Gondtalan élet macskaalom (100%-ban természetes) – 5kg

69 vélemény

3 .990 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

 

Sajnos a macskák sok esetben kiütésesek, allergiásak lehetnek a nem jól megválasztott macskaalmokra. Illetve pontosabban nem az alomra, hanem annak egyes összetevőire.

A Gondtalan Élet Macskaalom 100%-ban természetes, környezetbarát, ásványi anyagokból készült prémium macskaalom. Jelentős folyadék felvevő és szagtalanító hatásának köszönhetően cicád alma mindig üde, szagtalan mardhat. Speciális, bentonit alapú gyártásának és összetételének kösöznhetően szinte alig porzik, és egészen kiváló csomósodási tulajdonságokkal rendelkezik.

5 kg-os kiszerelés.

 

Tökéletes szagkontroll

Gyorsan és hosszan tartóan semlegesítheti a kellemetlen szagokat úgy, hogy közben csökkentheti a szagképződést a karbamid ammóniává való átalakulásának gátlásával.

Kiváló csomósodás és folyadékfelszívás

Legfőbb összetevőnk az ultra csomósodó bentonit, így a csomók alomlapáttal könnyen kivehetők.

Környezettudatos macskaalom

CO2-barát, papír csomagolás, 0% hozzáadott vegyi anyag! A macskaalom pedig akár még komposztáló segédanyagnak is alkalmas lehet! 

Ne aggódj többé cicusod legfinomabb falatjairól! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Kategória: Címke:

Az összes macskafajtáknak nyugodt szívvel ajánljuk macskaalmunkat

Cicád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy Mrs. CAThy étrendje egészségesen tartja cicádat, macskaalmunknál még az alábbi pozitív hozadékokkal is számolhatsz (Mrs. CAThy-s cicagazdik visszajelzése alapján):

☑️ Igényes cicáknak: kellemesen puha a macskamancsok számára, így a finnyásabb, válogatósabb cicád is könnyed örömét lelheti benne

☑️ Kiváló csomósodás: összetevői között ultra csomósodó bentonit is szerepel, a csomók alomlapáttal könnyen kivehetők

☑️ Tökéletes szagkontroll: macskaalmunk hatékonyan és hosszan tartóan semlegesítheti a sokszor kellemetlen szagokat

☑️ Nem porol: minőségi alapanyagunk biztosítja a macska wc környékének még nagyobb tisztaságát

☑️ Allergénektől mentes, érzékenyebb cicáknak: csíragátló hatásának köszönhetően macskaalmunk az érzékenyebb cicáknak is tökéletes megoldás lehet

☑️ 100% természetesség: macskaalmunk 100%-ban természetes összetevőkből, minden mesterséges alapanyagot mellőzve készült cicád legnagyobb örömére.

Csatlakozzatok Ti is most a több száz elégedett cicagazdihoz!

A macskaalmunkhoz tartozó többi értékelést a weboldal alján találod. Ide csak néhány gyakori visszajelzést válogattunk ki Neked.

⭐⭐⭐⭐⭐ Ágnes: „Jól csomósodik, kellemes illatú.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Judit: „A cicám imádja.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Irma: „Jó ár – értek arányú termék.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Zsuzsanna: „Kiváló termék, legközelebb is ilyet rendelek.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Csehi-Kis Éva: „Szuper. Szagtalan, portalan.”

⭐⭐⭐⭐⭐ K. Sándorné: „Nagyon jól csomósodik.”

Vezető állatorvosunk, Dr. Nagy Ottó összefoglalása:

☑️ 1983 óta állatorvos, már több ezer kisállatot gyógyított meg
☑️ a tudatos és felelős állattartás szószólója, a megelőzések szakértője
☑️ szakterületei: korszerű etetés, diéták, utazási betegségek, és évszakokkal összefüggő betegségek

——————–

„Mint állatorvos, tudom milyen fontos a macskák egészségének megőrzése és a környezetükben lévő potenciális allergének minimalizálása.

Az Gondtalan Élet Macskaalom kiváló választás érzékeny cicák számára. Számos macska érzékeny bizonyos összetevőkre, amik kiütéseket és allergiás reakciókat válthatnak ki. Ennek tudatában a Gondtalan Élet Macskaalom 100%-ban természetes alapanyagokból készül, elkerülve a mesterséges összetevőket.

A bentonit alapja biztosítja a hatékony szagkontrollt, valamint a folyadékfelvétel és csomósodás kiváló tulajdonságait. Emellett, allergénektől mentes összetétele miatt különösen ajánlott érzékenyebb macskák számára.

Ezen felül a macskaalomnak hosszan tartó szagtalanító hatása van, ami csökkenti a kellemetlen szagok képződését, így biztosítva egy tiszta és higiénikus környezetet otthonában. A környezettudatos gazdiknak is öröm, hogy a termék CO2-barát papírcsomagolásban kapható és akár komposztálásra is alkalmas. Végül, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a macskaalom magyar termék, tehát vásárlásával a hazai ipart is támogatjuk.”

CricksyDog minőség Mrs. CAThy-nél is

Mrs. CAThy tápjainkat és az almokat is az a Vargyas Petfood Kft. fejleszti, aki a nagy sikerű CricksyDog kutyatápokért is felel. Egy cég, két különböző termékcsalád, 3 testvér, 100% minőség!

A CricksyDog-ot a fiú testvérek (Imi és Andris) kezdte el fejleszteni, míg a Mrs. CAThy cicatápokért elsősorban a lánytestvér (Zsuzsi) felel.

Amennyiben a kutyusod tápját is tőlük szerzed be, úgy értesítsd ügyfélszolgálatunkat, hogy akár együtt is kiküldhessük a csomagodat.

Ha pedig még nem ismered őket, akkor látogass el a CricksyDog weboldalára is. Mindezek mellett nyugodtan bízd a cicusod egészségét Mrs. CAThy-re.

Macskaalmunk mindennapos használata az alábbi előnyökkel jár

Magyar márka

Ennek a macskaalomnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai ipart! Mrs. CAThy 100%-ban magyar családi tulajdonú.

Kiváló csomósodás és folyadékfelszívás

Legfőbb összetevőnk az ultra csomósodó bentonit, így a csomók alomlapáttal könnyen kivehetők.

Tökéletes szagkontroll

Gyorsan és hosszan tartóan semlegesítheti a kellemetlen szagokat úgy, hogy közben csökkentheti a szagképződést a karbamid ammóniává való átalakulásának gátlásával.

Parfüm és por mentes

Miután teljesen parfümmentes és csak extra kis mértékben porzik, ezért különösképp alkalmas érzékeny macskáknak is.

Allergénektől mentes

Ideális érzékeny és allergiás macskák számára: teljesen természetes, illatanyagmentes. Ráadásul még csíragátló hatása révén 100%-ban higiénikus! 0% hozzáadott vegyi anyag!

Környezettudatos

CO2-barát, papír csomagolás. A macskaalom pedig akár még komposztáló segédanyagnak is alkalmas lehet!

Macskaalmunk maximálisan figyelembe veszi cicád biológiai szükségleteit

🌱 Természetes eredetű, bentonit alapú macskaalmunk speciális gyártási eljárásának köszönhetően nem igényli más mesterséges összetevők használatát. Így tudjuk mi Mrs. CAThy macskaalmát 100%-ban természetes összetevőkből alkalmazni. Ami minden macskának szuper hír, nem is beszélve az érzékenyebbekről!

📏 A tökéletes használat érdekében a macskaalmot 7-8 cm vastagságban kell az alomtálcába helyezni. Cicád leghigénikusabb életé érdekében javasoljuk az összegyűlt csomókat naponta eltávolítani. Miután teljesen 100%-ban természetes a macskaalmunk, ezért háztartási hulladékként kezelhető. Mindemellett a használt almot dugulásveszély végett a WC-be nem szabad beledobni.

Macskaalmunk nem tartalmaz nem kívánt adalékanyagokat, mesterséges összetevőket

Sajnos a macskák sok esetben kiütésesek, allergiásak lehetnek a nem jól megválasztott macskaalmokra. Illetve pontosabban nem az alomra, hanem annak egyes összetevőire.

Ezért mi arra törekedtünk hogy nagyon kevés (kereken 3), és kizárólag csak természetes összetevőből álljon a mi almunk. Így tudjuk korlátlan ideig biztosítani a cicusod hosszantartó jókedvét.

⛔ tehát kerüljük a silány összetevőket, nem kívánt adalékanyagokat, felesleges mesterséges összetevőket. Mi hisszük hogy a egy prémium macskaalom megalkotásakor a kevesebb, több. Tehát kevés minőségi alapanyag többet ér minden másnál!

Ismerd meg a legfontosabb szuper összetevőnket

Bentonit

A bentonit az agyagnak egy fajtája, aminek több változata is létezik, attól függően, milyen domináns elemek találhatók benne. Ezek az elemek lehetnek alumínium, kálium, kalcium és nátrium. A bentonit vulkáni hamu lerakódásaiból keletkezett, kora a lelőhelytől függően akár a 130 millió évet is eléri.

A bentonit fontos tulajdonsága, hogy vízzel keveredve akár saját térfogatánál 15-20-szor nagyobb mennyiségű vizet képes megkötni. 

Alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ a kisállatok, és többek közt a macskák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kisállat-eledel gyártói tapasztalat
✔️ éves szinten több száz macska tápjáért felel

——————–

„Kevés gazdi tudja, hogy mennyire szent és sérthetetlen terület egy cica számára az alomláda… Pedig így van, és a nem megfelelő alomválasztás nagyon könnyen húgyúti betegségek forrásává válhat!

Általános tanácsként elmondható, hogy 1 cicára legalább 2 alomládát tarts fenn. Ezáltal jelentősen csökkentheted számára a stresszt, hiszen macska a dolgát végezve imád teljesen elbújni a világ elől.

Érdemes előre betárazni az alomból, hogy mindig legyen utánpótlás. Ha hirtelen fogyna el, akkor az adott alomtípus drasztikusan gyors lecserélése akár azonnali húgyúti betegségekhez is vezethet cicádnál! Természetesen ez függ cicád egyedi érzékenységétől, stressz szintjétől is. De minek kockáztatni? Macskaalmunk nem romlandó.

Bár macskaalmunk rengeteg folyadékot magába szív, mégis, a Mrs. Cathy – Gondtalan élet bentonit alapú macskaalom cseréjekor megfigyelhető, hogy kedvenced vizeletürítése rendben zajlik-e vagy sem. Ez kritikusan fontos egyes kritikus esetekben, például húgyúti és vese problémáknál. Veseelégtelenség és cukorbetegség esetén például fokozott vizeletürítés tapasztalható. Így lényegében te mindig naprakész információt nyersz kedvenced egészségét illetően, és baj esetén is azonnal tudsz cselekedni.

Éppen ezért is bátran ajánlom cicád illemhelyiségébe a bentonitos macskaalmunk!”

Gyakori kérdések

Milyen vastagon a macskaalmot elteríteni?

6-8 cm vastagságban egyenletesen az alomtálcában.

Mik a pontos összetevők?

Ásványi anyagok keveréke: montmorillonit, klinoptilolit, krisztobalit.

WC-be is lehet dobni?

Nem, mert ott dugulást okozhat. Viszont komposztálásra megfelelő lehet.

Ivartalanított cicáknak is jó?

Természetesen! Fajtától, és ivartalanítástól függetlenül minden cica használhatja!

Gondtalan élet macskaalom (100%-ban természetes) – 5kg termékről 69 értékelés

4,9
69 vélemények alapján
 1. Ágnes (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Jól csomósodik, kellemes illatú.

 2. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 3. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 4. Anikó Vida (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 5. Margit Varga (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 6. Zsuzsanna (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 7. Lászlóné Vasvári (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 8. Edit Németi (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 9. Ferencné Nagy (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 10. Irma (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Jó ár – értek arányú termék

 11. Krisztina Kovács (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Szuper😻

 12. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 13. Éva Csehi-Kis (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Szuper. Szagtalan, portalan.

 14. Borbála (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  kicsit sok port kavar, de a Cicánknak nagyon kényelmes

 15. Ferencné Nagy (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  #1 kép innen:Ferencné Nagy
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Függetlenül ellenőrzött
1331 vélemény