ezek által okozott különféle betegségek kialakulásának az esélye a hipoallergén, prémium macskatápok etetésével közel nullára visszaszorítható. Minden macsak etetése esetén válasszunk olyan macskatápot, ami tartalmaz elegendő L-karnitint, és többek közt segíti a <6,5 ph kialakulását. Mindemellett a cicánk tápja ne tartalmazzon allergizáló állati fehérjéket, szójafehérjét és búzát sem.

⛔ tehát kerüljük a silány összetevőket, nem kívánt adalékanyagokat, felesleges mesterséges ízfokozókat. Illetve minden olyan gabonát, mint a búza, szója… mert ezeket a macska szervezete nem tudja jól hasznosítani, és csak feleslegesen növeljük velük az elhízás esélyét!

Mrs. CAThy természetes száraztápjaink esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze nem oroszlánok vagy tigrisek, de a házi cicák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint nagyobb társaik. Mindegy, hogy szavannai ragadozó vagy szobacica: az etetőtál előtt minden macska egyforma.

Mi ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkottuk meg Mrs. CAThy-nél száraz és nedves tápjainkat. Gondosan válogatott, tápláló alapanyagokból alkotjuk tápjainkat, hogy még a legválogatósabb cicák szívét is elnyerjük magunknak. Ezek teszik teljesen különlegessé Mrs. CAThy tápjainkat.

Mert csak a színhús nem lenne elég

Mrs. CAThy tápjaink alapanyagai annyira finomak, hogy sokszor még mi is megennénk őket! Az állati fehérjéink mellet kiváló minőségű, könnyen emészthető szénhidrátok biztosítják az egész napos energiát. Olyan kis mennyiségben, amire még a cicáknak is szükségük van.

Értékes, gondosan válogatott állati fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok, és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez a Mrs. CAThy hitvallása.

Tele vitaminokkal

Macskatápunk minden alapvető, és szükséges vitamint, és ásványi anyagot is tartalmaz, hogy cicádnak egészséges élete legyen. Tápunk többek közt tartalmaz: A-vitamint, D3-vitamint, taurint és L-karnitint is.

Ezáltal a minőségi Mrs. CAThy macskafinomság azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy cicádnak akár minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett.

Ez a Mrs. CAThy macskatápok igazi előnye!

CricksyDog minőség Mrs. CAThy-nél is

Mrs. CAThy tápjainkat és az almokat is az a Vargyas Petfood Kft. fejleszti, aki a nagy sikerű CricksyDog kutyatápokért is felel. Egy cég, két különböző termékcsalád, 3 testvér, 100% minőség!

A CricksyDog-ot a fiú testvérek (Imi és Andris) kezdte el fejleszteni, míg a Mrs. CAThy cicatápokért elsősorban a lánytestvér (Zsuzsi) felel.

Amennyiben a kutyusod tápját is tőlük szerzed be, úgy értesítsd ügyfélszolgálatunkat, hogy akár együtt is kiküldhessük a csomagodat.

Ha pedig még nem ismered őket, akkor látogass el a CricksyDog weboldalára is. Mindezek mellett nyugodtan bízd a cicusod egészségét Mrs. CAThy-re.

Mrs. CAThy száraztápunk főbb prémium összetevői

Csirke, a mindennapos energiáért

Ahhoz, hogy a macska a lehető legjobb minőséget kapja, ezért szükséges a nyers csirkét kiszárítani, majd apróra őrölni. Ezen folyamat során a nedvességtartalmának körülbelül a 80%-át elveszíti. Az eljárás végén így jön létre az úgynevezett húsliszt, amit mi is teszünk tápjainkba.

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a húslisztnek ahhoz, hogy a tápjainkba betegyük. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a cicák boldogságának az alapja!

Csirkemájunk, még a finnyás cicák szívét is meglágyítja

Miután a macska a természetben az elejtett eleségének a belsőségét is megeszi, ezért nem elégséges csak színhússal etetni a házi kedvenceinket nekünk sem.

A száraztápunkba felhasznált csirkemáj olyan finom, és ízletes, hogy még a legmakacsabb, legfinnyásabb cicák szívét is könnyedén meglágyíthatja. 0% mesterséges ízanyagok, 100% természetesség!

Mindemellett a csirkemájban található A és a B vitamin hozzájárulhat a sejtosztódáshoz és növekedésükhöz. Javíthatja cicád látását és a szeme egészségét, erősítheti a csontszöveteit, rugalmasságát és táplálhatja a bőrét. Ugyancsak fontos megjegyezni, hogy általánosságban a csirkemájat rendszeresen kapó macska nem szenved az avitaminózisban, miután az megfelelő mennyiségű B1 vitamint tartalmaz.

Rizsből származó rostok a szőrgolyók ellen

A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Mivel a rizsnek kifejezetten magas a rosttartalma, ezért képes a bélperisztaltikát gyorsítani, a széklet mennyiségét növelni, a mérgező bomlástermékeket megkötni, a belekből kiüríteni.

Bár tudjuk, hogy a macska elsősorban ragadozó állat, de minimális mennyiségű növényi rostra nekik is van szükségük. Többek közt a szőrgolyósodás megelőzése végett. Ehhez a rizsnél jobb rostforrást keresve sem találhatunk!

Áfonya, az örök fiatalságért

Az áfonya egyszerre édes és finom, miközben alacsony a kalória tartalma és tele van mikrotápanyagokkal, antioxidánsokkal. Ez a parányi gyümölcs – megfelelő mennyiségben fogyasztva – az egyik legkiválóbb öregedést lassító étel is lehet.

Tudjuk jól, hogy magában csak nagyon kevés cica fogadná el ezt a csodás eledelt. Ezért nagyon figyelnünk kellett arra, hogy pozitív élettani hatásait a cicádnak kifejtse, de ő meg is egye azt. Jó hírünk van, visszajelzéseitek alapján hatalmas sikerrel jártunk!

A vörös áfonyát nagyon javasolt cicáknak adni vizelési és húgyúti problémák megelőzésére. Mert az áfonya minden olyan anyagot tartalmaz, mely meggátolhatja a baktériumok megtapadását a hólyag falán és húgycsövön.

Emellett még ajánlott lehet a cukorbetegséggel sokszor együtt járó ideghártya problémákra, sárgafolt, szürkehályog ellen is. Kitűnően javíthatja az éjszakai tájékozódóképességet, az éleslátást, segíthet aranyeres és visszeres fájdalmak leküzdésében is.

Ez egy olyan vitaminbomba, ami minden cica hasznára válhat! Sokat segíthet abban, hogy cicád tovább, egészségesen veled lehessen! Mindemellett a húgyhólyagja egészségének a megőrzésében is fontos szerepet játszhat az áfonya!

Lazacolaj, a gyönyörű bundáért

A lazacolaj többszörösen telítetlen Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz, ezeket a macskák szervezete nagyon sok anyagcsere folyamatnál felhasználja. A bőr és a szőrzet egészségét megóvhatja. Többek közt segítheti a bőr és a szőrzet regenerálódását esetleges bőrbetegségek kezelése során. Csökkentheti a viszketést, javíthatja, megszüntetheti a bőrszárazságot, a bőr és szőrtüsző problémákat.

A lazacolaj másik legnagyobb előnye, hogy fényessé, dússá teheti cicád bundáját. Pozitív hatással lehet a vedlési folyamatokra, csökkentheti a szőrhullást és még ezeken felül optimalizálhatja négylábúd koleszterin szintjét is. Tehát védheti a szívét is.

Miután nálunk cicád egészsége az első, ezért számunkra természetes volt hogy tápunkba tegyünk lazacolajat is!

Sörélesztő, a másik titkos összetevőnk a ragyogóan szép bundáért

Haladó szemléletű kisállat kozmetikusok egyik leggyakoribb ajánlása szőr-és bőrproblémás cicák gazdijainak. Ha cicád gyakran korpás, folyamatosan hullik a szőre, repedezett a karma, akkor nagy valószínűséggel biotin hiány áll a háttérben. A sörélesztőben nagy mennyiségben van jelen több más B-vitaminnal együtt, így nagyon hamar segíthet a problémádon.

Tápunk sörélesztőt tartalma elegendő lehet ahhoz, hogy cicád bundája mindig szép, és ápolt lehessen.

Legfontosabb vitaminjaink, a mindennapi egészségért

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az A-vitamin számos egyéb élettani funkcióban is részt vesz, a hámsejtek normális szaporodásának biztosításában, a fogak és a csontok fejlődésében.

D-vitamin (kalciferol) legfontosabb funkciója, hogy a vérplazma kalcium- és foszforszintjét a csont normális mineralizálódásához szükséges értékre emelje. Szerepet játszik a kalcium fölszívódásában, jelenléte döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

L-karnitin fokozza az izomnövekedést és hatékony az izomláz csökkentésében is. Csökkenti a testzsír mennyiségét és hozzájárul az egészséges szívműködéshez, fokozza a szívizom erőnlétét. Emellett még késlelteti a sejtek öregedési folyamatát is.

Csatlakozz Te is Mrs. CAThy Legújabb Generációs Macskatápjaihoz

Még a legszigorúbb előírásoknak is megfelelünk – önszántunkból

Szerintünk gyengék most az Európai Unióban a macskatápokkal foglalkozó előírások. Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy a tápokba kis túlzással bármit bele lehet tenni. Nagyon sok táp szinte csak gabonákból áll, vagy olyan csekély minőséget képvisel, amit mi nem tudnánk jó szívvel a saját macskánknak adni! Mi bár egy kis magyar családi cég vagyunk, de számunkra kifejezetten fontos cicád tökéletes egészsége!

Így ne mérgezd a család négylábú tagját. Miután számunkra a macska természetesen családtag, ezért mi nem tennénk a táljába olyan eledelt aminek az eredete bizonytalan. Vagy olyan silány alapanyagokat tartalmaz, hogy csak különböző mesterséges adalékanyagokkal, színezékekkel és premixekkel lehet egy kis minőséget lehelni a macskatápba.

FSSC 22000 szabvány. Szerencsére már van az EU-ban egy nemzetközi közösség, akik hasonlóan gondolkodnak mint mi. Ezt pedig az FSSC 22000 szabvány (angol neve: Food Safety Systems Certification Scheme) hatóköre támasztja alá. Nem csak az alapvető hatályos ISO szabványnak, de még további nemzetközi előírásoknak is megfelel a tápunk.

Saját Mrs. CAThy elvárásaink

Frissesség. Igyekszünk a gyártástól számított maximum 6 hónapon belül minden cicát kiszolgálni! A legtöbb esetben ez 3 hónap alatt van. Bár a tápunk a frissességét 2 évig megőrzi, mi szeretjük, ha cicád szinte azonnal a legfrissebb gyártást kapja. Szerintünk 1-1,5 év után már akaratlanul is veszít a minőségéből minden macskatáp. Webshopunknak hála erre mindig figyelünk!

Visszakövethetőség és átláthatóság. Minden tápunkból a gyártás során óránként mintavételezve van néhány darab. Ezek a minták 2 évig vannak megőrizve. Erre azért van szükség, hogyha bármikor valamilyen probléma merülne fel, akkor vissza lehessen követni a probléma okát. Még eddig egyszer sem volt erre példa. 110% hogy a mintavételezés a jövőben sem lesz másképp!

Folyamatos minőségellenőrzés. Mindemellett a gyártás során a laborban óránként vizsgálva van a megtermelt macskatáp minősége. Mi tudjuk, hogy az étel nem játék, ahogy cicusod egészsége sem az! Miután tényleg azt szeretnénk, hogy neked csak macsekoddal kelljen foglalkoznod, de az egészségét ránk bízhasd, ehhez minőségben is fel kellett nőni! Hisszük, hogy ez sikerült. Hiszen a cicádat te ismered, a macskatápokat viszont mi!

Így készül a macskatápunk 3 lépésben

1) Nyers alapanyagok. Először megérkeznek a gyárba a nyers alapanyagok, amik ha nem felelnek meg a mérési és a szemrevételezéses előírásoknak, akkor már mennek is vissza feladóhoz. Szerencsére ez ritkán fordul elő. Utána történik ezeknek az alapanyagoknak (pl: borsó, sárgarépa, mangó…) a felaprítása körülbelül 1 mm nagyságú szemekre. Erre azért van szükség, hogy az extruder könnyen, és alacsonyabb hőmérsékleten fel tudja dolgozni őket.

2) Extra rövid extrúzió. A második lépés, amikor elkezdődik az alapanyagok (apróra szeletelt gyümölcsök, zöldségek, gabonák, és a húsliszt hozzádása) összekeverése, és extrúziója. Ezt olyannyira finoman van végezve, amennyire csak lehet. Nem szeretnénk egyetlen gramm jótékony vitamint, ásványi anyagot, rostot sem elveszteni, amire cicusodnak csak szüksége lehet. Ezért ez a folyamat csak pár másodpercig tart, és 90-130 fokon történik. Az alapanyagok összetételétől függően. Itt óránként minőségellenőrzés is van.

3) Természetes, fincsi bevonat. Az utolsó lépés, amikor már csak hűtve van, és természetes zsírokkal bevonatolva az előbb legyártott szemcsék 60 fokon. Erre azért van szükség, hogy cicád könnyebben megeméssze azt. Tehát a szemcséinket úgy képzeld el, hogy belül van a husi meg a zöldségek, gyümölcsök, kívül pedig a zsírosabb falatok. Minőségellenőrzés mondanunk sem kell, itt is van! Ez után már csak hűl a macsekod legfincsibb eledele. És 1 héttől kezdve maximum 3-6 hónapon át már cicád táljában is van!

Csomagolásunk a környezetvédelem jegyében

Papírzsák minimális műanyag betéttel. Amikor kezedbe veszel egy zsák Mrs. CAThy-s macskatápot, akkor azt látod, hogy kívül egy papírzsákban van, ami egy vékony műanyag zsákot is takar. Sajnos még 100%-ig nem tudtuk a műanyagot kivonni a gyártási folyamatból, mert a műanyag akadályozza meg, hogy a zsák átzsírosodjon, ezáltal hamarabb kiszáradjon. Mindemellett a műanyagzsák nélkül drasztikusan csökkenne a szavatossági ideje a tápunknak.

100%-ban újrahosznosítható csomagolás! Ellenben miután nincsen összeragasztva a műanyag a papírral, ezért könnyen újrahasznosítható mind a belső műanyag, mind a külső papírzsák! Cicád megette a tápunkat? A csomagolását hasznosítsd újra!

100%-ban karbonsemleges kiszállítás! Még a házhozszállításunk is környezetvédelem jegyében született meg! Amennyi CO2-t kibocsát a DPD a csomagjaink kiszállítása közben, annak megfelelően annyi új fát ültet, ezáltal elérve hogy karbonsemleges legyen!

Mi hisszük, hogy a környezetvédelem közös ügyünk, és örömmel támogatunk minden ilyen törekvést!

Gyakori kérdések

Mennyi az ajánlott napi adag?
Testtömeg Ajánlott napi adag
Ivartalanított cicáknak Nem ivartalanított cicáknak
2 kg 30 g 35 g
3 kg 40 g 45 g
4 kg 50 g 55 g
5 kg 55 g 65 g
6 kg 65 g 75 g
7 kg 70 g 85 g
8 kg 80 g 90 g

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet cicád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?

Összetevők: szárított baromfi, állati fehérjekivonat, rizs, borsó, árpa, baromfizsír, cellulóz, kukorica, kukoricaglutén, hidrolizált csirkemáj, lazacolaj, lenmag, szárított lazac, tojáspor, sörélesztő, inulin, áfonya; A-vitamin (retinil-acetát), D3-vitamin (kolekalciferol), E-vitamin (all-rac alfa-tokoferil-acetát), réz (réz (II) -szulfát-pentahidrát), cink (cink-szulfát, monohidrát), vas (vas (II)) -szulfát monohidrát), mangán (mangán (II) -oxid), jód (vízmentes kalcium-jodát), szelén (nátrium-szelenit), lecitin, ammónium-klorid, taurin, DL-metionin, L-karnitin, Yucca Schidigera kivonat.

 

A vitamin 18 000 IU/IE
D3 vitamin 1 800 IU/IE
E vitamin 600 IU/IE
Réz 5,0 mg
Cink 65 mg
Vas 75 mg
Mangán 30 mg
Jód 1,5 mg
Szelén 0,1 mg
Taurin 2 000 mg
DL-metionin 2 500 mg
L-karnitin 300 mg
Yucca Schidigera kivonat 150 mg
Lecitin 3 000 mg
Ammónium-klorid 3 000 mg
Miért nincs búza-glutén a macskatápban?

Szerintünk a búzára nincs feltétlen szüksége cicád szervezetének, ezért mi ki is vontuk a száraztápunkból. Ez egy olyan mellékanyag, ami egyfajta „szükséges rossz”. A legtöbb étel tartalmazza, tehát cicád megeszi. Bár szüksége nincs rá. A legújabb megoldásainknak hála ma már el tudjuk kerülni ezt a nem kívánatos anyagot a száraztápunkból.

Ivartalanított cicáknak is adható ez a száraztáp?

Igen, természetesen! Minden felnőtt cicának nagy szeretettel adjuk a tápunkat!

Mik a húgykövesség leggyakoribb jelei?
Ha a cicád gyakran jár az alomra, ott sokáig guggol, erőlködik, sokszor keservesen nyávog miközben vizeletet ürít, esetleg csöpögtet olyan helyeken is, ahol korábban nem szokott, akkor jó eséllyel húgykövesség áll fenn nála. A vizelet ilyenkor gyakran elszíneződött, véres, zavaros is lehet. Súlyosabb esetben, a macska az erőlködés ellenére sem tud vizelet üríteni, mert a húgycső a képződött húgykőtől, homoktól elzáródott.

A vizeletürítési képtelenség életveszélyes probléma, melyet azonnal orvosolni kell, mert a vesék leállása, vagy a húgyhólyag megrepedése a macskák halálához is vezethet.

Hogyan véd a szőrgolyók ellen ez a száraztáp?
Ahogy a cica nyalogatja a bundáját, a nyelvébe akadt szőrszálakat lenyeli. Leggyakrabban a félhosszú- és hosszú szőrű cicáknál fordul elő, hogy a lenyelt szőr összeáll az emésztőrendszerben. Általában a macskák gond nélkül visszaöklendezik az így kialakult szőrlabdákat. Az esetleg étellel együtt távozó labdacs persze nem vonzó látvány, ám nem utal semmilyen bélproblémára vagy betegségre.

Kiscicáknál nem nagyon alakul ki szőrlabda, csak ahogy idősebbek lesznek, és egyre gyakrabban, gyakorlottabban ápolják a bundájukat.

Előfordulhat, hogy a szőr felgyülemlik a macska gyomrában, bélrendszerében. Ez elzárhatja a befelé tartó táplálék útját, de a bélrendszerben előrehaladott szőrlabda szorulást is okozhat. A cica ezt gyakran már nem tudja kihányni, s bár éhes, a felgyülemlett nagy mennyiségű szőrtől enni sem tud. A legsúlyosabb esetben azonnali sebészeti beavatkozást igénylő bélelzáródást is okozhat a távozni nem tudó szőr.

A rostdús táplálkozás kiemelten fontos: ezt a kertbe kijáró cicák rendszeres „legeléssel” is segítik, ennek igénye pedig a lakásban tartott cicáknál is megvan. Száraztápunk speciálisan szőrlabda elleni, lazító hatású, így segít megakadályozni a szőr felhalmozódást. Ha cicánk rendszeresen szőrlabda gondokkal küzd, akkor a speciális csirkés-áfonyás tápunk tökéletes választás lehet cicádnak!

Prémium csirkés száraz macskatáp (extra segítséggel a húgykövesség és a szőrgolyók ellen, búzamentes) -1,5 kg-os kiszerelés termékről 330 értékelés

4,9
330 vélemények alapján
 1. Gabriella Hanny (hiteles vásárlói visszajelzés)

  #1 kép innen:Gabriella Hanny
  #2 kép innen:Gabriella Hanny
  • P. Bori (store manager)

   Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk a cicáidról készült képeket! 🐾😊 Csodálatosak és gyönyörűek, igazi öröm látni őket! ❤️

   Nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk ennek a csodálatos időszaknak az életükben. Kérjük, tarts minket naprakészen további képekkel és történetekkel, ahogy növekszenek és fejlődnek.

   Ha bármilyen további kérdésed vagy aggályaid lennének, kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk!

   Üdvözlettel,

   Mrs. CAThy csapata 🌼🐱

 2. Ildikó Kissné Garajszki (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

  Mint az előzőben, a macska egészsége miatt fontosnak tartom az egészséges táplálékot, de a macskáimnak is meg kell szeretniük.

 3. Éva Endrődi (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

  Nagyon örülök, hogy Rátok ,, találtam,, 🙂 Cicámnál nagyon fontos,hogy olyan tápot fogyasszon,ami védi a húgykövesség ellen, sajnos okozott ez nálunk régebben problémát. Idős, 19 éves már és érzékeny az egyéb tápokra. Hány tőlük ☹️ de ez a táp megoldotta a problémát. Szívesen fogyasztja és teljesen megszűntek a problémáink. Csak ezt veszem .🙂🐈‍⬛

  #1 kép innen:Éva Endrődi
  • P. Bori (store manager)

   Nagyon örülök, hogy ennyire elégedett vagy a szolgáltatásunkkal és termékeinkkel! 😊 Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb minőséget és a leggyorsabb szállítást biztosítsuk ügyfeleinknek, és boldogok vagyunk, amikor látjuk, hogy ez tényleg számít.

   Megértjük, hogy a cicád egészsége milyen fontos számodra, és nagyon örülünk, hogy megtaláltad azt a tápot, amit ő szívesen fogyaszt, és ami segít megelőzni az egészségügyi problémákat, mint a húgykövesség. 🐱‍⬛

   Fantasztikus hír, hogy ez a táp segített a hányás és más problémák leküzdésében. Az ilyen visszajelzések, mint a tiéd, bizonyítják, hogy munkánk valóban segít a cicák egészségének megőrzésében, és ez rendkívül fontos számunkra. 💖

   Ami a cicádat illeti, láttam a képet, amit küldtél róla – hihetetlenül gyönyörű és lenyűgözően jól tartja magát 19 évesen! Azt gondolom, hogy ez sokat elmond arról, mennyire gondoskodsz róla.

   Köszönjük, hogy minket választottál, és örömmel szolgálunk továbbra is! Ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van, ne habozz megosztani velünk. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk! 😊

   Mrs.CAThy és Csapata

 4. Izabella (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

  A cicáim szeretik,szebb a bundájuk is. 🙂

  • P. Bori (store manager)

   Nagy örömmel olvastuk a visszajelzést és nagyon örülünk, hogy elégedett vagy a szolgáltatásainkkal és termékeinkkel! 🎉 Az a célunk, hogy a lehető leggyorsabban és a lehető legkényelmesebben juttassuk el a termékeket a vásárlóinkhoz, ezért is döntöttünk a szállítási díj eltörlése mellett. 💨📦

   Hihetetlenül boldoggá tesz minket, hogy a cicáid szeretik a termékeinket és szebb lett a bundájuk is! 🐾✨ Minden termékünkkel az a célunk, hogy a legjobbat nyújtsuk a kis kedvenceknek, ezért mindig nagyszerű hallani, amikor a vásárlóink pozitív tapasztalatokról számolnak be.🥰

   Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk a véleményedet és hálásak vagyunk a bizalmadért! Ha bármilyen kérdésed vagy megjegyzésed lenne, kérjük, ne habozz megosztani velünk!

   Még egyszer köszönjük, és további szép napot kívánunk! 😊

   Mrs.CAThy és Csapata

 5. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

 6. Kornél Ravadits (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

 7. Marianna (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  Finom!

 8. Szonja Szeleczkyné Nagy (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huPest, Hungary

  #1 kép innen:Szonja Szeleczkyné Nagy
  #2 kép innen:Szonja Szeleczkyné Nagy
  #3 kép innen:Szonja Szeleczkyné Nagy
  • P. Bori (store manager)

   😻 Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk ezeket a gyönyörű képeket a cicádról! Egyszerűen imádjuk őt! 😍

   Emellett szeretnénk megköszönni, hogy tőlünk vásároltál. Örülünk, hogy elégedett voltál a szolgáltatásunkkal, és reméljük, hogy a termékünk kielégíti az elvárásaidat.

   Ha bármilyen további kérdésed vagy kérésed lenne, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Mindig szívesen segítünk!

   További boldog pillanatokat kívánunk a gyönyörű cicáddal! 😊

   Mrs.Cathy és Csapata

 9. Sándorné Gajdács (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  Nagyon válogatós a cicám,de ezt a száraz tápot szívesen eleszegeti egész nap!Egészséges kiegyensúlyozott cicuka!

  #1 kép innen:Sándorné Gajdács
  • P. Bori (store manager)

   Nagyon örülök, hogy elégedett vagy a szolgáltatásunkkal! 😊 Ez igazán remek hír! Köszönjük, hogy megosztottad a véleményedet velünk.

   Amellett, hogy elégedett vagy a gyors válaszainkkal és a gyors kiszállítással, még ennél is jobb hír, hogy a cicád gyönyörű a képen! 😺 Annyira aranyos és csodaszép! Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a gyönyörű pillanatot.🥰

   Értem, hogy a cicád válogatós, és az ízletes ételek megtalálása nem mindig könnyű feladat. De annál nagyobb öröm számunkra, hogy a mi száraz tápunkat szívesen fogyasztja egész nap!😍 Ez azt jelzi, hogy a táplálékunk valóban ízletes és vonzó a kedvenced számára. Nagyon fontos, hogy a cicád egészséges és kiegyensúlyozott legyen, és öröm látni, hogy a táplálékunk ezt segíti elérni.

   Köszönjük, hogy megtiszteltél a bizalmaddal, és lehetőséget adtál nekünk arra, hogy gondoskodjunk a cicád táplálkozásáról. A csapataink mindig itt vannak, hogy válaszoljanak a kérdéseidre, és segítsenek a legjobb döntések meghozatalában.

   A pozitív visszajelzésed nagyon értékes számunkra. Az ilyen visszajelzések motiválnak bennünket, hogy továbbra is kiváló minőségű termékeket nyújtsunk, amelyek megfelelnek cicád igényeinek.🙌

   Köszönöm, hogy része vagy a mi közösségünknek, és hogy lehetőséget adtál nekünk, hogy a cicád egészségéhez hozzájárulhassunk. Ha bármilyen további kérdésed van vagy további információra van szükséged, kérlek, ne habozz megkeresni minket.

   Mrs.Cathy és Csapata

 10. Krisztina (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  A bárányos száraz táppal kezdtük, azt Saci nem szerette. Gondoltam teszünk egy próbát a csirkéssel is, és szerencsére az nagy kedvence lett. Fél adagot kap belőle naponta, de így is látványosan fényesebb a szőre, kevésbé hullik, energikus, játékos cica. Örülök neki, hogy rátaláltunk erre a macskaeledelre.
  Köszönjük szépen!

  #1 kép innen:Krisztina
  • P. Bori (store manager)

   Nagyon örülünk, hogy elégedett vagy a gyors és pontos szállítással! Ez a legjobb dolog, amit hallhatunk! 🎉

   Ami viszont még ennél is jobb hír, hogy aranyos a cicád a képen! 😻 Annyira cuki! Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a gyönyörű pillanatot.

   Saci reakcióját a bárányos száraz tápra teljesen megértem. Néha a cicák nagyon kényesek az ízekre. De nagyon jó döntést hoztál a csirkés táp kipróbálásával! Nagyon örülök, hogy az lett a nagy kedvence. Biztosan boldoggá tesz téged hogy látod Sacit ilyen boldog és játékos állapotban.

   Nagyon örülök, hogy megtaláltátok ezt az ideális macskaeledelt Saci számára. Az egészségére és jólétére való odafigyelés mindig nagyon fontos. És köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk ezeket a pozitív tapasztalatokat!

   Köszönjük, hogy a mi termékeinket választottad, és hogy lehetőséget adtál nekünk arra, hogy gondoskodjunk Saci egészséges táplálkozásáról. Ha bármilyen kérdésed van, vagy további információra van szükséged, ne habozz megkeresni minket. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk.🥰

   Köszönöm szépen a kedves véleményedet és a pozitív visszajelzést. Ezek az értékes visszajelzések arra ösztönöznek bennünket, hogy továbbra is kiváló minőségű termékeket nyújtsunk, amelyek megfelelnek cicád igényeinek.

   Mrs.CAThy és Csapata

 11. Rita Szigetiné Burucs (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huGyőr-Moson-Sopron, Hungary

  Imádja Niki cicám,már többször rendeltem ezt a csirkés tápot.😻

  #1 kép innen:Rita Szigetiné Burucs
  • P. Bori (store manager)

   Nagyon örülünk, hogy elégedett vagy a gyors szállítással és minden tekintetben elégedett vagy a szolgáltatásunkkal! Ez igazán nagyszerű hír! 🎉

   És mennyire aranyos Niki cicád a képen! 😻 Valóban gyönyörű! Köszönöm, hogy megosztottad ezt a csodálatos képet velünk.

   Örömmel hallom, hogy Niki imádja a csirkés tápot, amit már többször rendeltél. Biztos vagyok benne, hogy a bárányos tápot is imádni fogja. Nagyon fontos, hogy a kedvenced olyan táplálékot kapjon, amit szeret és amely jót tesz neki. Remélem, hogy ez az új bárányos táp megfelel majd az ízlésének, és boldoggá teszi őt.

   Köszönöm, hogy ismét minket választottál, és lehetőséget adtál nekünk, hogy gondoskodjunk kedvenced táplálásáról. Ha bármilyen kérdésed van, vagy további információra van szükséged, kérlek, ne habozz megkeresni minket. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk.🥰

   Köszönöm a kedves véleményedet és a pozitív visszajelzést. Az ilyen szavak motiválnak bennünket, hogy továbbra is kiváló szolgáltatást nyújtsunk. Remélem, hogy továbbra is elégedett leszel a jövőbeli rendeléseiddel.😻

   Mrs.Cathy és Csapata

 12. Magdolna (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 13. Barbara Kis (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

 14. Beatrix (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

 15. Kornél R. (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Függetlenül ellenőrzött
1349 vélemény